Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Duitstalige Sales Representative

Een positieve Sales gerichte kandidaat die zowel de Engelse als de Duitse taal vloeiend beheerst. Heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan in Customer Service en Inside Sales posities. Werkt graag in internationale omgevingen en houdt van afwisseling en uitdaging. Ze is iemand die goes with the flow. Ze is positief ingesteld en maakt er altijd het beste van, hiermee motiveert ze haar collega’s. Ze leert snel nieuwe dingen en past zich snel aan, aan de omgeving.

HBO - Medior - EN/DU meer informatie
Net binnen

Franstalige Customer Service Medwerker

Een vrolijke en enthousiaste Française die van reizen en verschillende culturen houdt. Ze heeft veel ervaring met het order proces en het regelen van zaken van A tot Z. Ze heeft werkervaring opgedaan bij verschillende soorten bedrijven en daarnaast nog een tijd haar eigen bedrijf gehad. De afgelopen jaren heeft ze doorgebracht in Frankrijk en is er nu weer aan toe haar leven op te bouwen in Nederland. Ze spreekt Frans, Nederlands en Engels. En haar droombaan heeft dan ook een mix aan deze talen. Ze is communicatief vaardig en werkt zeer secuur.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Customers Service Representative Frans

Gedreven en klantgerichte kandidaat met afgeronde HBO opleiding in Toerisme en enkele jaren ervaring hierin in binnen- en buitenland. Heeft ervaren dat de combinatie van Front Office en Back Office haar goed ligt. Zowel het contact met klanten als administratieve taken. Proactief communiceren, prioriteiten stellen en doorpakken gaat haar goed af. Ze werkt zelfstandig, maar is collegiaal ingesteld en werkt daarom graag samen met anderen. Ze zou nu graag de stap maken naar Customer Service waarbij ze haar Franse taal kan gebruiken in het klantcontact.

HBO - Junior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker Chinees/ Junior Inkoper

Deze rustige, hardwerkende en klantgerichte dame heeft onlangs haar HBO Bachelor in Oriëntaalse Talen en Communicatie afgerond. Door haar eigen achtergrond is ze zeer geïnteresseerd in de Chinese taal en cultuur en heeft ze die interesse omgezet tot werk. Ze heeft meerdere certificaten voor het beheersen van de Chinese taal en ook hebben haar voormalige jobs te maken gehad met het te woord staan of het adviseren van klanten in het Chinees. Ze is nu per direct beschikbaar voor een baan met zowel administratieve taken als contact met klanten en/ of leveranciers.

HBO - Junior - NL/EN/CH meer informatie
Net binnen

Jr. Supply Chain Planner

Deze positief ingestelde, verantwoordelijke kandidaat ziet zijn toekomst in Supply Chain Planning bij een stabiele organisatie waar hij zich de komende jaren kan ontwikkelen. Na ervaring in personeelsplanning heeft hij onlangs zijn eerste ervaring opgedaan in productieplanning. Hij bracht de demands via sales in kaart, samen met de voorraad. Hij voorspelde hoeveel geproduceerd moest worden en maakte een simulatie in Excel. Vervolgens assisteerde hij de supervisor en stond hij in nauw contact met Logistiek. Graag gaat hij verder in Supply Chain en is per direct beschikbaar voor rol in Productieplanning/ Voorraadbeheer/ Demand planning.

WO - Medior - EN/PO meer informatie
Net binnen

Tactisch Inkoper

Deze doelgerichte kandidaat zoekt een verantwoordelijke inkoopfunctie binnen een hectische omgeving. Een breed takenpakket op operationeel/tactisch niveau binnen een middelgroot bedrijf waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief past bij hem. Hij heeft ruime ervaring met inkoop in o.a. Vietnam en China, maar ook leveranciers in Europa. Daarnaast adviseerde hij het management over het terugdringen van levertijden en bezocht hij fabrieken. Ook het analyseren van kwaliteitsproblemen en komen met passende oplossingen en het onmogelijke mogelijk maken geeft hem energie.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Logistiek/Expediteur

Deze dame heeft ervaring met de coördinatie van het order proces van A t/m Z. Daarbij ook enkele jaren ervaring als meewerkend leidinggevende en doordat ze haar expediteurs papieren heeft gehaald is ze allround inzetbaar. Zij is opzoek naar een customer service functie waarbij logistieke/transport processen in de job verweven zit. Zijn jullie een platte organisatie, waarbij de communicatie lijnen naar zowel klant als collega's service verlenend, direct en eerlijk is. Dan komt deze dame graag bij jou op gesprek.

MBO - Senior - NL/ENG/DU/FR meer informatie
Net binnen

Analytische Service Specialist

Gedreven, analytisch, commercieel en mensgericht. Ze maakt makkelijk een klik in een gesprek en weet haar gesprekspartner op een systematische en bedachtzame manier mee te nemen in haar verhaal. Als consultant heeft ze geleerd om een probleem gestructureerd te ontleden, het gesprek aan te gaan met stakeholders, in overleg een oplossingen te formuleren en te implementeren. Zoekt een functie waar haar communicatieve en analytische vaardigheden goed tot hun recht komen. Op korte termijn wil ze de Nederlandse bedrijfscultuur leren kennen en dit kan het best vanuit een spilfunctie binnen een organisatie.

WO - Medior - EN/PO/SP meer informatie
Net binnen

Chinese Customer Service Representative

Een leuke kandidaat met goede (Engelse) communicatieve vaardigheden. Ze zou zich zelf beschrijven als er geduldig, ook in vervelende situaties weet ze de rust te bewaren en empathie te tonen voor de ander. Ze streeft altijd naar het best haalbare en is verbaasd als andere om haar heen dat niet doen. Haar ambitie is vooral om expert te worden in haar functie, welke dit dan ook mag zijn. Ze wil graag alles eruit halen en het beste doen wat ze kan, zodat ze haar functie op het hoogste niveau kan vervullen. Door haar toewijding en commitment in alles wat ze doet is dit ook een ambitie die bij haar past.

WO - Junior - EN/CH meer informatie
Net binnen

Duitssprekende (Inside) Accountmanager

Deze kandidaat draait al een tijdje mee in de wereld van Sales en Marketing. Ze heeft veel ervaring opgedaan met acquisitie en relatiebeheer en krijgt hier ook veel energie van. Ze is opzoek naar en baan waarin ze uitgedaagd wordt en waar ze kan scoren. Ze is flexibel en daadkrachtig en doet alles met de volle 100%. Met deze kandidaat haal je een hoop ervaring en gezelligheid in huis. Altijd bereid haar collega's te helpen waar nodig en enthousiast in de dingen die ze doet.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Commercieel Binnendienst Medewerkster

Ervaren en harde werker, op zoek naar een baan waar haar rol minder commercieel is. Ze wil haar kwaliteiten gaan gebruiken als ondersteunende factor. Ze is een “aanpakker” en zou ook graag in zo een team willen komen waar ze een zelfstandige rol heeft. Kalm, leergierig, optimistisch en oplossingsgericht.

HBO - Medior -NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerkster

Rustige en nuchtere kandidate met een no-nonsense mentaliteit. In het begin zal ze even de kat uit de boom kijken, maar als ze eenmaal op haar gemak is heb je aan haar een sociale en stressbestendige collega die proactief is in haar handelen. Ze zoekt een uitdagende functie die klantcontact en administratie met elkaar combineert. Een 50/50 verhouding zou voor haar fijn zijn. Sterk in ondersteuning, leergierig, nauwkeurig en kan goed plannen en organiseren.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Viertalig Accountmanager / Commerciële Binnendienst

Deze ervaren kandidaat staat voor eerlijkheid en duidelijkheid in zijn communicatie. Zowel op sales als service (ordermanagement coördineren) heeft hij veel ervaring, waarin hij graag in zijn kracht blijft werken: hoge kwaliteit service, inhoudelijk adviseren en relaties beheren/uitbouwen. Bij problemen toont hij begrip en maakt hij snel de vertaalslag naar een passende oplossing, waar hij zich intern ook hard voor maakt. Reizen en klanten bezoeken behoort voor hem ook zeker tot de mogelijkheden. Door zijn ruime Order-2-Cash ervaring is hij breed inzetbaar, zijn talenkennis maakt hem de ideale toevoeging binnen een internationale organisatie.

HBO - Medior - IT/SP/EN/NL meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker Meertalig

Een meertalige en goed georganiseerde dame met ruime ervaring in ordermanagement, veelal in productie omgevingen. Zij weet het hele orderproces in goede banen te leiden, beginnend met een passende offerte en het geven van passend advies. In haar loopbaan te maken gehad met diverse vormen van complexiteit, zoals technische tekeningen. Ook haar oplossend vermogen is vele malen op de proef gesteld, een van haar sterke punten. Ze is graag een spin in het web, is servicegericht en haalt alles uit de kast om de klant tevreden te maken. Ze spreek goed Frans en ook redelijk goed Duits, het is een plus voor haar om (een van) haar talen te blijven gebruiken. Een rustige, betrouwbare dame die weet van aanpakken.

HBO - Medior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Meertalige Salestopper

Een aantal jaren geleden besloot deze kandidaat de transportsector te verlaten om zich te focussen op Sales met meer marge. Door de vele talen in bijna heel Europa inzetbaar. De intentie om te reizen is zeker aanwezig.

HBO - Senior - NL/EN/DU/FR/SP meer informatie
Net binnen

Analytische Inkoop Verbeteraar

Deze ambitieuze jonge kandidaat doet niets liever dan bezig zijn met het maken van analyses om zodoende processen te verbeteren. Zowel op IT als LEAN gebied de nodige ervaring.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Duitstalige Customer Service Professional

Vriendelijke gesprekspartner met een klant- en resultaatgerichte instelling. Ruime ervaring met het gehele orderproces. Mist nu het (proactieve) klantcontact en de 'frontoffice' werkzaamheden. Ze zou daarom graag bij een organisatie werken waar de focus weer wat meer ligt op klantencontact en Customer Service in plaats van Supply Chain.

MBO - Medior/Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Relatiemanager met Logistieke kennis

Positief ingestelde kandidaat met veel ervaring op het vlak van klantencontact. Afgelopen periode verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren van de klantbeleving. Daarbij houdt zij in de gaten of het (logistieke) proces naar wens verloopt en start zij projecten op waar verbetering nodig is. Gaat oplossingsgericht te werk en kan schakelen met alle lagen in de organisatie. Een rol waarbij ze klantrelaties mag managen en duidelijke doelstellingen heeft is voor haar erg belangrijk.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciële starter

Deze commerciële topper komt uit een ondernemingsnest en weet daarom wel wat hard werken is. Omdat hij al sinds jaar en dag op de werkvloer rondloopt, weet hij wat klanten zijn. Dit wil hij meer uit gaan breiden en op termijn ambieert hij een een Accountmanagerspositie in de buitendienst.

MBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciële Business Analyst

Door de combinatie Marketing Management en Bedrijfseconomie is deze young professional gedreven om door de juiste analyses te maken, de juiste sturing te geven aan het bedrijf. Coachen en leidinggeven zit in zijn bloed dus een senior functie is in de maak.

WO - Medior - NL/EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord