Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Verkoop Binnendienst Medewerker

Enthousiaste aanpakker met veelzijdige achtergrond. Verschillende ervaring opgedaan in Logistiek en verkoop. Hierbij heeft hij te maken gehad met hele orderproces van A tot Z, waarbij hij ook werkzaamheden betreffende operationele inkoop heeft uitgevoerd. Een organisatie waar samenwerking, feedback en lange termijn relaties voorop staan past het beste bij hem. Hij vindt het interessant om veelzijdig bezig te zijn met zowel logistiek, commercie als orderverwerking.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Commerciële Binnendienst

Een vriendelijke en spontane man met veel ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst. Van jongs af aan zit commercialiteit in zijn bloed. Deze kandidaat heeft ervaring met het beheren van grotere internationale key-accounts. Graag heeft hij veel verantwoordelijkheden in een nieuwe uitdaging en ziet hij afwisseling tussen zelfstandige werkzaamheden en het werken in groepsverband in een informeel team terugkomen.

Medior/Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Duitstalig

Deze kandidaat is een rustige, hardwerkende kandidaat met een afgeronde MBO 4 opleiding. Tijdens en na haar studie heeft ze in Oostenrijk stage gelopen en gewerkt als skileraar. Eenmaal terug in Nederland startte ze als klantenservice medewerker, maar was hier snel uitgegroeid en ging zo al snel naar de customer care afdeling, waar ze meer verantwoordelijkheden kreeg. Nu zit ze weer op de klantenserviceafdeling, maar dan als leidinggevende voor een kleine groep collega's. Wegens een lange reistijd staat ze nu open voor een Customer Service positie waarin ze haar talenkennis goed kan toepassen.

MBO - Junior/Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Commercieel Medewerker met Technische affiniteit

Enthousiaste en doelgerichte kandidaat. Hij heeft bij verschillende werkgevers commerciële werkervaring opgedaan. Koude, warme acquisitie en ook het bezoeken van klanten en verkopen op evenementen is hij bekend mee. Bij zijn huidige werkgever kan hij helaas niet meer verder doorgroeien. Vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hij heeft een technische affiniteit en kan goed de vertaling maken tussen techneuten en de gebruiker.

HBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Zweedse Customer Service Medewerker

Klantgerichte en rustige kandidaat met een positieve energie. In Zweden opgegroeid en het gymnasium afgerond. Ze heeft in allerlei klantgerichte functies ervaring opgedaan in klantencontact, orderverwerking en het omgaan met klachten. Ze is nu echt op zoek naar een Customer Service positie voor de lange termijn, met meer uitdaging, diversiteit en verantwoordelijken dan ze hiervoor heeft gehad. Kortom, ze is toe aan een volgende stap in haar carrière en ze is erg gemotiveerd om dit tot een succes te maken.

HBO - Junior - EN/ZW/NO meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Financieel Medewerker

Een sympathieke dame met reeds mooie ervaring op de financiële afdeling. Van debiteuren- en crediteurenbeheer, tot het voorbereiden van de kwartaalafsluitingen, ze is met alle facetten bekend. Door haar werk efficiënt in te richten, weet ze haar verantwoordelijkheden steeds uit te breiden. Het is een bezige bij die niet graag stil zit. Aan deze kandidaat heb je een loyale medewerker met veel kennis in pacht.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Internationale Accountmanager

Deze kandidaat is een ambitieuze dame die geboren is voor de Sales. Zeer zelfstandig en gewend om met een breed scala aan verantwoordelijkheden te werken. Ze is creatief in het werven en behouden van klanten en zet met gemak commerciële kansen om in opdrachten. Zowel de Nederlandse als internationale markt is haar bekend. Ze is jong, gedreven en op zoek naar een nieuwe uitdaging.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker

Een gedreven, communicatief sterke dame, die na een aantal kortere dienstverbanden in de commerciële binnendienst haar draai heeft gevonden in een Customer service rol. In deze rol werkte ze in een brede customer service rol, waar ze van A tot verantwoordelijk voor het ordermanagement proces. Daarbij ondersteunde ze de accountmanagers in het maken van offertes. De puzzel bij elkaar brengen voor elke order sprak haar aan. Ze stond vele in contact met de klant en interne afdelingen. Ze zoekt nu naar een customer service positie, waarbij ze van A tot Z verantwoordelijk mag zijn. Een spontane, klantgerichte dame, die zich vast bijt in haar taken en wil dit tot een succes brengen. Ze is de relatiebeheerder die de klant aan zich weet te binden.

HBO - Senior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Native Spaanse Customer Service Representative

Een positief ingestelde, klantgerichte en native Spaanse dame Ze is al langere tijd werkzaam voor dezelfde werkgever, waar ze een veelzijdig takenpakket heeft. Zo houdt ze zich bezig met het communiceren van verkoopprijzen, het invoeren van orders, het opvragen van offertes bij diverse vervoerders en het verzamelen van de juiste exportdocumenten. Het afhandelen van klachten en facturatie komt daar nog bij. Bij spoedaanvragen is het ook haar taak om deze producten bij leveranciers te bestellen. Het organiseren, de klant tevreden maken en het kunnen nemen van intitiatief vindt ze interessant. Ze zoekt een nieuwe baan waar ze de Spaanse taal kan gebruiken en met klanten in contact staat.

WO - Medior - SP/NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Commerciële Starter

Deze jonge, energieke man is communicatief sterk en heeft een open uitstraling. Hij is nieuwsgierig en durft vragen te stellen. In zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging weet hij heel goed wat hij niet zoekt, maar staat ook voor veel andere dingen open. Hij zoekt een functie met klantcontact en idealiter zou dit een combinatie zijn van telefonisch en face-to-face contact. Hij is commercieel gedreven en het coördineren van een proces na het sluiten van de deal spreekt hem aan. Een projectmatige rol past bij hem, omdat hij niet graag taken op de helft uit handen geeft. In zijn twee functies na het afronden van zijn studie heeft hij al ervaring opgedaan met sales, klantcontact en projectmatig werken. Zijn service gerichte instelling maakt hem een prettige gesprekspartner die hierdoor ook snel een gunfactor weet te creëren.

HBO - Junior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Junior Accountmanager

Deze communicatief sterke jonge man, die commercieel is ingesteld. Na het afronden van zijn studie is hij begonnen met werken bij in een Accountmanagers positie. In deze rol is hij verantwoordelijk van inkoop tot levering, waarbij het zwaartepunt ligt op de snelle verkoop van verse producten. In zijn rol is verantwoordelijk voor het forecasten van zijn verkoop, inkooporders plaatsen en de producten verkopen onder zijn accounts. De harde sales past hem niet en zoekt nu naar een functie, waarbij hij een relatie kan aangaan, samen kijken wat het beste product is en niet enkel op prijs gekozen worden. Hij wil graag een toegevoegde waarde creëren bij de klant.

HBO - Junior - NL/ENG/GH meer informatie
Net binnen

Commerciële Business Development Medewerker

Een hardwerkende en proactieve jongedame. De laatste jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een echte professional, waarbij ze o.a. verantwoordelijk is geweest voor het zo laag mogelijk houden van de inkoopprijs. Onderhandelingen hierbij zijn voor haar geen probleem. Ze is communicatief sterk en houdt de belangen van alle stakeholders goed in de gaten. Ze deinst niet terug als het moeilijk wordt en staat haar mannetje. Deze betrokken jongedame haalt voldoening uit contact met anderen, het opbouwen van relaties en het doorvoeren van procesverbeteringen. Ze komt het best tot haar recht in een dynamische organisatie, onder stress presteert ze alleen maar beter.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciële Customer Service Medewerker

Deze klantgerichte maar ook zeker commerciële collega heeft veel ervaring in het orderproces. Zowel klantcontact als administratieve werkzaamheden gaan hem hierbij goed af. Hij heeft al aardig wat ervaring in technische branches, extra complexiteit gaat hem goed af. Hij is communicatief vaardig en maakt een professionele indruk. Een baan richting Commerciële Binnendienst, Accountmanager of Customer Service waarbij hij veel met klanten in contact staat zou passend zijn. Het liefst binnen een innovatieve organisatie met doorgroeimogelijkheden.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Supply Chain Coordinator

Positieve en ambitieuze kandidaat met verschillende ervaringen binnen de Supply Chain. Na afronding van de studie Bedrijfskunde een Traineeship bij een grote producent in de FMCG branche. Daar de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van rapportages, forecasting, material planning en procesoptimalisatie. Deze kandidaat vindt het interessant om processen constant te verbeteren en deel te nemen aan projecten.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Verkoop Binnendienst Duitstalig

Energiek, positief en organisatorisch sterk met veel ervaring in ordermanagement omschrijven deze kandidaat het best. Haar ervaringen deed ze op bij internationale groothandels in verschillende branches. Daarin stond ze veelvuldig in contact met Duitstalige leveranciers en klanten waardoor ze deze taal vloeiend beheerst. Een binnendienst functie waarbij ze een breed takkenpakket kan oppakken met commercieel tintje heeft de voorkeur.

MBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Franstalige Customer Service Medewerker

Oplossingsgerichte en accurate kandidaat. Geboren in Frankrijk, maar op jonge leeftijd naar Nederland gekomen en is vandaar tweetalig opgevoed. Ze heeft in haar loopbaan diverse banen gehad, afwisselend van Customer Service Medewerker en financiële taken. Daarin stond ze in nauw contact met Franstalige klanten was verantwoordelijk voor de orderverwerking, klachtafhandeling, transport regelen en prijsberekeningen. Is nu op zoek naar een vaste en veelzijdige parttime baan en waarin ze veel divers werk naar zich toe te trekken.

MBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Representative Italiaans

Deze internationaal georiënteerde native Italiaanse kandidaat spreekt daarnaast vloeiend Engels en Spaans. Op dit moment zit hij in de laatste fase van zijn HBO studie en richt hij zich op een fulltime baan. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan in hospitality en bewezen over een klantgerichte en probleemoplossende werkhouding te beschikken. Deze teamplayer zet graag zijn energie in voor een rol in Customer Service waar hij zijn talenkennis kan gebruiken en meer kan leren over Supply Chain.

HBO - Junior - IT/SP/EN meer informatie
Net binnen

Customer Support Duitstalig

Deze rustige, handwerkende, native Duitse kandidaat spreekt daarnaast vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in functies waar hij administratieve taken verrichtte en contact had met klanten. Hij behandelde klachten, beantwoordde vragen, stelde facturen op en werkte intern samen met afdelingen als voorraadbeheer en transport. Na 5 jaar bij zijn huidige werkgever is hij toe aan een nieuwe omgeving waar hij zich verder kan ontwikkelen. Ervaring met ordermanagement heeft hij nog niet, maar een dienstverlenende functie binnen een internationaal team zoals Customer Service waar hij de overwerking met proactief klantcontact kan afwisselen past bij hem.

MBO - Medior - DU/NL/EN meer informatie
Net binnen

Betrokken Inkoper

Deze intelligente dame werkt sinds jaren als toegewijde (Assistent) Inkoper. Heeft mooie stappen kunnen maken in haar carrière en is bekend met alle facetten in de Supply Chain. Door haar Chinese afkomst heeft ze een voorkeur voor handelsactiviteiten met China. Door haar taal-, cultuur- en werkervaring is ze van goede toegevoegde waarde in een internationale Inkoopfunctie.

HBO - Senior - NL/EN/CH meer informatie
Net binnen

Logistiek Customer Service Medewerker

Sociale kandidaat en een enthousiaste doener. Ze is bij verschillende logistiek dienstverleners verantwoordelijk geweest voor key accounts en regelde alles vanaf inbound tot aan outbound. De hectiek, afwisseling en het contact met afdelingen en de klant spreken haar ontzettend aan. Ze is op zoek naar een echte regelfunctie. Als ze ergens aan begint dan maakt ze het af. Ze heeft veel doorzettingsvermogen en is echt een aanpakker.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord