Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Supply Chain / Customer Service

Deze positieve, intelligente en spontane kandidaat heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Supply Chain en Customer Service. Ze heeft een goede drive, werkt hard en vindt het belangrijk om processen zo efficient mogelijk in te richten. Ze is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

WO - Medior - FR/EN/PO meer informatie
Net binnen

Customer Service

Deze persoon is zeer slim, vrolijk en zelfstandig. Hij is zeer betrokken zowel privé als op werk. Hij is zeer ervaren op het gebied van ordermanagement. Al zeer snel had hij verschillende verantwoordelijkheden waarbij hij snel moest schakelen met meerdere afdelingen, transporteurs en leveranciers. Hij zorgt ervoor dat alle processen van a t/m z vlekkeloos verlopen. Hij is iemand die zeer klantgericht is en zich richt op de wensen en de achterliggende gedachten van de klant. Dit doet hij door de juiste vragen te stellen en hij zorgt uiteindelijk voor een glimlach bij de klant.

HBO - Senior - NL/AR/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service / Projectmanagement

Deze dame is zeer behulpzaam, eerlijk en gezellig. Ze heeft ervaring opgedaan als medewerker projecten. Daarna is ze account manager geweest in de toerisme branche. Hierbij was ze verantwoordelijk om in te spelen op de wensen van de klanten en daarvan een mooie ervaring te creëren voor hen. Ze kreeg hier veel energie van, maar jammer genoeg stopte de samenwerking vanwege Covid 19. Zij is iemand die heel goed Engels spreekt naast Nederlands en goed is in het plannen, organiseren en verbinden.

HBO - Junior/Medior - EN/NL meer informatie
Net binnen

Native Duitse Customer Service Representative (chemie)

Een native Duitse dame met al complexe ordermanagement ervaring, voornamelijk verantwoordelijk geweest voor de DACH landen. Ze is rustig, toegankelijk en erg klantgericht. Heel behulpzaam naar collega's, maar ook in staat om zelfstandig te werken. Ze blijft zichzelf uitdagen, daarin neemt ze graag deel aan projecten of neemt ze waar nodig extra taken op zich. Ze heeft al mooie ervaring binnen de chemische sector opgedaan, maar staat er ook voor open om haar loopbaan in een andere branche voort te zetten. Per 1 oktober 2020 is ze beschikbaar voor een nieuwe baan. Kan je nu echt niet wachten om haar aan het team toe te voegen? In overleg met haar werkgever kan ze ook eerder starten.

HBO - Medior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Franstalige Customer Service (32 uur)

Ben jij opzoek naar een Franstalige customer service medewerker, dan is dit je toekomstige collega. Deze dame zorgt ervoor dat er altijd een fijne werksfeer is op de afdeling, wat betekent dat zij ook 200% aan klanttevredenheid doet. Tevreden collega's en tevreden klanten wie wil dit nou niet? Ze heeft ervaring met orderverwerking en ordercoördinatie binnen een retail en food organisatie. Geïnteresseerd? Bel of mail mij.

MBO - Medior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Analytische Customer Service Specialist

Klantgericht, communicatief, analytisch en loyaal. Ze voelt intuïtief aan wat de wensen van de klant zijn en is zeer oplossingsgericht. Heeft al meerdere ervaringen opgedaan in Customer Service waarin ze onder andere verantwoordelijk was voor de Franse markt. Haar collega's zouden haar omschrijven als collegiaal en empathisch. Ze is graag een sparringspartner, deelt graag haar kennis maar is er van overtuigd dat zij ook altijd wat van een ander kan leren.

HBO - Medior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Technisch Commercieel Manager

Deze manager heeft ruime ervaring binnen een technische groothandel, waarbij o.a. mensen en accounts moest begeleiden. Projectmanagement, key accounts en technische producten inkopen zorgen ervoor dat hij een allrounder is binnen de technische groothandel en iemand met een gezonde commerciële visie die graag wil uitbouwen bij een volgende werkgever. Als manager kan je hem omschrijven als iemand die graag tussen de mensen staat, collega's graag helpt met hun ontwikkeling en niet houdt van verliezen.

HBO - Senior - NL/ENG/DU/FR meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker

Deze jongedame is van nature uit hulpvaardig, sociaal en energiek. De afgelopen jaren heeft ze ordermanagement binnen de FMCG / food gedaan. Klanten neemt ze serieus en dat wordt gevoeld aan de andere kant van de lijn. Collega's zouden haar omschrijven als een energieke collega die werkdruk kan ontnemen van collega's en fouten signaleert. Ze pakt snel nieuwe dingen op en vindt het een uitdaging om problemen op te lossen, zowel intern als extern sparren gaat haar natuurlijk af. Naast Nederlands en Engels spreekt ze redelijk Duits. Per september is ze beschikbaar voor een Customer Service of Commerciële Binnendienst positie bij een informeel en betrokken organisatie.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales native Spaans

Een hulpvaardige en commerciële dame die stevig in haar schoenen staat. Ze houdt ze zich rustig in stressvolle situaties en ze zoekt makkelijk naar een oplossing i.p.v. te denken in problemen. Ze maakt een enthousiaste en eerlijke indruk. In haar laatste baan stond ze veelvuldig met internationale B2B klanten in contact en vertegenwoordigde ze hun wensen naar interne afdelingen. Wegens corona zijn alle tijdelijke contracten niet verlengd en is ze nu per direct beschikbaar voor een nieuwe baan. Haar ideale baan is veelzijdig, dynamisch, chaotisch en met voldoende doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

HBO - Medior - EN/SP meer informatie
Net binnen

Talenwonder

We spreken vaak meertalige kandidaten maar deze jongedame spant toch wel de kroon. Afgestudeerd in Romaanse talen, jarenlang in Italië gewoond en gewoon een echt talenwonder. Ook op werkgebied heeft ze veel kwaliteiten. Ze heeft gewerkt als Trader, maar ook als Customer Service professional. Vrolijk, behulpzaam en hardwerkend zijn begrippen die haar perfect omschrijven. Iedere organisatie wil toch zo'n talent?!

WO - Medior - NL/EN/IT/FR/DU/SP meer informatie
Net binnen

Customer Service Representative Meertalig

Deze kalme, vriendelijke en positief ingestelde jongedame toont interesse in anderen en wil zich graag blijven ontwikkelen. Van origine is ze Griekse, maar leerde op jonge leeftijd al Engels en Duits. Ze studeerde vervolgens Duitse taal, verhuisde naar Duitsland en werkte hier 2 jaar in een winkel met zakelijke en particuliere klanten. Ze kreeg hier te maken met bestellingen, voorraadbeheer, klachtbehandeling en groeide door naar Supervisor. Voor haar studie verhuisde ze naar Nederland en ze is nu in de laatste fase van haar Master beland. Graag start ze in een parttime Customer Service functie voor 32 uur per week binnen een internationale omgeving waar ze uitgedaagd wordt. Het omgaan met werkdruk, verschillende taken en problemen op kunnen lossen geeft haar voldoening. Voor de lange termijn zou ze graag binnen een bedrijf doorgroeien in HR. Graag leert ze in de tussentijd Nederlands.

WO - Medior - EN/DU/GR meer informatie
Net binnen

Inkoop Assistent

Deze rustige, stabiele en goed georganiseerde kandidaat communiceert gemakkelijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Binnen een kleine organisatie heeft ze een zelfstandige rol vervuld, waar ze het hele proces van Inkoop van voornamelijk stoffen organiseerde. Ze werkte nauw samen met Verkoop en samen met een collega organiseerde ze het transport van leveranciers naar de productielocaties in China. Vooral het opbouwen van relaties met leveranciers in China en Italië om samen iets voor elkaar te krijgen gaf haar voldoening. Helaas heeft haar werkgever de deuren moeten sluiten en is ze per direct beschikbaar voor een baan in Inkoop waar ze problemen kan oplossen en zaken op rolletjes kan laten verlopen.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Logistics Planner/ Customer Service Representative

Deze Spaanse, georganiseerde en communicatief vaardige dame denkt in oplossingen en geeft niet zomaar op om haar doel te bereiken. Toen ze kennismaakte met Logistiek, ontdekte ze dat het perfect bij haar past. Voor een organisatie in export naar China was ze verantwoordelijk voor het hele logistieke traject. Vanaf het moment dat het werd ingekocht bij leveranciers organiseerde ze het transport tot en met plaats van bestemming in o.a. China. Vanwege een verhuizing is ze op zoek naar een nieuwe baan. Graag is ze de spil tussen andere afdelingen of externen zoals klanten of leveranciers. Het liefst overziet ze het hele proces en ze ziet zichzelf hierdoor in Logistiek of Customer Service. Een internationale organisatie waar ze haar talen kan gebruiken, kan omgaan met verschillende culturen en gebruiken en oplossingen kan bieden past bij haar.

HBO - Medior - SP/NL/EN meer informatie
Net binnen

Multilingual Sales Support (36u)

Deze dame heeft haar talen op orde en is hier graag veel mee bezig. Wat haar onderscheidt? Brede ervaring in sales support tot het uitwerken van hele tenders.

HBO - Medior - NL/EN/DU/FR/SP meer informatie
Net binnen

Internationaal Accountmanager

Strepen verdiend in verschillende technische branches is deze sales topper op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een ondernemersgeest met een talent voor talen openen voor haar veel deuren, zowel nationaal als internationaal.

HBO - Senior - NL/EN/DU/FR meer informatie
Net binnen

Douane declarant

Deze servicegerichte kandidaat is analytisch en weet goed verbanden te leggen. Daarnaast vindt diegene het leuk om bezig te zijn met zelfontwikkeling en overzicht te creëren in het werk. Verder heeft deze kandidaat ervaring met douane afhandeling, customer service en export documentatie. Ben jij een werkgever die deze kandidaat kan gebruiken, dan hoor ik graag van je.

HBO - Medior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Demand planning/Supply Chain

Ik heb een kandidaat beschikbaar die ervaring heeft met het opzetten van een customer service afdeling, het tot op puntjes het Order-2-Cash proces beheersen, complexe vraagstukken oplossen en forecasts maken van productie en voorraden. Ben jij een werkgever die een functie beschikbaar heb met elementen van productieplanning, supply chain, logistieke taken, projecten bewaking en kwaliteit issues, dan spreek ik je graag.

HBO - Senior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Accountmanager Media

Op zoek naar een accountmanager die zich blijft ontwikkelen? Deze accountmanager heeft ruime ervaring opgedaan in het (online) medialandschap. De combinatie van marketing en sales maken deze accountmanager onderscheidend.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Product Marketing Manager

Ervaren Product Marketing Manager met internationale ervaringen in technische branches. Helpt organisaties extra waarde te creëren voor de klant en hierdoor sales targets en klanttevredenheid te overtreffen.

WO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Technische Customer Service medewerker

Deze ervaren kandidaat heeft ruime ervaring met ordermanagement van A t/m Z binnen een technische organisatie die te maken had met spare parts. Taken rondom inkoop, demand planning en supply chain zijn voor hem dan ook bekend terrein. Hij is rustig, betrouwbaar en verleend graag service aan anderen. Iemand die in staat is om klachten en problemen succesvol op te lossen, waardoor klanttevredenheid gewaarborgd blijft. Past deze Technische Customer Service Medewerker binnen jouw organisatie? Dan hoor ik graag van je.

MBO - Senior - NL/ENG meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord