Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Verkoopwonder

Deze ondernemende kandidaat heeft ruim 16 jaar bij een producent van bouwproducten gewerkt. Onderaan gestart en uiteindelijk verkoopleider. Leidinggeven is haar tweede natuur, zij staat haar mannetje wel. De laatste jaren heeft zij een eigen restaurant geëxploiteerd maar door de crisis raakte zij haar energie kwijt. Als onderdeel van een team haar steentje bijdragen is wat zij wil. Het liefste in een internationale organisatie waar zij zichzelf kan bewijzen.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Accountmanager Buitendienst

Deze commerciële man is gestart als medewerker in de Order Entry en heeft zich van daaruit kunnen door ontwikkelen tot een waardevolle Accountmanager voor verschillende bedrijven. Naast dat hij verantwoordelijk is voor het gehele orderproces neemt hij ook actief deel aan verschillende projecten. Hij staat open voor een bedrijf waar naast hard werken ook tijd is voor een lolletje.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Franstalige Binnendienst Medewerker

Deze veelzijdige kandidaat spreekt liefst 4 talen vloeiend. In haar carriere heeft ze ervaring opgedaan in de financien maar ook als Customer Care medewerker. Omdat ze geen job hopper is zoekt zij een stabiele organisatie waar zij lang kan blijven. Door haar veelzijdigheid en talenkennis al snel een aanwinst voor de organisatie.

HBO - Senior - NL/FR/DU/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Financial Controller

Deze kandidaat heeft enorm veel ervaring in uiteenlopende bedrijven. Als Interimmer heeft hij in veel verschillende keukens kunnen kijken. De laatste 11 jaar heeft hij bij een kleine organisatie een veelzijdig takenpakket gehad. De enorme bak ervaring neemt hij nu graag mee in een nieuwe uitdaging; als interim of in een vaste baan.

MBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Administratieve Backoffice

Deze kandidaat staat stevig in haar schoenen, waar een wil is is een weg. Met ervaring in warehousing en Frans klantcontact, zowel als tolk als klantenservice, behoudt zij klanten voor de organisatie.

MBO - Junior - AR/FR/EN/NL meer informatie
Net binnen

Parttime Backoffice Expert

Deze kandidaat heeft een voorliefde voor relatiebeheer en support taken. Ze heeft een prettige telefoonstem die zij niet voortdurend wil inzetten. Haar energie wil ze steken in orde en structuur op het gebied van administratie en overdracht tussen verschillende afdelingen.

MBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Energieke Inside Sales

De energie spat er vanaf bij deze kandidaat. Al het geleerde is opgedaan door praktijkleren, en vooral veel vragen stellen. De rugzak vullen is belangrijk de sfeer in de organisatie ook. Deze kandidaat gaat een relatie snel en professioneel aan zonder probleem. Een directe winst voor jouw bedrijf.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Klantenservice Alleskunner

Deze kandidaat heeft zowel backoffice als frontoffice ervaring. Heeft zowel verkocht als relatiebeheer gedaan. Hij is zeer oplossingsgericht en weet door een optimistische en nuchtere blik de klant goed te woord te staan. Zijn zoektocht gaat uit naar een organisatie die hem een functie kan aanbieden gerelateerd aan zijn studie rechten, die hij over 2 jaar afgerond wil hebben.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Professioneel Adviseur Retail

Deze kandidaat heeft vele jaren retail ervaring. In een adviserende rol weet zij door middel van technische tekeningen relaties te overtuigen van producten en diensten. De klant begeleiden van het begin tot het einde en ervoor zorgen dat de klant ook weer terug komt is wat zij kan en doet.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Supply Chain Productie

Deze jongedame is op zoek naar een uitdaging aan de productie kant. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een rederij is zij op zoek naar een andere tak van sport. Haar kracht ligt hem in een duidelijke, oplossingsgerichte communicatie. Ze is rustig en heeft een goed overzicht van haar takenpakket.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Business Development Manager

Deze dame is een echte alleskunner op het gebied van new business. In een aantal jaar is zij gegroeid tot een zeer concrete gesprekspartner die direct communiceert en dit ook terug verwacht. Zij is op zoek naar een jong innovatieve bedrijf dat zijn strepen heeft verdiend in B2B, richting IT/Elektronica of dit kan ook een hele andere branche zijn mits er groei is en niet aan micro management gedaan word.

WO - Medior - EN/CH/NL meer informatie
Net binnen

Ervaren Sales Engineer

Deze kandidaat heeft haar sporen verdiend in de olie en gas industrie en spare parts. Jarenlange ervaring met meerdere stakeholders in het verkoopproces. Ze weet snel aanknopingen te ontdekken en handelt hier ook naar. Zij is klaar om haar mouwen op te stropen.

VO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Meertalige Buitendienst

Een kandidaat die geen uitdaging uit de weg gaat. Meedenken in het Order 2 Cash proces is aan haar goed besteedt. Een klant proactief laten bewegen in plaats van reactief is één van haar wapenfeiten. Een jonge en moderne organisatie kan haar relatiebeheer skills goed gebruiken.

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer service employee

This candidate is very driven and does not sit still for a minute. After his studies, he started working as a Logistics Coordinator and then as a Customer Service Assistant. Because he has been active within various organisations as a customer service employee, he is familiar with working with different systems. Due to the consequences of the coronavirus, his current employer is unfortunately very quiet. Partly for this reason, this candidate is looking for a challenge in the Eindhoven region.

HBO - Senior - NL/EN/POR meer informatie
Net binnen

Supply Chain Manager

Vriendelijke man welke zich enorm snel heeft opgewerkt binnen de logistiek. Ambitieus, maar ook realistisch in de stappen die hij kan/wil maken. Maakt bewuste keuzes in het leven, avonturier type (maar wel gedegen). Wil starten in een rol waar hij direct een bijdrage kan leveren, daarbij wil hij zich snel meester maken in de Nederlandse taal, zodat hij zich verder kan ontwikkelen in het Nederlandse bedrijfsleven. Een rol als eindverantwoordelijke binnen de Supply Chain is iets wat hij ambieert voor de langere termijn.

SR - EN - Zuid Afrikaans meer informatie
Net binnen

Purchasing Manager Logistics

Slimme, doch nuchtere vrouw. Communiceert open, doch discreet. Vindt het prettig om in een hectische omgeving te werken, heeft gezonde stress nodig. Zoekt niet zozeer een leidinggevende rol, maar een baan waarin ze kan samenwerken, gelooft in het opbouwen van relaties met zowel interne als externe stakeholders. Veel ervaring binnen grote internationale organisaties, enorm veel kennis binnen global en intercontinental shipments.

HBO Logistiek - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Italiaans

Deze dame heeft veel energie, is tweetalig opgevoed, werkt hard, en houdt van een grapje. Ze heeft ruime ervaring met Order to Cash, zowel met orderverwerking, (internationaal/nationaal) klantcontact, transport plannen, facturatie en exportdocumentatie. Goed met SAP, kan snel schakelen en werkt graag accuraat en oplossingsgericht. Vanwege een reorganisatie per direct beschikbaar voor een nieuwe functie.

MBO - Medior - NL/EN/IT meer informatie
Net binnen

Sales Support medewerker

Enthousiast, gedreven, commercieel en verantwoordelijk zijn woorden die deze kandidaat beschrijven. Afgelopen jaren is ze werkzaam geweest binnen verschillende internationale organisaties. Ze komt het best tot haar recht in informele organisatie waarbij ze haar commerciële kwaliteiten kan combineren met haar opgedane talenkennis. Deze kandidaat is in het Nederlands en Engels zeer sterk en is haar Duitse taal aan het verbeteren.

MBO-Senior- NL/EN/DUI meer informatie
Net binnen

Internationale starter

Gedreven strategic management student die graag haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zet. Sterk in het aanpassen aan veranderende omstandigheden en het efficiënt leren van nieuwe processen. Prestatiegericht en verantwoordelijk, gepassioneerd om groei te stimuleren en een integraal onderdeel te zijn in het bouwen van een mooie toekomst van het bedrijf.

HBO - Junior - EN meer informatie
Net binnen

Sales Manager

Deze kandidaat is op zoek naar een leidinggevende rol binnen de sales maar met behoud van operationele taken. De organisatie is internationaal, mensgericht en succes worden gedeeld en gevierd. Hij maakt mensen graag beter en krijgt hier energie van.

HBO-Senior-NL/EN/ meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord