Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Ervaren loyale Account Manager

Deze vriendelijke, slimme kandidaat zoekt een nieuwe functie binnen het F&B circuit. Hier ligt zijn passie en heeft hij zijn jarenlange ervaring opgebouwd. Hij is loyaal, gedreven, bereid te reizen en gaat geen uitdaging uit de weg. Momenteel is hij per direct opzoek naar een nieuwe functie in de buurt van Oss/Nijmegen

HBO-Medior-NE/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Marketing/Project Manager

Deze enthousiaste jongeman spreekt zijn talen en is een gedreven Project Manager. In het plannen, analyseren en verbeteren van diverse fabrieksprocessen en evenementen ligt de kracht van deze vriendelijke kandidaat, die ook zijn computer en marketing skills graag beruikt. Nu is hij per direct beschikbaar in de buurt van Eindhoven

HBO-Junior-NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Experienced customer service employee

This lady started working as an account manager after her studies. After a few years of experience abroad, she moved to the Netherlands for love. Here she quickly found work as a customer service employee and account manager. Now that she has almost completed her master's degree, she is looking for a full-time job as a customer service employee. She would like to use her language skills (Hungarian and English) in her work.

HBO-Senior-EN/HU meer informatie
Net binnen

Ervaren Supply Chain Analyst

Deze enthousiaste kandidaat is een ster in het analyseren en verbeteren van Supply Chains bij grote internationale bedrijven. Tagets ziet hij als een uitdaging en hij heeft bijna tien jaar ervaring specifiek in dit vakgebied. Nu is hij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Eindhoven

HBO-Medior-NE/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren meertalige Key Account Manager

Deze loyale Account Manager is toe aan een nieuwe uitdaging in de omgeving Eindhoven. Hij is gespecialiseerd in account management op internationaal niveau, heeft ervaring met complexe offertes en staat ook op software-technisch gebied zijn mannetje!

HBO-Medior-NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Rep Duitstalig

Een gedreven jongedame die serieus met haar werk bezig is en altijd haar best zal doen om goed werk te leveren. Ze heeft een sterke focus en wil zich graag blijven ontwikkelen. Heeft ervaring in financieel/administratieve functies, kwaliteitscontrole en sinds kort ondersteunt ze haar collega's van Customer Service. Ze behandelt klachten, zoekt voorraadproblemen uit en communiceert direct per mail met de klant hierover. Graag zou ze hier verder stappen in willen zetten, vanwege het contact met klanten en het oplossen van problemen. Ze is gericht op verbeteringen en wil samen met anderen het werk beter of slimmer maken. Graag zou ze haar kennis van de Duitse taal inzetten en verder willen groeien in de toekomst, maar eerst wil ze goed worden in dit vakgebied.

HBO - Medior - RO/EN/DU meer informatie
Net binnen

LEAN Project Manager

Ondanks haar relatief jonge leeftijd heeft deze dame ontzettend veel ervaring opgedaan. Door constant te willen groeien en verbeteren heeft ze zich snel ontwikkeld in Customer Service. De focus op projecten wil zij gebruiken om een organisatie verder te helpen. Een aanwinst voor iedere organisatie die wil groeien.

WO - Management - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Franstalige Senior Customer Service

Deze veelzijdige Customer Service Specialist is klaar om de volgende stap te maken naar Teamleider. Het samenwerken met een team en elkaar verder helpen vindt ze erg belangrijk. Daarnaast kijkt ze altijd naar wat beter kan en is analyserend sterk. En met vier talen kan ze aardig wat landen bedienen.

HBO - Senior - FR/NL/EN/SP meer informatie
Net binnen

ervaren native Duitstalige inside sales medewerker

Deze native Duitstalige kandidate is sinds een aantal jaren woonachtig in Nederland. Afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan als inside sales medewerker binnen verschillende organisaties. Ze heeft ervaring op technisch gebied als op recreatief gebied. Momenteel is ze werkzaam als commercieel medewerker binnendienst waar ze verantwoordelijk is voor de D/A/CH gebieden. Ze staat open voor een parttime baan in de regio Eindhoven.

HBO-Senior-DUI/NL/EN-PARTTIME meer informatie
Net binnen

Meertalige Sales Topper

Gedreven enthousiaste dame die haar eerste stappen in de sales gemaakt heeft. Naast haar studie heeft ze al ervaring opgedaan in een Customer Service rol maar is inmiddels al een paar jaar werkzaam als Sales Executive. Een internationale organisatie spreekt haar aan, waar ze een stukje meer complexiteit kan vinden. Dit kan in de vorm van een buitendienst rol maar ook export spreekt haar aan.

HBO - Medior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Customer service native Duitstalig

Enthousiaste, sociale en vriendelijke Duitstalige kandidaat. Deze kandidaat is sterk in haar communicatie die ze graag combineert met het adviseren van klanten. Ze vindt het prettig om snel te schakelen en verantwoordelijk te zijn voor zowel de Nederlandse en Duitstalige markt. Momenteel is ze parttime verantwoordelijk voor het orderproces van de Duitstalige markten.

MBO-Medior-Nl/DUI/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service medewerker

Een enthousiaste, beleefde en vooral servicegerichte kandidaat die ruime ervaring opgedaan heeft binnen logistieke organisaties. De afgelopen In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als Customer Service medewerkers, Customer Service manager en accountmanager. Hierin stond klantcontact altijd centraal. Afgelopen jaren is hij als accountmanager actief geweest maar helaas bevalt het 100% commerciële aspect hem niet. Deze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor een senior customer service functie of een functie als customer service manager.

HBO - Senior-NL/EN meer informatie
Net binnen

Native Duits Customer Service / Inside Sales

Sociale en enthousiaste native Duitse kandidaat. Hij is sterk in uitzoekwerk, het oplossen van problemen en het adviseren van klanten. Hij vindt het prettig om snel te schakelen, mee te denken over procesverbeteringen en staat graag in contact met anderen. Op dit moment is hij verantwoordelijk is voor het orderproces van A t/m Z voor klanten in o.a. Duitsland, Zwiterland en Oostenrijk. Hij maakt een energieke indruk, is behulpzaam en communicatief sterk. Een mensenmens en bovenal een daadkrachtige probleemoplosser.

MBO/HBO - Medior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Meertalige Sales Support professional

Deze slimme dame kwam ruim 10 jaar geleden naar Nederland en is zich blijven ontwikkelen. Ze is slim, handelt proactief en wil een organisatie graag vooruit helpen. Omgang met Franstaligen vindt ze prettig en door een goede relatie op te bouwen, weet ze resultaten te boeken.

HBO - Medior - FR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Franstalige binnendienst topper

Klantgericht en energiek zijn de kernmerken die het beste bij deze kandidaat passen. Hij heef ruime ervaring in het verzorgen van het gehele orderproces voor met name Franstalige klanten. De stap richting Accountmanagement ziet hij op termijn wel zitten. Binnen of buiten maakt hem niet uit, als hij maar face-to-face contact kan hebben. Ook het opzetten en begeleiden van interne verbetertrajecten is iets waar hij graag bij betrokken wordt.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Duitstalige Customer Service Medewerker

Een sociale, ervaren en hartelijke dame die zich graag langdurig inzet voor een organisatie. Haar kwaliteiten komen volledig tot haar recht in een functie als customer service medewerker. Daarin heeft ze inmiddels ook veel ervaring opgedaan, ook binnen productiebedrijven. Ze is sterk in het coördineren van processen van A t/m Z en de communicatie daaromheen. Als we haar verder beschrijven komen woorden als behulpzaam, actief, accuratesse, integriteit en uitdrukkingsvaardigheid naar voren.

WO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Junior Franstalige Customer Service medewerker

Een ambitieuze zelfstandige en vooral professioneel opererende Franstalige dame die graag haar Engelse talenkennis gebruikt. Dit is de omschrijving die het beste bij deze dame past. Op jonge leeftijd is ze naar Nederland gekomen om hier een studie te gaan volgen. Tijdens deze studie is ze in aanraking gekomen met customer service gericht op de B2B markt. Na haar studie was het voor haar dan ook vanzelfsprekend dat zij aan de slag ging als customer service medewerker gericht op de Engelstalige- en Franstalige markten. Ze komt het beste tot haar recht in een internationale omgeving waar ze zichzelf verder kan ontplooien.

HBO- Junior- FR/EN meer informatie
Net binnen

Junior Sales Support medewerker

Gedreven, enthousiast, secuur en commercieel zijn woorden die deze man typeren. Of het nu fysiek of digitaal contact is met de klant, deze kandidaat draait hier zijn handen niet voor om. Klantcontact is wat voor hem centraal staat en waardoor hij ook gedreven wordt. Vanwege de huidige situatie is deze kandidaat per direct beschikbaar als sales support medewerker of customer service medewerker. Hij komt het best tot zijn recht in een internationale omgeving waarbij hij zijn talenkennis kan inzetten.

HBO- Junior- NL/EN/DUI meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker met Lean ervaring

Deze enthousiaste dame kent haar verleden binnen de marketingafdeling voor evenementen in India. Voor de liefde is zij naar Nederland verhuisd waar zij haar carrière verder voortgezet heeft als customer service medewerker bij verschillende logistieke organisaties. Haar talenkennis combineert zij graag met haar service gerichte houding. Leren en studeren is wat deze dame graag doet en mede hierom heeft zij ook haar certificaat Lean leader gehaald. Het Lean principe is haar op het lijf geschreven en dit past zij dan ook graag toe in haar werkzaamheden. Kortom een zeer servicegerichte, energieke en gestructureerde dame met ruime ervaring binnen de customer service posities.

HBO-Medior-EN/NL meer informatie
Net binnen

Ervaren meertalige Customer Service Medewerker

Deze meertalige dame heeft ervaring opgedaan in verschillende functies binnen logistieke organisaties waardoor zij het gehele Order 2 Cash-proces beheerst en begrijpt. Volgens deze dame staat de klant centraal maar mag het bedrijfsbelang zeker niet uit het oog verloren worden. Zij zet haar ruime logistieke ervaring graag fulltime in als customer service medewerker binnen een internationale organisatie.

HBO- Medior- EN/DUI/RUS/NL meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord