Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Meertalige Customer Service Medewerker

Deze positieve, gemotiveerde kandidaat gebruikt de talen graag in een klantgerichte functie. Zij heeft ervaring in de Customer Service en de B2B. Zij zoekt een hecht team waar zij met elkaar richting een doel kunnen werken.

WO- Medior - NL/FR/EN/DU/SP meer informatie
Net binnen

Meertalige Sales Support

Deze vlotte dame uit Portugal spreekt vier verschillende talen. Werkt het liefst in teamverband maar kan in haar eentje ook zeker vooruit. Een ideale toevoeging als administratief medewerker. Ze richt zich graag op het proces en zal kijken waar het beter kan.

HBO - Medior - PR/SP/EN/NL meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Inside Sales Medewerker

Deze meertalige topper heeft veel kennis over het ordermanagement proces. Hij is servicegericht maar staat ook commercieel zeker zijn mannetje. Doordat hij in 3 talen vloeiend communiceert kan hij veel markten bedienen. Belangrijk aan een organisatie vindt hij toekomstperspectief en een vrije rol zodat hij zaken naar zich toe kan trekken.

HBO - Medior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Supply Chain / Customer Service Manager

Experienced supply chain professional with a demonstrated history in end-to-end process improvement. Skilled in Supply Chain Management, Team Coaching, Customer Service Management, and Change Management. Strong specialist with a master’s degree in Operations and Supply Chain management. She is enthusiastic, pragmatic, direct, a dedicated worker, no 9-5 mentality, keen on traveling and learning, motivator, quality focused, committed and dedicated.

WO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Sales en Marketing Manager

Deze kandidaat is een zeer ervaren salesmanager met een brede kennis in verschillende vakken en disciplines. Met zijn analytische en commerciële vaardigheden en zijn rustige aard behoudt hij een helikopterview in grote projecten en kan hij doelgericht werken. Hij staat open voor een nieuwe kans bij een mooi bedrijf!

HBO - Senior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Analytische Customer Service medewerker

Deze welbespraakte jongeman is leergierig, analytisch sterk en wil zich na enkele jaren ervaring in Customer Service graag door ontwikkelen. Als hij ergens interesse in heeft zal hij zich dit snel eigen maken. Door zijn technische ervaring kan hij snel van meerwaarde zijn.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Sales & Support Manager

Een communicatief zeer sterke alleskunner op het gebied van Sales/Support, Customer Service en Supply Chain met leidinggevende ervaring. Een fijne gesprekspartner die duidelijk, besluitvaardig en detailgericht te werk gaat. Staat open voor een leidinggevende functie op het gebied van Sales & Support of in de Logistiek.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

(International) Project Manager

This candidate is open to a new position as (international) project manager. With his background in Operations, Supply Chain and Business development he is capable of levelling with different departments and knows what impact changes have on different processes.

WO- Medior - EN/FR/SP meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Representative

Committed to utilizing her skills to further the mission of a company. Excellent time management skills combined with proven ability to establish and maintain excellent communication and relationships with clients.

WO - Junior - EN/IT/SP meer informatie
Net binnen

Customer Care Specialist

With years of experience in France and abroad, She has been able to acquire solid skills in customer relations and sales administration. She is also fluent in Italian and English, in addition to French. She is dynamic, rigorous and involved.

WO - Medior - EN/FR/IT meer informatie
Net binnen

Ervaren commercieel medewerker

Een interessante kandidaat die veel ervaring heeft op commercieel gebied. De juiste invulling geven aan het opstellen en uitvoeren van het in- en verkoopbeleid kun je aan deze kandidaat met een gerust hart overlaten. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij deze kandidaat hoog in het vaandel.

MBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Professional

This candidate is calm and is not afraid to speak up. She is a self starter and is eager to learn and develop herself. She likes to have a job in a challenging environment. She needs a certain complexity in her work. She thinks it is important to work for a company which values its employees

HBO - Medior - EN meer informatie
Net binnen

Account Specialist

Deze ervaren dame heeft veel ervaring met het orderproces en is dan ook direct inzetbaar in iedere organisatie. Ook op het gebied van procesoptimalisatie zal zij niet stil blijven zitten. Analyseren en verbeteringen voorstellen zit in haar aard. Laat haar het maar regelen, dan komt het goed.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Representative

Deze kandidaat is een ondernemende en proactieve sales representative. Heeft een brede ervaring opgedaan bij AGF organisaties en is met zijn ervaring een aanwinst voor elke commerciële organisatie.

HBO - Senior - NL/ENG/SPA meer informatie
Net binnen

Accountmanager

Een sterke alleskunner binnen het sales domein. Is zowel operationeel als tactisch inzetbaar. Mouwen opstropen, business opbouwen is karakteriserend voor deze kandidaat. Wilt zich verder blijven ontwikkelen en is op zoek naar een mooie uitdaging.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Sales en Customer Service Executive

Een sterke alleskunner binnen het sales en customer service domein. Is zowel operationeel als tactisch inzetbaar. Mouwen opstropen, teams opbouwen is karakteriserend voor deze kandidaat. Wilt zich verder blijven ontwikkelen en is op zoek naar een mooie uitdaging.

HBO - Senior - NL/EN/DU/SPA meer informatie
Net binnen

Relationship Manager

This young lady is not only good in relationship building, she also knows her way in sales. She is proactive intelligent and not afraid to express her intentions. Looking for a company who is looking for her entrepeneurial skills.

WO - Junior - EN/SP meer informatie
Net binnen

Senior Sales Support

Een interessante kandidaat die ervaring heeft met internationale organisaties waar de voertaal Engels is. Het begeleiden en ondersteunen van klanten en collega's gebeurd op de meest vriendelijke manier, klanttevredenheid en nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Representative

Deze kandidaat heeft een jarenlange ervaring binnen het customer service in de chemische sector. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Representative

Deze kandidaat heeft een jarenlange ervaring binnen het customer service domein en is een aanwinst voor elke organisatie. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Senior - NL/ENG meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord