Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Junior customer service medewerker

Deze Italiaanse kandidaat is al over de hele wereld woonachtig geweest. Gedurende zijn jonge carrière is hij werkzaam geweest binnen de hospitality maar ook binnen verschillende customer service posities. Momenteel is hij werkzaam als customer service medewerker voor de Engelse- en Italiaanse markt. Vanwege de lange reisafstand is hij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Tilburg/Eindhoven.

HBO - junior- EN/IT meer informatie
Net binnen

Internationale logistieke customer service medewerker

Deze kandidaat is in het verleden werkzaam geweest binnen verschillende logistieke afdelingen. Hier was deze kandidaat verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent het maken van afspraken met vervoerders tot het definitief plannen van het transport. Een uitdagende internationale baan is waar deze dame naar op zoek is. Vanwege het niet machtig zijn van de Nederlandse taal is ze op zoek naar een Engels sprekende organisatie in de regio 's-Hertogenbosch.

HBO - medior- UA/EN meer informatie
Net binnen

Commercieel Binnendienst

Een vriendelijke behulpzame kandidaat die leergierig en nieuwsgierig is. Daarnaast is hij kritisch, commercieel en flexibel. Hij heeft technisch inzicht en wil graag uitgedaagd worden. Past het beste in een Commerciële Binnendienst functie met meerdere collega's.

MBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer service medewerker/ executive assistant

Deze internationale dame is haar carrière begonnen als customer service medewerker. Daarna heeft ze jarenlange ervaring als executive assistent voor verschillende internationale opdrachtgevers opgedaan. Gedurende haar gehele loopbaan is ze tevens nog werkzaam geweest als Engels/Turks/Spaans lerares. Ze verstaat en begrijpt de Nederlandse taal maar het is voor haar nog moeilijk om Nederlands te spreken. Om deze reden is ze op zoek naar een baan binnen een internationale organisatie in de regio Den Bosch.

HBO - medior - TR/EN/SP meer informatie
Net binnen

Customer service export medewerker

Deze dame heeft een financieel-economische HBO opleiding afgerond. Vanwege de liefde is ze geruime tijd geleden naar Nederland verhuisd. In beginsel heeft ze voornamelijk financiële functies vervuld waarna ze in 2014 de overstap heeft gemaakt naar customer service. Sinds 2014 is ze werkzaam als customer service medewerker bij verschillende organisaties. Momenteel is ze verantwoordelijk voor alle export richting Azie. Vanwege de onzekere situatie bij haar huidige werkgever is deze vasthoudende dame momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging.

HBO-Senior-NL/EN/RUS meer informatie
Net binnen

Sales man in hart en nieren

Ondernemende sales man, zowel operationeel als aansturend inzetbaar. Kent de slagen van de zweep en is enorm enthousiast om zijn kwaliteiten te tonen bij een nieuwe werkgever en markt. Heeft zowel ervaring in de verkoop van producten als diensten. Goed getraind, weet zijn kennis goed toe te passen en zal snel resultaat opleveren.

HBO niveau - NL/DU/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Representative

Deze kandidaat is een ondernemende en proactieve sales representative. Heeft een brede ervaring opgedaan bij AGF organisaties en is met zijn ervaring een aanwinst voor elke commerciële organisatie.

HBO - Senior - NL/ENG/SPA meer informatie
Net binnen

Accountmanager

Een sterke alleskunner binnen het sales domein. Is zowel operationeel als tactisch inzetbaar. Mouwen opstropen, business opbouwen is karakteriserend voor deze kandidaat. Wilt zich verder blijven ontwikkelen en is op zoek naar een mooie uitdaging.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Sales en Customer Service Executive

Een sterke alleskunner binnen het sales en customer service domein. Is zowel operationeel als tactisch inzetbaar. Mouwen opstropen, teams opbouwen is karakteriserend voor deze kandidaat. Wilt zich verder blijven ontwikkelen en is op zoek naar een mooie uitdaging.

HBO - Senior - NL/EN/DU/SPA meer informatie
Net binnen

Zeer ervaren Customer Service Manager

Het opzetten of finetunen van een Customer Service afdeling ziet deze ervaren manager als een uitdaging. Ook het adviseren van andere managers past ontzettend goed bij hem. Met al zijn ervaring, in verschillende takken, een directe aanwinst voor de organisatie. Wie wil dat nou niet?!

WO - Management - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Logistiek

Deze vrolijke dame heeft veel ervaring in Customer Service en met name in het transport gedeelte is zij als een vis in het water. Ze is direct beschikbaar voor 24-32 uur per week. Graag ziet zij de juiste organisatie tegemoet waar zij voor een lange periode kan blijven.

MBO - Medior - PR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Teamlead

Zeer gedreven dame die zich profileert als een kandidaat met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid. Ze heeft mooie ervaringen als Teamlead Customer Service binnen internationale organisaties. Ze past het best bij een organisatie waar ze weer een bepaalde senior rol kan vervullen, bijvoorbeeld als Key User van SAP of Salesforce, teamleader of voorman. Wat wellicht het allerbelangrijkste is dat er waardering is binnen de organisatie en waar ze een klik voelt.

HBO - senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Zestalige Sales Support medewerker

Afgelopen maand uitvoerig gesproken met iemand die maarliefst 6 talen beheerst. Dat is natuurlijk al super knap maar het maakt ook dat deze kandidaat op vele markten inzetbaar is. Na jarenlang bij een organisatie op de sales support afdeling gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap. Het op- en uitbouwen van 'haar klanten' zou een nieuwe draai aan haar carriere geven.

HBO - Medior - IT/FR/NL/EN/TR/SP meer informatie
Net binnen

Relationship Manager

This young lady is not only good in relationship building, she also knows her way in sales. She is proactive intelligent and not afraid to express her intentions. Looking for a company who is looking for her entrepeneurial skills.

WO - Junior - EN/SP meer informatie
Net binnen

Senior Sales Support

Een interessante kandidaat die ervaring heeft met internationale organisaties waar de voertaal Engels is. Het begeleiden en ondersteunen van klanten en collega's gebeurd op de meest vriendelijke manier, klanttevredenheid en nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Manager Sales Support

Deze kandidaat is een prestatiegerichte en proactieve teamspeler die graag uitdagingen aangaat. In zijn werk is hij accuraat, komt afspraken na en neem het initiatief. Daarnaast is hij een coach die ruimte laat om teamleden te laten excelleren. Kernwaarde waar hij voorstaat zijn: respect, eerlijkheid en transparantie in spreken en handelen.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Logistiek Coordinator

Deze kandidaat staat open voor een uitdagende, coördinerende functie in de logistiek. Het bedenken en aandragen van (logistieke) oplossingen doet hij graag. In een toekomstige rol heeft hij diverse contacten met klanten, leveranciers en/of verschillende interne afdelingen. Hij houdt van reuring binnen een organisatie en steekt graag de handen uit de mouwen.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service

In een toekomstige rol staat ze er voor open om verantwoordelijk te zijn voor een klein team. Ze staat graag in de operatie. De functie is een ondersteunende functie met een knipoog naar sales. Binnen het team heerst een teamgevoel en zijn de werknemers ambassadeurs voor de organisatie waar ze voor werken. De organisatie is internationaal georienteerd, staat open voor procesontwikkeling en denkt mee met de eigen mensen

HBO- Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Support Manager

Deze kandidaat is op zoek naar een organisatie met visie. Een visie die hij kan implementeren binnen een team. Persoonlijke ontwikkeling van hemzelf maar zeker ook zijn collega's staat centraal. De mensen binnen de organisatie zijn trots om voor de organisatie te werken en maakt van hen graag ambassadeurs

HBO - Management - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Representative

Deze kandidaat heeft een jarenlange ervaring binnen het customer service in de chemische sector. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord