Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Ervaren Logistiek Ordermanager

Met ruime kennis binnen transport en gerelateerde zaken in binnen- en buitenland is deze persoon het best op zijn plek binnen een team waar Operationeel Customer Service hoog in het vaandel staat. Een afwisseling van administratieve taken, klant contact en een dynamische werkomgeving staan garant voor goed werknemerschap

HBO - Senior - NL/DU/EN meer informatie
Net binnen

Efficiënte Supply Chain Analyst

Na de studie bedrijfskunde en master Finance en Accounting is deze gestructureerde snelle leerling aan de slag gegaan met Global Supply Chain. Met behulp van feiten en communicatief vaardige skills weet zij zowel interne als externe stakeholders te overtuigen. Deze kandidaat is op zoek naar een verse uitdaging en wil hier haar Supply Chain kennis verbreden en verdiepen gecombineerd met management vaardigheden.

WO - Medior - CH/EN meer informatie
Net binnen

Multifunctionele Duizendpoot binnen O2C

Prioriteiten stellen met behulp van Time-Management is aan deze duizendpoot wel besteed. Ruime ervaring binnen product ontwikkeling, sourcing en propject management helpt om succesvol te zijn binnen het O2C proces.

WO - Senior - TH/EN meer informatie
Net binnen

Flexibel Inzetbare Customer Service Medewerker

De rugzak kan niet vol genoeg zitten bij deze spontane en flexibele persoon. Wil graag van A tot Z weten om de klant zo goed mogelijk te helpen aan een goed antwoord. De win-win-win situatie is hierin belangrijk, een ieder heeft zo zijn bijdrage. Projecten oppakken vind deze persoon erg leuk om te doen.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Internationaal Account Manager

Deze ambitieuze en sociale kandidaat is zeker internationaal te noemen. Hij is geboren in Congo, opgegroeid in Frankrijk en later Nederland. Op jonge leeftijd beoefende hij sport op hoog niveau en verhuisde hiervoor naar de UK. Vervolgens maakte hij de stap naar Sales waar hij ervaring heeft opgedaan in verkoop aan de Europese markt. De verschillende culturen spreken hem aan, net als het werken met targets. Deze doorzetter is een fijne gesprekspartner die zich graag wil blijven ontwikkelen. Hij is positief ingesteld en zet alles op alles om zijn doel te bereiken. Een internationale sales positie waar hij zijn klanten kan ontmoeten en mogelijk anderen kan coachen en inspireren heeft zijn interesse.

HBO - Medior - FR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Operationeel/Tactisch Inkoper

Communicatieve kandidaat met groot verantwoordelijkheidsgevoel en enkele jaren ervaring in operationele inkoop bij zowel handels- als productiebedrijf. Sterk in het onderhouden van contacten met leveranciers binnen en buiten Europa en bewaken van levertijden. Zou zich graag willen blijven ontwikkelen en staat daarom open voor een rol richting Inkoop op operationeel/tactisch niveau waar hij verder kan groeien in het vak. Een functie richting voorraadbeheer/supply chain heeft ook zijn interesse.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Viertalige Customer Service Medewerker

Een topper uit ons netwerk! Ervaren jongedame in het orderproces van A t/m Z en kennis van maar liefst vier talen. Ze doet steeds meer richting export en bijbehorende documentatie, iets dat ze erg interessant vindt. Ze is communicatief sterk, zeer oplossingsgericht en streeft het beste na voor de klant. Een hele collegiale dame, echte harde werker en nauwkeurig. Een grotere organisatie waar ze haar talen kan gebruiken en veel kan regelen past het best bij haar.

WO - Medior - NL/EN/DU/FR meer informatie
Net binnen

Native Franse Customer Service Medewerker

Bij deze Native Franse dame merk je meteen dat ze veel kennis en ervaring met het order to cash proces heeft. Centraal in iedere rol stond contact met Franstalige klanten en offerte/orderproces soms met logistieke en financiële afwikkeling. Ze is klantgericht, sterk in het verlenen van service, maar vindt ook commerciële taken uitdagend. Ze is nu per direct beschikbaar voor een nieuwe baan in Inside Sales of Customer Service met Franstalige contacten. Naast een organisatie waar men elkaar met respect behandelt, vindt ze bevoegdheden en tools hebben om problemen op te lossen belangrijk.

MBO - Medior - FR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Meertalige Commercieel Medewerker Binnendienst

Deze harde werker houdt van aanpakken, doorpakken en afmaken. Ze bespreekt graag de verwachtingen en houdt er niet van als dingen blijven liggen. Bij haar huidige werkgever heeft ze mooie stappen kunnen maken waarbij ze een stap maakte uit het operationele klantcontact naar een coördinerende rol. Met haar goede beheersing van 4 talen past zij goed binnen een internationale organisatie waar ze klantcontact kan combineren met administratieve, organisatorische en coördinerende taken.

MBO - Medior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Representative

Deze energieke en ondernemende tante pakt kansen met beide handen aan. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al veel levenservaring, mede opgedaan door haar ervaring in Bolivia waar ze met haar partner een eigen horecazaak succesvol heeft opgezet. Ze is trots op hetgeen ze in 7 jaar bereikt heeft, maar nu terug in Nederland en klaar voor de arbeidsmarkt hier. Een Junior Customer Service positie binnen een internationale organisatie waar ze veel kan regelen en organiseren past bij haar.

HBO - Junior - NL/EN/SP meer informatie
Net binnen

Junior Account Manager

Deze enthousiaste jongedame staat zeer positief in het leven. Ze werkt hard en gaat op zoek naar antwoorden. Na ruim 4 jaar ervaring in binnendienst, wil ze graag de stap maken naar de buitendienst. Ze werkt graag met targets en gebruikt haar enthousiasme, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden graag in commercieel klantcontact. Ze past goed bij een nieuwe werkgever die haar op de juiste manier kan coachen, zodat zij kan doorgroeien naar een volwaardig sales professional.

HBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Duitse Customer Service Representative

Deze vriendelijke en servicegerichte jongedame heeft een HBO diploma en spreekt de Duitse taal vloeiend vanwege haar Duitse moeder. Ze heeft enkele jaren ervaring opgedaan in functies waar ze sales ondersteunde en verantwoordelijk was voor het hele offerte- en orderproces. Ze staat klaar voor klanten met vragen, denkt graag mee en is niet bang om proactief klanten te benaderen om bijvoorbeeld meer omzet te genereren. Een veelzijdige baan passend bij ervaring voor de lange termijn heeft haar interesse.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Transport Planner

Zoek jij een echte top kandidaat op het gebied van Transport & logistiek plannen? Wij hebben een ervaren kandidaat die bekend is met het volledige proces van A tot Z. Hij heeft echt een passie voor zijn vak en vindt het leuk om te puzzelen en een overzichtelijke structuur aan te leggen in een "chaotisch" vak als planner. Hij wil graag werken binnen een team waar een formele sfeer hangt maar wel hard gewerkt kan worden. Zijn jullie het bedrijf dat hier bij aansluit? neem dan snel contact op!

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Duitstalige Sales Representative

Een positieve Sales gerichte kandidaat die zowel de Engelse als de Duitse taal vloeiend beheerst. Heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan in Customer Service en Inside Sales posities. Werkt graag in internationale omgevingen en houdt van afwisseling en uitdaging. Ze is iemand die goes with the flow. Ze is positief ingesteld en maakt er altijd het beste van, hiermee motiveert ze haar collega’s. Ze leert snel nieuwe dingen en past zich snel aan, aan de omgeving.

HBO - Medior - EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Logistiek/Expediteur

Deze dame heeft ervaring met de coördinatie van het order proces van A t/m Z. Daarbij ook enkele jaren ervaring als meewerkend leidinggevende en doordat ze haar expediteurs papieren heeft gehaald is ze allround inzetbaar. Zij is opzoek naar een customer service functie waarbij logistieke/transport processen in de job verweven zit. Zijn jullie een platte organisatie, waarbij de communicatie lijnen naar zowel klant als collega's service verlenend, direct en eerlijk is. Dan komt deze dame graag bij jou op gesprek.

MBO - Senior - NL/ENG/DU/FR meer informatie
Net binnen

Analytische Service Specialist

Gedreven, analytisch, commercieel en mensgericht. Ze maakt makkelijk een klik in een gesprek en weet haar gesprekspartner op een systematische en bedachtzame manier mee te nemen in haar verhaal. Als consultant heeft ze geleerd om een probleem gestructureerd te ontleden, het gesprek aan te gaan met stakeholders, in overleg een oplossingen te formuleren en te implementeren. Zoekt een functie waar haar communicatieve en analytische vaardigheden goed tot hun recht komen. Op korte termijn wil ze de Nederlandse bedrijfscultuur leren kennen en dit kan het best vanuit een spilfunctie binnen een organisatie.

WO - Medior - EN/PO/SP meer informatie
Net binnen

Chinese Customer Service Representative

Een leuke kandidaat met goede (Engelse) communicatieve vaardigheden. Ze zou zich zelf beschrijven als er geduldig, ook in vervelende situaties weet ze de rust te bewaren en empathie te tonen voor de ander. Ze streeft altijd naar het best haalbare en is verbaasd als andere om haar heen dat niet doen. Haar ambitie is vooral om expert te worden in haar functie, welke dit dan ook mag zijn. Ze wil graag alles eruit halen en het beste doen wat ze kan, zodat ze haar functie op het hoogste niveau kan vervullen. Door haar toewijding en commitment in alles wat ze doet is dit ook een ambitie die bij haar past.

WO - Junior - EN/CH meer informatie
Net binnen

Duitssprekende (Inside) Accountmanager

Deze kandidaat draait al een tijdje mee in de wereld van Sales en Marketing. Ze heeft veel ervaring opgedaan met acquisitie en relatiebeheer en krijgt hier ook veel energie van. Ze is opzoek naar en baan waarin ze uitgedaagd wordt en waar ze kan scoren. Ze is flexibel en daadkrachtig en doet alles met de volle 100%. Met deze kandidaat haal je een hoop ervaring en gezelligheid in huis. Altijd bereid haar collega's te helpen waar nodig en enthousiast in de dingen die ze doet.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Commercieel Binnendienst Medewerkster

Ervaren en harde werker, op zoek naar een baan waar haar rol minder commercieel is. Ze wil haar kwaliteiten gaan gebruiken als ondersteunende factor. Ze is een “aanpakker” en zou ook graag in zo een team willen komen waar ze een zelfstandige rol heeft. Kalm, leergierig, optimistisch en oplossingsgericht.

HBO - Medior -NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerkster

Rustige en nuchtere kandidate met een no-nonsense mentaliteit. In het begin zal ze even de kat uit de boom kijken, maar als ze eenmaal op haar gemak is heb je aan haar een sociale en stressbestendige collega die proactief is in haar handelen. Ze zoekt een uitdagende functie die klantcontact en administratie met elkaar combineert. Een 50/50 verhouding zou voor haar fijn zijn. Sterk in ondersteuning, leergierig, nauwkeurig en kan goed plannen en organiseren.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord