Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Duitstalige Commerciële Topper

Deze Duitse dame heeft ruime ervaring in Customer Service, Inside Sales en leidinggeven. Ze is commercieel, klantgericht en een echte aanpakker. Ze ambieert een leidinggevende / coach functie. Het liefst op een afdeling met Customer Service en Sales gecombineerd bij een internationale organisatie waar ze haar talenkennis kan inzetten. Als werkgever heb je aan haar een loyale medewerker die haar hand niet omdraait voor een uitdagende baan.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Accountmanager

Deze kandidaat heeft al 15 jaar ervaring in de sales. Problemen van de klant ziet hij als commerciële kansen. Servicegericht met het oog op het binnenhalen en uitbreiden van de order. Hij is gedreven en heeft passie voor het vak van verkopen en relatiebeheer. Met hem haal je een enthousiaste, ervaren kracht.

HBO- Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Pragmatische Manager Customer Service

Gedreven kandidaat met een situationele leiderschapsstijl. Zet zijn kwaliteiten het liefst in in een veranderende omgeving waarbij hij teams kan coachen en stimuleren om zo tot het beste resultaat komen. Hij is analytisch sterk en tevens commercieel ingesteld. Hij is op zoek naar een volgende uitdaging en wil alles behalve in een gespreid bedje terecht komen.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

CS/Sales Scheepvaart NL/ENG/DU

Deze kandidaat heeft 13 jaar ervaring in de scheepvaart waar hij contacten heeft met rederijen, prijs onderhandelingen doet, boeken van ladingen, transport regelt, vervoersdocumenten opmaakt en de facturatie doet. Ben jij op zoek naar 1000 poot die het proces van A t/m Z beheerst? Daarbij een Rotterdammer zoekt die weet wat kei hard werken is, dan is dit je nieuwe collega.

MBO - Medior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Russisch Nederlandse Expediteur/Planner

Certificaten en talen zitten bij deze resultaatgerichte dame op de goede plek. Door een zeer proactieve werkhouding weet zij haar kennis goed te benutten. Niet alleen haar eigen bord is leeg zij zal ook meekijken met anderen om het werk af te krijgen. Productie heeft haar voorkeur, als het maar te doen heeft met logistieke dienstverlening.

HBO - Senior - RU/NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Manager Customer Service

Plus 15 jaar ervaring heeft deze People Manager. Productie, handel en logistiek zijn hem niet vreemd. Projecten ter versterking van het proces geven hem energie om de focus op en rond klanten te verbeteren. Staat midden in de werkzaamheden en heeft hierdoor een actieve bijdrage als meewerkend voorman.

HBO - Senior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Operationeel Ervaren Inkoper

Ruime ervaring in de operatie, uitgebouwd naar ruime ervaring als inkoper. De weg van A tot Z is goed te bewandelen met deze talenknobbel. Een energieke harde werker die niet bang is om beslissingen te nemen. Wil leren en ervaring op doen met alles wat er voor nodig is. Met deze loyale topper vallen nog heel wat hordes te overwinnen.

HBO - Senior - NL/DU/ENG/FR/SP meer informatie
Net binnen

Tweetalig, proactief en leergierige Klantenkenner

Besluitvaardig hand in hand met daadkracht. Deze jongeman heeft genoeg realistisch inzicht om de juiste balans te vinden voor het oplossen van vraagstukken. Houdt ervan om uitgedaagd te worden en risico's te berekenen. Al bij al een communicatief persoon die de taak afkrijgt.

HBO - Junior - FR/NL/ENG meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Medewerker

Een kandidaat met ruime ervaring binnen het ordermanagement proces. Heeft zich veel beziggehouden met interne processen te verbeteren en heeft grote kennis van ERP-systemen. Hij komt het liefst terecht bij een organisatie waar ze trots zijn op hun product en waar hij een coachende rol kan vervullen naar minder ervaren collega's. Hij is recht door zee en iedereen kan op hem rekenen. Voor hem zou een combinatie tussen klantbegeleiding en intern proces verbeteren de perfecte match zijn.

MBO - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Coachende Supervisor Customer Service

Wanneer je op zoek bent naar een gestructureerde coach, die processen weet te begeleiden met een kritische blik, zoek dan niet verder. Deze dame weet van aanpakken en heeft ruime kennis in Customer Care, klachtenverwerking en schakelen tussen diverse lagen en afdelingen. Vanuit het ondernemerschap in het verleden zal deze dame gedrevenheid en vasthoudendheid tonen met een gezonde loyaliteit.

HBO - Senior - NL/DU/ENG meer informatie
Net binnen

Sales Assistent Duitstalig

Deze gedreven native Duitse jongedame heeft tijdens haar HBO studie ervaring opgedaan in retail. Ze werd gewaardeerd vanwege haar actieve en flexibele werkhouding, kreeg positieve feedback van klanten en hierdoor ook meer verantwoordelijkheden. Sinds kort woont ze in Nederland en is ze op zoek naar een baan met klantcontact binnen een internationale omgeving. Ze is dienstverlenend ingesteld, maar schuwt commercie niet. Een open cultuur met behulpzame collega's om haar de weg te wijzen vindt ze belangrijk.

HBO - Junior - EN/DU meer informatie
Net binnen

Junior Supply Chain Planner

Deze positief ingestelde kandidaat is communicatief sterk en ambitieus. Hij groeide op in een ondernemersgezin en heeft zijn doorzettingsvermogen van huis uit meegekregen. Onlangs heeft hij een universitaire Bachelor afgerond en deed hij tijdens zijn studie al ervaring op in inkoop en verkoop. Onlangs heeft hij middels een trainee-ship ervaring opgedaan in demand en supply planning. Graag zou hij zich binnen Supply Chain Planning verder ontwikkelen. Hij is de ideale kandidaat voor een rol waar zowel communicatieve en overtuigende kwaliteiten als analytische skills gevraagd worden. Met zijn vrolijke karakter is hij daarnaast een aanwinst voor ieder team.

HBO/WO - Junior - FR/EN meer informatie
Net binnen

Logistiek Coordinator

Zelfstandige, enthousiaste, positief ingestelde kandidaat met can-do mentaliteit. Heeft een opleiding en achtergrond in Accountancy, maar koos voor Logistiek vanwege de dynamiek en meer eigen inbreng. Voor een producent van auto-onderdelen werd ze vervolgens verantwoordelijk voor alle export logistiek, voornamelijk wegtransport in Europa. Ze had contact met externe transporteurs en klanten. Ze zorgde voor de benodigde documenten en hield rekening met verschillende klantwensen en uitzonderingen en de deadlines die horen bij leveren aan automotive industrie. Ze is een gevorderde Excel gebruiker en per direct beschikbaar voor een uitdagende baan in Logistiek. Ze is ambitieus, wil zich blijven ontwikkelen en gaat een uitdaging niet uit de weg.

HBO - Medior - EN/RO meer informatie
Net binnen

Efficiënte Supply Chain Analyst

Na de studie bedrijfskunde en master Finance en Accounting is deze gestructureerde snelle leerling aan de slag gegaan met Global Supply Chain. Met behulp van feiten en communicatief vaardige skills weet zij zowel interne als externe stakeholders te overtuigen. Deze kandidaat is op zoek naar een verse uitdaging en wil hier haar Supply Chain kennis verbreden en verdiepen gecombineerd met management vaardigheden.

WO - Medior - CH/EN meer informatie
Net binnen

Junior Account Manager

Deze enthousiaste jongedame staat zeer positief in het leven. Ze werkt hard en gaat op zoek naar antwoorden. Na ruim 4 jaar ervaring in binnendienst, wil ze graag de stap maken naar de buitendienst. Ze werkt graag met targets en gebruikt haar enthousiasme, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden graag in commercieel klantcontact. Ze past goed bij een nieuwe werkgever die haar op de juiste manier kan coachen, zodat zij kan doorgroeien naar een volwaardig sales professional.

HBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Transport Planner

Zoek jij een echte top kandidaat op het gebied van Transport & logistiek plannen? Wij hebben een ervaren kandidaat die bekend is met het volledige proces van A tot Z. Hij heeft echt een passie voor zijn vak en vindt het leuk om te puzzelen en een overzichtelijke structuur aan te leggen in een "chaotisch" vak als planner. Hij wil graag werken binnen een team waar een informele sfeer hangt en hard gewerkt word. Zijn jullie het bedrijf dat hier bij aansluit? neem dan snel contact op!

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Duitstalige Sales Representative

Een positieve Sales gerichte kandidaat die zowel de Engelse als de Duitse taal vloeiend beheerst. Heeft de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan in Customer Service en Inside Sales posities. Werkt graag in internationale omgevingen en houdt van afwisseling en uitdaging. Ze is iemand die goes with the flow. Ze is positief ingesteld en maakt er altijd het beste van, hiermee motiveert ze haar collega’s. Ze leert snel nieuwe dingen en past zich snel aan, aan de omgeving.

HBO - Medior - EN/DU meer informatie
Net binnen

Analytische Service Specialist

Gedreven, analytisch, commercieel en mensgericht. Ze maakt makkelijk een klik in een gesprek en weet haar gesprekspartner op een systematische en bedachtzame manier mee te nemen in haar verhaal. Als consultant heeft ze geleerd om een probleem gestructureerd te ontleden, het gesprek aan te gaan met stakeholders, in overleg een oplossingen te formuleren en te implementeren. Zoekt een functie waar haar communicatieve en analytische vaardigheden goed tot hun recht komen. Op korte termijn wil ze de Nederlandse bedrijfscultuur leren kennen en dit kan het best vanuit een spilfunctie binnen een organisatie.

WO - Medior - EN/PO/SP meer informatie
Net binnen

Chinese Customer Service Representative

Een leuke kandidaat met goede (Engelse) communicatieve vaardigheden. Ze zou zich zelf beschrijven als er geduldig, ook in vervelende situaties weet ze de rust te bewaren en empathie te tonen voor de ander. Ze streeft altijd naar het best haalbare en is verbaasd als andere om haar heen dat niet doen. Haar ambitie is vooral om expert te worden in haar functie, welke dit dan ook mag zijn. Ze wil graag alles eruit halen en het beste doen wat ze kan, zodat ze haar functie op het hoogste niveau kan vervullen. Door haar toewijding en commitment in alles wat ze doet is dit ook een ambitie die bij haar past.

WO - Junior - EN/CH meer informatie
Net binnen

Duitssprekende (Inside) Accountmanager

Deze kandidaat draait al een tijdje mee in de wereld van Sales en Marketing. Ze heeft veel ervaring opgedaan met acquisitie en relatiebeheer en krijgt hier ook veel energie van. Ze is opzoek naar en baan waarin ze uitgedaagd wordt en waar ze kan scoren. Ze is flexibel en daadkrachtig en doet alles met de volle 100%. Met deze kandidaat haal je een hoop ervaring en gezelligheid in huis. Altijd bereid haar collega's te helpen waar nodig en enthousiast in de dingen die ze doet.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord