Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

WO - Junior - EN/TS

Een ambitieuze en en vrolijke jongedame met Tsjechische roots. Ze vindt het prettig om mensen te helpen en is blij als anderen dat ook zijn. Ze communicatief sterk en is pas tevreden als haar werk af is. Ze is opzoek naar een functie als Customer Service Medewerker waarbij ze de spil in het web is en haar zaken goed regelt met een tevreden klant als resultaat.

Enthousiaste Customer Service Medewerker meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Jr. Logistics Engineer

Gedreven kandidaat met een afgeronde HBO opleiding in de richting van Logistics Engineering. Hij heeft tijdens zijn studie diverse stages gelopen, waarbij hij veelal plannen heeft geschreven om interne processen te verbeteren en waar mogelijk geholpen bij de implementatie. Heeft vervolgens een klein jaar ervaring opgedaan als Jr. Logistics Engineer waarbij hij de ontwikkelde Supply Chain Portal heeft geïmplementeerd en het systeem voor leveranciersperformance heeft verbeterd. Dit was een functie op projectbasis, waardoor hij nu op zoek is naar een nieuwe baan gericht op verbetering van logistieke processen waar hij zich kan verder kan ontwikkelen.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Energieke Customer Service Medewerker

Open en energieke gesprekspartner met een afgeronde HBO opleiding en reeds enkele jaren werkervaring. Begonnen in een complexe customer service positie waarin de kandidaat in aanraking kwam met daghandel en contact had met verschillende interne en externe stakeholders. Op dit moment is deze kandidaat actief in een internationale productieorganisatie waar de rol zich toelegt op intern order management van productie in China tot het leveren aan klanten door heel Europa. Daarbij behoren het verwerken van sales- en inkooporders tot de taken en wordt het proces afgehandeld tot en met de facturatie. Tot slot heeft deze kandidaat verschillende verbeterinitiatieven kunnen implementeren op gebied van transportefficiëntie richting de klant. Deze kandidaat is nu toe aan een verdieping in de werkzaamheden binnen order management. Daarbij heeft een open en informele werksfeer de voorkeur.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Customer Service Representative

Deze enthousiaste kandidaat heeft een aantal jaar ervaring in de customer service en wil hierin graag verder groeien. Ze heeft voornamelijk ervaring opgedaan binnen chemische organisaties en is daar verantwoordelijk geweest voor de coördinatie van het gehele ordermanagementproces. De van oorsprong Azerbaijaanse dame is nu zeven jaar in Nederland en spreekt de taal goed. Ze krijgt energie van haar eigen verantwoordelijkheid nemen in haar werk in hiervoor gewaardeerd worden. Ze is op zoek naar een uitgebreide customer service positie met een divers takenpakket waarin ze zich kan ontwikkelen.

HBO - Junior - EN/NL/RU/AZ meer informatie
Net binnen

Spontane Commerciële Binnendienst Medewerker

Deze spontane dame is op zoek naar een nieuwe uitdaging op een commerciële binnendienst afdeling. Ze heeft uitgebreide ervaring opgedaan met het opstellen van offertes, klantcontact, accountmanagers ondersteunen en sales analyses en rapportages maken. Naast de vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheerst de kandidaat tevens de Franse en Spaanse taal op redelijk/goed niveau. Deze dame krijgt energie van het commercieel meedenken en betrokken zijn bij de klant. Ze ziet zichzelf graag verder gaan in een rol waar ruimte is om te ontwikkelen en door te groeien binnen een ambitieus en collegiaal team.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Supply Chain Specialist

Vriendelijke, doelgerichte jongedame met mooie ervaring en kennis van Supply Chain processen. Ze is Pools van origine en heeft hier loyale werkervaring opgedaan. Binnen de organisatie heeft ze zichzelf opgewerkt en kennis vergaard. Dat is precies hoe je haar kunt typeren, ze is namelijk erg leergierig. Op dit moment werkt ze als Productieplanner, waarbij ze brede verantwoordelijkheden heeft. Ze heeft geleerd kalm te blijven in stressvolle situaties, te delegeren en prioriteiten te stellen. Echter kan ze binnen haar huidige rol niet verder groeien. Ze kijkt daarom rustig om haar heen naar een nieuwe uitdaging, waarbij ze voorkeur geeft aan een Supply Chain gerelateerde positie. Ze houdt van een snelle, dynamische omgeving.

HBO - Medior - PO/EN meer informatie
Net binnen

Energieke Franstalige Customer Service Medewerker

Energieke, spontane jongedame met vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal. Brede Customer Service ervaring opgedaan, waarbij ze aanhaakt vanaf het moment dat de Sales Engineer de deal sluit tot en met de daadwerkelijke uitlevering. Ze staat in nauw contact met de klant en de eigen fabrieken. Daarnaast regelt ze ook het transport en de bijbehorende documentatie. Zoals zij zelf zegt een 'fantastische positie', maar de verhouding tussen haar inzet/verantwoordelijkheden en salaris is uit balans. Ze kijkt daarom verder naar een nieuwe uitdaging op Customer Service, waarbij ze het verschil kan maken en de klant centraal kan stellen.

WO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Operationeel/Tactisch Inkoper

Communicatieve kandidaat met groot verantwoordelijkheidsgevoel en enkele jaren ervaring in operationele inkoop bij zowel handels- als productiebedrijf. Sterk in het onderhouden van contacten met leveranciers binnen en buiten Europa en bewaken van levertijden. In zijn huidige functie koopt hij technische onderdelen voor productie in en heeft hij de stap kunnen maken waarbij hij veel vrijheid krijgt om te searchen naar nieuwe leveranciers en prijsafspraken te maken. Qua inhoud bevalt deze functie erg goed, echter past de organisatie niet bij hem. Hierdoor staat hij open voor een vergelijkbare baan bij een moderne, professionele organisatie waar hij zich kan blijven ontwikkelen.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren logistieke teamleider

Ervaren logistieke teamleider die in een grote internationale organisatie veel ervaring op het gebied van inbound en outbound heeft opgedaan. Verbeterprocessen en LEAN projecten heeft hij daar veelvuldig doorgevoerd. Een echte teamplayer die direct en eerlijk communiceert en goed benaderbaar is door zijn medewerkers. Is op zoek naar een teamleider functie waarin de combinatie tussen het analyseren van cijfers en op de vloer aanwezig zijn, samenkomen.

MBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Leergierige accountmanager

Deze accountmanager met een passie voor en ervaring in de food is een luisterend oor voor zijn klanten. Hij is een relatiebeheerder die graag de wensen en behoeften van zijn klanten in kaart brengt, is servicegericht en heeft veel doorzettingsvermogen. Cijfermatig is hij sterk en monitort dit geregeld. Hij werkt graag binnen de food branche, maar gaat een uitdaging niet uit de weg. Hij wil graag het zijn klanten naar wens maken en successen boeken.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker

Een harde werkster en communicatief sterke kandidaat. De laatste jaren heeft ze ervaring opgedaan in Customer Service, waarbij ze het ordermanagementproces wist te coördineren van A tot Z en ervaring heeft opgedaan met SAP. Ook het regelen van het logistieke proces is voor haar niet onbekend. Ze krijgt energie van regelen, kan goed werken onder druk en een dynamische werkomgeving schrikt haar daarom niet af. Een waardevolle toevoeging voor iedere Customer Service afdeling.

HBO - Medior - NL/EN/SP meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker Franstalig

Een enthousiaste en energieke kandidaat. Ze heeft ervaring met orderverwerking, debiteurenbeheer, onderhouden van contact met buitenlandse distributeurs en het behandelen van klachten. Ook aan de inkoopkant heeft ze ervaring opgedaan in o.a. het bestellen van onderdelen, de aanvraag van offertes en het onderhouden van contact met de leveranciers. In haar huidige baan is ze al bijna 4 jaar werkzaam, waarbij ze gedeeltelijk vanuit de Customer Service afdeling verantwoordelijk is voor Franstalige klanten. Ze mist echter de uitdaging, daarom is ze op zoek naar een Customer Service positie binnen een nieuwe omgeving.

MBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Sportieve Account Manager

Deze enthousiaste kandidaat heeft mooie ervaring opgedaan in de sportbranche als Account Manager. Met zijn gespreksvaardigheden en oprechte interesse weet hij met een persoonlijke klik de deal te sluiten. Hij brengt een goede dosis doorzettingsvermogen mee en daarnaast een hele sociale en behulpzame persoonlijkheid. Hij staat open voor een commerciële binnendienst functie of een rol als Account Manager met een groot aandeel relatiebeheer.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Junior CommercieelMedewerker

Een commercieel ingestelde kandidaat met een internationale achtergrond is op zoek naar een junior functie. Hij wil graag doorgroeien naar de buitendienst, maar vindt het geen probleem om te starten op de binnendienst om de processen te leren kennen. Door zijn internationale (stage) ervaring die hij heeft opgedaan spreekt hij meerdere talen en deze wil hij dan ook graag blijven gebruiken.

HBO - junior - NL/EN/DU/SP meer informatie
Net binnen

Internationale Starter Customer Service

Een communicatieve en vriendelijke jonge man die onlangs zijn diploma behaald heeft is op zoek naar een Customer Service functie binnen een internationale organisatie. Hij wil namelijk graag zijn talenkennis gebruiken. Zijn kracht ligt in het in goede banen leiden van processen en achter de schermen alles te regelen. Hij is een stabiele en betrouwbare factor waar je van op aan kan.

HBO - junior - NL/EN/SP/DU meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Young Professional

Deze kandidaat heeft in korte tijd grote stappen kunnen zetten. Hij is nu werkzaam op de Customer Service afdeling waar hij eindverantwoordelijk is voor zijn klantportfolio, collega's aanstuurt, en vooral bezig is met het verbeteren van processen, kosten en prijzen. Hij is de brug tussen de wensen van de klant en processen. In de toekomst zou hij graag doorgroeien naar Supply Chain of een leidinggevende positie.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Supply Chain Allrounder

Met bijna 15 jaar ervaring in Supply Chain, Productieplanning, Logistiek, Inkoop en Logistiek brengt deze kandidaat ruime ervaring met zich mee. Daarnaast ook een internationale mindset en uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal. In zijn ideale baan schakelt hij tussen buitenlandse partijen om producten van A naar B te krijgen. Doordat hij van alle markten thuis is zijn er echter veel meer posities waar hij van toegevoegde waarde kan zijn.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Commerciële Verkoop Binnendienst Medewerker

Deze commerciële jongeman heeft al enkele jaren ervaring opgedaan in de Verkoop Binnendienst en is nu toe aan de volgende stap. Hij is op dit moment intern en extern het aanspreekpunt voor veel maatwerk orders vanuit de Duitse markt. Binnen de technische omgeving geeft vooral de dynamiek en diversiteit hem energie. Hij zou op termijn graag de stap naar de buitendienst maken en aangezien dit bij zijn huidige werkgever niet mogelijk is, staat hij open voor een nieuwe uitdaging.

HBO - Junior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Demand Planner - Per direct beschikbaar

Rustige en organisatorisch sterke demand planner die het overzicht weet te bewaren in een omgeving met meerdere productie en supplier locaties. Na het afronden van een MBO opleiding heeft hij ervaring opgedaan in verschillende disciplines als binnendienst en financiële administratie. Vervolgens is hij terecht gekomen in een internationale handelsorganisatie waarin hij inmiddels tien jaar ervaring heeft opgedaan als demand planner in een project gestuurde omgeving. Hierin staat hij onder andere in contact met vervoerders, leveranciers, de klant en interne stakeholders. Helaas komt er door een reorganisatie een einde aan zijn dienstverband waardoor hij per direct beschikbaar is. Deze kandidaat krijgt energie wanneer hij projecten kan beheren, targets haalt en wanneer de producten tijdig geleverd zijn. Hij werkt graag in teamverband en gaat in de toekomst graag aan de slag als demand/material planner in een informele omgeving.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Spontane Commerciële Binnendienst Medewerker

Deze vriendelijke en spontane dame met uitgebreide order to cash ervaring is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Ze is begonnen als ondersteuning van accountmanagers waarbij ze vooral bezig was met offertes opstellen en orders verwerken. Haar takenpakket is in de loop der jaren flink uitgebreid waarbij ze tevens ervaring heeft opgedaan met relatiebeheer, klantcontact, contractmanagement, tenderoffertes, klachtafhandeling en ondersteuning van het logistieke proces. Ze krijgt energie van een divers takenpakket en klantgericht te werk gaan. Haar voorkeur gaat uit naar een customer service of commerciële binnendienst positie binnen een informele organisatie.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact