Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Meertalige Backoffice Manager

Heeft de organisatie behoefte aan structuur? Dan steekt deze meertalige dame uit het zuiden van het land, graag de handen uit de mouwen. Doordat zij verschillende ervaring in logistiek en ecommerce heeft kan zij direct een steentje bijdragen aan de groei van een toekomstbestendige organisatie.

Senior - HBO - DU/NL/EN meer informatie
Net binnen

Senior Binnendienst Medewerker

Deze ervaren kracht op de binnendienst heeft de ambitie om een team aan te sturen op de binnendienst. Hij is kalm behulpzaam en een natuurlijk leider. Een stap richting Accountmanagement zou ook kunnen maar dan wel met een product dat zijn interesse wekt. Weten wat dat is? Neem gerust contact op!

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Manager

Deze kandidaat is beschikbaar voor een functie in een dynamische, internationale omgeving die goed ingericht is om te anticiperen op verandering. Bij voorkeur zoekt hij dit binnen de FMCG waarin e-commerce een en supplychain belangrijke componenten zijn. Hij zoekt een organisatie met een frisse, open cultuur waar ambitie en nieuwsgierigheid gestimuleerd worden.

Senior - HBO - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciële binnendienst

In de toekomst zou ze graag verantwoordelijk zijn voor belangrijke accounts. Een functie met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot groei zijn voor haar belangrijk. Ze heeft nu ook aan de leverancierskant ervaring opgedaan en staat open om een functie richting inkoop te ontdekken.

Medior - HBO - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker

Vriendelijke man, met veel kennis op het gebied van Customer Service. Een passie voor het leveren van optimale service en een bedrijf naar een hoger level wil brengen. Iemand die het gehele ordermanagement proces zichzelf eigen heeft gemaakt, meedenkt met de klant en zoekt naar de samenwerking die voor beide partijen optimaal is. Naast het operationeel werken in een Customer Service positie heeft hij ook de coördinerende rol op zich genomen. Naast het ordermanagement denkt hij in deze rol mee met verbeteringen op de afdeling en in de samenwerking met de klant.

HBO - Senior - NL/ENG/DU/FR meer informatie
Net binnen

Customer Service Frans

Deze kandidaat is nu op zoek naar een commerciële binnendienstfunctie waar ze zowel haar talen kan blijven gebruiken als een heel uitlopend takenpakket heeft. Ze wil zich heel graag voor langere tijd verbinden aan een organisatie en in de breedte groeien. Ervaring met complexe orders, het trainen van collega's en klanten

HBO - Senior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Account Specialist

Deze ervaren dame heeft veel ervaring met het orderproces en is dan ook direct inzetbaar in iedere organisatie. Ook op het gebied van procesoptimalisatie zal zij niet stil blijven zitten. Analyseren en verbeteringen voorstellen zit in haar aard. Laat haar het maar regelen, dan komt het goed.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer service medewerker/ executive assistant

Deze internationale dame is haar carrière begonnen als customer service medewerker. Daarna heeft ze jarenlange ervaring als executive assistent voor verschillende internationale opdrachtgevers opgedaan. Gedurende haar gehele loopbaan is ze tevens nog werkzaam geweest als Engels/Turks/Spaans lerares. Ze verstaat en begrijpt de Nederlandse taal maar het is voor haar nog moeilijk om Nederlands te spreken. Om deze reden is ze op zoek naar een baan binnen een internationale organisatie in de regio Den Bosch.

HBO - medior - TR/EN/SP meer informatie
Net binnen

Sales man in hart en nieren

Ondernemende sales man, zowel operationeel als aansturend inzetbaar. Kent de slagen van de zweep en is enorm enthousiast om zijn kwaliteiten te tonen bij een nieuwe werkgever en markt. Heeft zowel ervaring in de verkoop van producten als diensten. Goed getraind, weet zijn kennis goed toe te passen en zal snel resultaat opleveren.

HBO niveau - NL/DU/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Representative

Deze kandidaat is een ondernemende en proactieve sales representative. Heeft een brede ervaring opgedaan bij AGF organisaties en is met zijn ervaring een aanwinst voor elke commerciële organisatie.

HBO - Senior - NL/ENG/SPA meer informatie
Net binnen

Accountmanager

Een sterke alleskunner binnen het sales domein. Is zowel operationeel als tactisch inzetbaar. Mouwen opstropen, business opbouwen is karakteriserend voor deze kandidaat. Wilt zich verder blijven ontwikkelen en is op zoek naar een mooie uitdaging.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Sales en Customer Service Executive

Een sterke alleskunner binnen het sales en customer service domein. Is zowel operationeel als tactisch inzetbaar. Mouwen opstropen, teams opbouwen is karakteriserend voor deze kandidaat. Wilt zich verder blijven ontwikkelen en is op zoek naar een mooie uitdaging.

HBO - Senior - NL/EN/DU/SPA meer informatie
Net binnen

Customer Service Teamlead

Zeer gedreven dame die zich profileert als een kandidaat met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid. Ze heeft mooie ervaringen als Teamlead Customer Service binnen internationale organisaties. Ze past het best bij een organisatie waar ze weer een bepaalde senior rol kan vervullen, bijvoorbeeld als Key User van SAP of Salesforce, teamleader of voorman. Wat wellicht het allerbelangrijkste is dat er waardering is binnen de organisatie en waar ze een klik voelt.

HBO - senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Relationship Manager

This young lady is not only good in relationship building, she also knows her way in sales. She is proactive intelligent and not afraid to express her intentions. Looking for a company who is looking for her entrepeneurial skills.

WO - Junior - EN/SP meer informatie
Net binnen

Senior Sales Support

Een interessante kandidaat die ervaring heeft met internationale organisaties waar de voertaal Engels is. Het begeleiden en ondersteunen van klanten en collega's gebeurd op de meest vriendelijke manier, klanttevredenheid en nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Manager Sales Support

Deze kandidaat is een prestatiegerichte en proactieve teamspeler die graag uitdagingen aangaat. In zijn werk is hij accuraat, komt afspraken na en neem het initiatief. Daarnaast is hij een coach die ruimte laat om teamleden te laten excelleren. Kernwaarde waar hij voorstaat zijn: respect, eerlijkheid en transparantie in spreken en handelen.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Senior Customer Support Manager

Deze kandidaat is op zoek naar een organisatie met visie. Een visie die hij kan implementeren binnen een team. Persoonlijke ontwikkeling van hemzelf maar zeker ook zijn collega's staat centraal. De mensen binnen de organisatie zijn trots om voor de organisatie te werken en maakt van hen graag ambassadeurs

HBO - Management - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Representative

Deze kandidaat heeft een jarenlange ervaring binnen het customer service in de chemische sector. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Representative

Deze kandidaat heeft een jarenlange ervaring binnen het customer service domein en is een aanwinst voor elke organisatie. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Senior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Teamleider Customer Service

In een nieuwe uitdaging zoekt deze persoon naar een functie die veelzijdig is en waar hij processen en mensen kan verbeteren/begeleiden. Past bij een organisatie waar open wordt gecommuniceerd en er ruimte is voor innovatie. Vele jaren ervaring als teamleider service maakt deze persoon een veelzijdige werknemer binnen het customer service domein.

HBO - Senior - NL/ENG meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord