Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Allround Accountmanager

Een proactieve accountmanager die rond de zomer zijn MBA studie afrond. De jarenlange ervaring in het verkopen van een online platform aan zowel inkopers, verkopers als wederverkopers heeft hem ver gebracht, zowel in zijn ontwikkeling als in zijn stappen op de wereld. Business development, strategisch accountmanagement, financiële administratie en accountbeheer zijn hem niet onbekend.

HBO - SENIOR - FR/MAR/ENG/NL meer informatie
Net binnen

Technische Salesmanager

Van heel veel reisuren over de hele wereld voor verschillende grote bedrijven in de procesindustrie/technische groothandel naar minder reizen met een vaste basis in Nederland. Kalm, gestructureerd, direct en klantgericht. Een industrieel bedrijf/groothandel dat wil investeren in een allround salesmanager is aan het goede adres.

WO - SENIOR - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Ondersteunende Planner

Deze jongeman staat nog vroeg in zijn carrière, echter weten forwarders hem goed te vinden. Een goede vakbekwaamheid en kalmte brengt zijn dagelijkse taken tot succes. Hij is op zoek naar een logistiek bedrijf waar hij ondersteunend is aan supply chain of CS afdeling. Op zijn tijd wil hij graag hogerop.

MBO - MEDIOR - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Technisch Planner/Coördinator

Met een voorliefde voor alles wat rijdt (op 4 wielen) zit je bij deze persoon stevig vastgeriemd. Zowel zakelijk als privé is hij bezig met auto's. Zijn technisch inzicht en organisatorisch overzicht laat doelgroepen, medewerkers en partners met een voldaan gevoel terugkomen. Samen met het team word er altijd gezocht naar de beste oplossing voor de klant.

HBO - SENIOR - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

HBO - MEDIOR - NL/ENG

Op zoek naar een jongedame die fundamenten kan opbouwen en kan verbeteren? Doortastend en gestructureerd met een flinke dosis transparantie en eerlijkheid? Al het papierverkeer dat gecontroleerd moet worden is in goede handen bij deze professionele jongedame.

Doortastende Document Controller meer informatie
Net binnen

Teamlead Order Manager

Deze dame heeft haar arbeidersethiek ontdekt tijdens het werken in de horeca maar haar passie door te werken in de logistiek in zowel zee, weg als luchtvervoer. Bij grote logistieke dienstverleners en een wereldwijd levensmiddelen bedrijf heeft zij haar ervaring opgedaan. Het Order 2 Cash proces kent ze van A t/m Z. Verbeterprocessen worden regelmatig met collega's besproken want een klant staat bij haar altijd op nummer 1.

HBO - SENIOR - NL/ENG/DU/FR/SP meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Talenknobbel

Deze enthousiaste, oplossingsgericht dame is op zoek naar een stap vooruit. Zij wil graag haar talenkennis en klantgerichtheid inzetten binnen een informeel bedrijf dat haar op weg helpt. Ze heeft het meest baat bij een gestructureerd en professionele omgeving omdat zij dit zelf ook is. Zonder min een aanwinst voor een bedrijf dat op zoek is naar een persoon die ze intern kunnen opleiden.

HBO - JUNIOR - NL/ENG/FR/SP meer informatie
Net binnen

Teamleider Binnendienst Duitstalig

Loyaliteit, coaching en mensgerichtheid zijn kenmerken van deze ervaren kandidaat. Vanuit menselijk aspect stelt hij een team samen en coacht hij waar nodig. Als Teamleider werkt hij graag mee aan het operationele proces, waarbij hij zijn team hulp biedt en aanstuurt waar nodig. Hij brengt rust met zich mee, haalt graag de kracht in andere naar boven en is sterk in het bewaken van het overzicht. Door zijn lange dienstverband bij een productiebedrijf in de foodsector kent hij deze branche door en door en is hij gewend om hoge service te leveren aan veeleisende, internationale klanten. Een professionele en inhoudelijke gesprekspartner en een medewerker waar je van op aan kan.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Senior Commercieel Medewerker Binnendienst

Deze dame is het type 'what you see is what you get'. Ze is duidelijk, direct en past het beste in een hectische mannencultuur waar hard gewerkt wordt. Ze is sterk in het weer op de rit krijgen van zaken. Ze is een aanpakker die raad weet met probleemsituaties. Ze is nu per direct beschikbaar voor een verantwoordelijke functie als Projectmanager of Medewerker Commercieel Binnendienst met projectorders. Daarnaast richt zij zich ook graag op het bedenken van concepten en procesverbetering. Ze beschikt over een diploma Autocad en heeft veel interesse in de bouwbranche.

MBO+ - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Meertalige Senior Customer Service Representative (Teamlead)

Een betrouwbare en vlotte dame met een talenknobbel en brede ervaring binnen het Order-2-Cash proces. Ze is in staat complexe processen goed te doorzien en problemen hierin te signaleren en verbeteren. Sterk in communicatie, duidelijkheid scheppen en duurzame relaties opbouwen met betrokkenen. Ze draagt graag bij aan een betere klanttevredenheid en kan dat vanuit meerdere functies in de keten bereiken. Ze heeft ervaring in zowel ordermanagement, export en logistiek. Veel ervaring binnen de farmaceutische industrie en ook leidinggevende ervaring opgedaan. kernwoorden zijn proactief, behulpzaam, kritisch en inlevingsvermogen. Breed inzetbaar en per direct beschikbaar.

HBO - Senior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Professionele Customer Service Medewerker

Een harde werker met sterke communicatieve skills. Al mooie ervaring in ordermanagement in diverse industrieën, van techniek tot food/FMCG. Ze straalt kalmte, openheid en betrouwbaarheid uit. Voor haar is kwaliteit van het werk heel belangrijk, met als doel de klanttevredenheid zo hoog mogelijk houden. Voor haar staan 2 zaken duidelijk centraal in haar ambities; werken in een internationaal team en klantcontact. Met deze topkandidaat haal je een zeer gemotiveerde collega in je team waar je altijd op kan bouwen en vertrouwen.

HBO - Medior/Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Franstalige Accountmanager Binnendienst

Een sprankelende, zelfstandige en ambitieuze dame. Sterk in het schakelen met interne en externe partijen, mede door haar sterke communicatieve skills en enthousiaste benadering. Meerdere malen in Frankrijk geweest om zichzelf bij te scholen. Ze heeft zich tijdens haar carrière op commercieel vlak sterk ontwikkeld en is inmiddels bekend met de foodsector en private labels. Door het bieden van een luisterend oor en het stellen van juiste vragen wist ze goede resultaten te behalen. Deze leergierige en communicatief sterke dame bezit een grote dosis positiviteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Ze is per direct beschikbaar voor een binnendienstfunctie waar ze veel kan schakelen en een team om zich heen heeft.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Manager Customer Service

Deze positief ingestelde, communicatief sterke kandidaat is een echte peoplemanager; benaderbaar, supportive en geeft vertrouwen aan het team. Hij is conceptueel sterk, stippelt graag strategieën uit om hier vervolgens acties aan te verbinden. Ook heeft hij veel ervaring met sturen op KPI's. Hij ambieert een leidinggevende functie waar hij mensen en systemen verder kan ontwikkelen, een organisatie verbeteren om klanttevredenheid te verhogen. Een rol bij voorkeur op strategisch niveau waar hij samen met anderen kan verbeteren.

HBO - Manager - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Commercieel Medewerker Binnendienst Duitstalig

Deze behulpzame en klantgerichte kandidaat spreekt goed Nederlands, Engels en Duits en daarnaast nog redelijk Spaans en Frans. Hij heeft ruime ervaring opgedaan binnen het order to cash proces namelijk sales, customer service en supply chain planning. Hij is het beste op zijn plek in een hectische commercieel binnendienstfunctie waar hij contact met de klant heeft en de grote lijnen kan zien. Hij vindt een stuk new business naast relatiebeheer uitdagend en wil graag meedenken om een order binnen te halen. Een internationale omgeving waar hij zijn talen kan gebruiken en in een divers team kan werken zou helemaal ideaal zijn.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Online Accountmanager

Deze opgewekte en commercieel gedreven Online Accountmanager heeft ervaring met new business en uitbouwen van bestaande relaties. Hij is verantwoordelijk voor het hele traject van advies tot en met after sales. Voor verschillende klanten bedenkt hij oplossingen voor online marketing strategieën en vertaalt klantwensen naar aantrekkelijke voorstellen. Hij heeft crossmediale online campagnes afgezet binnen verschillende branches en wist zowel positieve klantbeoordelingen als zijn jaartargets te behalen. Hij is snel beschikbaar voor een nieuwe baan waar hij veelvuldig klantcontact kan hebben en mee kan denken in strategieën voor online verkoop.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Allround E-Commerce Medewerker

Deze servicegerichte dame met commerciële voelsprieten heeft 15 jaar ervaring met customer service en specifiek in E-commerce. Ze is een kei in het onderhouden van webshops, inkopen doen, klachten afhandelen en vragen beantwoorden, zowel online als in de winkel. Naast dat spreekt zij vloeiend Nederlands, Duits, Frans en Engels.

HBO - Medior - NL/EN/DU/FR meer informatie
Net binnen

Ervaren logistieke CS medewerker

Ben jij opzoek naar een logistieke customer service specialist, dan adviseer ik je deze meertalige ras Rotterdammer te spreken. Hij is iemand die weet van aanpakken en sociaal direct is in zijn communicatie. Naast dat is hij nauwkeurig, analytisch, oplossingsgericht en weet prioriteiten. Ben jij een logistieke organisatie of heb je een logistieke functie open staan die opzoek is naar een duizendpoot met meerdere talen en ruime ervaring in het order-2-cash, dan hoor ik graag van je.

MBO - SENIOR - NL/ENG/DU/FR meer informatie
Net binnen

Ondernemende Procesverbeteraar

Deze zelfstandige professional heeft de laatste jaren als ondernemer gewerkt. Momenteel is zij op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain. Het verbeteren van zowel logistieke als interne processen ziet zij als een mooie uitdaging. No nonsense, commercialiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die haar kenmerken.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Accountmanager new business NL/ENG/FR

Een ervaren kandidaat met leidinggevende ervaring is op zoek naar een sales minded organisatie die hem een job kan aanbieden, waarbij hij zich bezig houdt met new business en accountmanagement. Deze man heeft diverse prijzen, prestaties en zijn sporen door de jaren verdiend bij een aantal organisaties. Kenmerken van hem zijn: hij houdt niet van verliezen, oplossingsgericht en creatief

MBO - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

SALESTOPPER

Deze communicatief vaardige dame die graag haar doelen behaald is opzoek naar een sales(marketing) functie. Verder is het een dame die op details let, ondernemend is, systemen en processen snel snapt en verantwoording neemt over haar werk. Ze heeft ervaring op het gebied van customer service, implementatie van ERP systemen en commerciële binnendienst.

HBO - NL/ENG meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord