Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

ervaren native Duitstalige inside sales medewerker

Deze native Duitstalige kandidate is sinds een aantal jaren woonachtig in Nederland. Afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan als inside sales medewerker binnen verschillende organisaties. Ze heeft ervaring op technisch gebied als op recreatief gebied. Momenteel is ze werkzaam als commercieel medewerker binnendienst waar ze verantwoordelijk is voor de D/A/CH gebieden. Ze staat open voor een parttime baan in de regio Eindhoven.

HBO-Senior-DUI/NL/EN-PARTTIME meer informatie
Net binnen

Meertalige Sales Topper

Gedreven enthousiaste dame die haar eerste stappen in de sales gemaakt heeft. Naast haar studie heeft ze al ervaring opgedaan in een Customer Service rol maar is inmiddels al een paar jaar werkzaam als Sales Executive. Een internationale organisatie spreekt haar aan, waar ze een stukje meer complexiteit kan vinden. Dit kan in de vorm van een buitendienst rol maar ook export spreekt haar aan.

HBO - Medior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Customer service native Duitstalig

Enthousiaste, sociale en vriendelijke Duitstalige kandidaat. Deze kandidaat is sterk in haar communicatie die ze graag combineert met het adviseren van klanten. Ze vindt het prettig om snel te schakelen en verantwoordelijk te zijn voor zowel de Nederlandse en Duitstalige markt. Momenteel is ze parttime verantwoordelijk voor het orderproces van de Duitstalige markten.

MBO-Medior-Nl/DUI/EN meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service medewerker

Een enthousiaste, beleefde en vooral servicegerichte kandidaat die ruime ervaring opgedaan heeft binnen logistieke organisaties. De afgelopen In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als Customer Service medewerkers, Customer Service manager en accountmanager. Hierin stond klantcontact altijd centraal. Afgelopen jaren is hij als accountmanager actief geweest maar helaas bevalt het 100% commerciële aspect hem niet. Deze kandidaat is op korte termijn beschikbaar voor een senior customer service functie of een functie als customer service manager.

HBO - Senior-NL/EN meer informatie
Net binnen

Native Duits Customer Service / Inside Sales

Sociale en enthousiaste native Duitse kandidaat. Hij is sterk in uitzoekwerk, het oplossen van problemen en het adviseren van klanten. Hij vindt het prettig om snel te schakelen, mee te denken over procesverbeteringen en staat graag in contact met anderen. Op dit moment is hij verantwoordelijk is voor het orderproces van A t/m Z voor klanten in o.a. Duitsland, Zwiterland en Oostenrijk. Hij maakt een energieke indruk, is behulpzaam en communicatief sterk. Een mensenmens en bovenal een daadkrachtige probleemoplosser.

MBO/HBO - Medior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Customer Service Sales Medewerker

Deze sympathieke man is een commerciële duizendpoot die jarenlange ervaring heeft bij internationale bedrijven in de technische sector. Zeer servicegericht en verantwoordelijk geweest van A tot Z binnen de Customer Service. Hij spreekt meerdere talen vloeiend en eventueel nog een woordje van een "exotische" taal mocht het nodig zijn. Zijn carrière begon op de werkvloer, heeft langzaam zijn stappen omhoog gemaakt, houdt van aanpakken en vindt het niet erg een aantal weken van te huis zijn. Vanwege een reorganisatie door COVID is hij nu per direct beschikbaar.

MBO - Senior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Meertalige Sales Support professional

Deze slimme dame kwam ruim 10 jaar geleden naar Nederland en is zich blijven ontwikkelen. Ze is slim, handelt proactief en wil een organisatie graag vooruit helpen. Omgang met Franstaligen vindt ze prettig en door een goede relatie op te bouwen, weet ze resultaten te boeken.

HBO - Medior - FR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Deense Customer Service Representative

Een klantvriendelijke, gestructureerde, sociale en hardwerkende collega. Dit is zoals oud collega's van deze kandidaat hem zouden omschrijven. Doordat hij gedurende zijn leven in verschillende landen heeft gewoond spreekt deze kandidaat meerdere talen die hij graag inzet tijdens zijn werkzaamheden. Hij heeft zowel ervaring op gebied van technisch advies als commerciële verkoop binnendienst. Hij is op zoek naar een functie binnen een internationale organisatie waar hij zijn talenkennis kan inzetten.

HBO-Medior-EN/DK/NL/DU meer informatie
Net binnen

Franstalige binnendienst topper

Klantgericht en energiek zijn de kernmerken die het beste bij deze kandidaat passen. Hij heef ruime ervaring in het verzorgen van het gehele orderproces voor met name Franstalige klanten. De stap richting Accountmanagement ziet hij op termijn wel zitten. Binnen of buiten maakt hem niet uit, als hij maar face-to-face contact kan hebben. Ook het opzetten en begeleiden van interne verbetertrajecten is iets waar hij graag bij betrokken wordt.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Duitstalige Customer Service Medewerker

Een sociale, ervaren en hartelijke dame die zich graag langdurig inzet voor een organisatie. Haar kwaliteiten komen volledig tot haar recht in een functie als customer service medewerker. Daarin heeft ze inmiddels ook veel ervaring opgedaan, ook binnen productiebedrijven. Ze is sterk in het coördineren van processen van A t/m Z en de communicatie daaromheen. Als we haar verder beschrijven komen woorden als behulpzaam, actief, accuratesse, integriteit en uitdrukkingsvaardigheid naar voren.

WO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Junior Franstalige Customer Service medewerker

Een ambitieuze zelfstandige en vooral professioneel opererende Franstalige dame die graag haar Engelse talenkennis gebruikt. Dit is de omschrijving die het beste bij deze dame past. Op jonge leeftijd is ze naar Nederland gekomen om hier een studie te gaan volgen. Tijdens deze studie is ze in aanraking gekomen met customer service gericht op de B2B markt. Na haar studie was het voor haar dan ook vanzelfsprekend dat zij aan de slag ging als customer service medewerker gericht op de Engelstalige- en Franstalige markten. Ze komt het beste tot haar recht in een internationale omgeving waar ze zichzelf verder kan ontplooien.

HBO- Junior- FR/EN meer informatie
Net binnen

Business Intelligence Manager

Processen analyseren en beter maken, deze kandidaat is er een ster in. De juiste behoefte achterhalen in de operatie en vervolgens verwerken in een werkbaar systeem. Vooral in de logistieke sector is deze analytische man als een vis in het water

WO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Junior Sales Support medewerker

Gedreven, enthousiast, secuur en commercieel zijn woorden die deze man typeren. Of het nu fysiek of digitaal contact is met de klant, deze kandidaat draait hier zijn handen niet voor om. Klantcontact is wat voor hem centraal staat en waardoor hij ook gedreven wordt. Vanwege de huidige situatie is deze kandidaat per direct beschikbaar als sales support medewerker of customer service medewerker. Hij komt het best tot zijn recht in een internationale omgeving waarbij hij zijn talenkennis kan inzetten.

HBO- Junior- NL/EN/DUI meer informatie
Net binnen

Inside Sales Representative

Deze representatieve, leergierige jongedame woont sinds een paar jaar in Nederland. Ze brengt een ruime ervaring in de commerciële binnendienst met zich mee, waarin ze op hoog niveau in het Engels heeft moeten communiceren. Door haar goede resultaten heeft ze stappen in haar carrière kunnen maken. Nu in Nederland moet ze een nieuw netwerk opbouwen, maar dat gaat haar zeker lukken! Deze enthousiaste vrouw verdient snel een kans in een commerciële Engelstalige functie!

HBO - Junior - EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker met Lean ervaring

Deze enthousiaste dame kent haar verleden binnen de marketingafdeling voor evenementen in India. Voor de liefde is zij naar Nederland verhuisd waar zij haar carrière verder voortgezet heeft als customer service medewerker bij verschillende logistieke organisaties. Haar talenkennis combineert zij graag met haar service gerichte houding. Leren en studeren is wat deze dame graag doet en mede hierom heeft zij ook haar certificaat Lean leader gehaald. Het Lean principe is haar op het lijf geschreven en dit past zij dan ook graag toe in haar werkzaamheden. Kortom een zeer servicegerichte, energieke en gestructureerde dame met ruime ervaring binnen de customer service posities.

HBO-Medior-EN/NL meer informatie
Net binnen

Ervaren meertalige Customer Service Medewerker

Deze meertalige dame heeft ervaring opgedaan in verschillende functies binnen logistieke organisaties waardoor zij het gehele Order 2 Cash-proces beheerst en begrijpt. Volgens deze dame staat de klant centraal maar mag het bedrijfsbelang zeker niet uit het oog verloren worden. Zij zet haar ruime logistieke ervaring graag fulltime in als customer service medewerker binnen een internationale organisatie.

HBO- Medior- EN/DUI/RUS/NL meer informatie
Net binnen

Native Frans; Marketing & Commercie

Een betrokken jongedame die weet van aanpakken. Ze is eerlijk, direct en staat stevig in haar schoenen. In haar eerste baan heeft ze de afgelopen jaren een combinatie van marketing en verkoop ondersteuning gedaan. Hierin heeft ze veel te maken gehad met contracten, procedures, promoties en cijfermatig administratieve handelingen. Door haar oplossingsgerichte houding, vastberadenheid en overal kort op de bal zitten was zij hierin succesvol. Vanwege een grote reorganisatie is haar baan komen te vervallen en is ze nu per direct en fulltime beschikbaar.

HBO - Medior - FR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Engels sprekende Customer Service medewerker

Deze kandidaat heeft een zeer representatief voorkomen en een rugzak vol ervaring. Binnen de logistieke organisaties heeft zij haar ervaring op gedaan als customer service medewerker/manager. Haar uitgebreide talenkennis, Hindi, Urdu, Engels en (basis) italiaans, zet zij graag in binnen een customer service functie.

WO-Medior-EN-IN-UR meer informatie
Net binnen

Technisch Engineer

Een techneut die processen snel doorgrond. Na het afronden van LTS Mechanische Technieken de netwerkoplossingen ingerold. Maar eigenlijk alles wat met techniek te maken heeft, kan zijn interesse wekken. Een nieuwe branche ontdekken en daar zijn technische en commerciele vaardigheden inzetten, dat is wat hij wil!

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Meertalige Customer Service Officer

Een hele ervaren dame die haar gehele carrière bij één werkgever gewerkt. Ze is begonnen als secretaresse verkoop binnendienst doorgegroeid naar sales engineer capital goods, installatiebegeleider en uiteindelijk heel lang werkzaam geweest op de Customer Service. Ze is sinds kort beschikbaar voor een internationale organisatie waar ze gebruik kan maken van haar 5 talen. Vind het belangrijk dat ze in haar baan druk bezig is. Het liefste werkt ze voor een eigen klantenkring zodat ze met de klant een relatie kan bouwen en daardoor kansen nog beter kan signaleren. Verder vind ze het belangrijk dat er intern een laagdrempelige en informele sfeer heerst.

MBO - Medior - NL/EN/FR/DU/SP meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord