Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

MBO - Junior - NL/EN

Enthousiaste en klantgerichte dame met veel ervaring binnen de retail. Ze heeft verschillende leidinggevende functies gehad waarin ze verkoopcijfers, inkoopbeleid en trainingen van de medewerkers niet uit het oog verloor. Vervolgens het roer om te gooien en in een B2C klantenservice omgeving te gaan werken. Onlangs is ze naar Brabant verhuisd waardoor ze nu per direct op zoek is naar een baan in de Customer Service of Commerciële Binnendienst. Graag gebruikt ze in een nieuwe functie haar adviserend vermogen naar klanten toe.

Net binnen

HBO - Medior - NL/EN

Zeer ervaren Customer Service kandidaat. Is al enkele jaren werkzaam bij dezelfde werkgever en zeer loyaal. Heeft het gehele ordertraject voor zowel retail als key account klanten verzorgd. Dit in nauwe samenwerking met accountmanagers. Daarnaast heeft hij ook ervaring opgedaan met marketingactiviteiten. Vanwege reorganisatie is hij nu op zoek naar een nieuwe binnendienst functie waarin hij kan meedenken met de klant. Bij voorkeur zoekt hij dit binnen een informele en internationale organisatie.

Net binnen

HBO - Medior - NL/EN

Zelfstandige jongeman met MBO en HBO diploma op zak. Hij heeft zijn eerste ervaring opgedaan in de buitendienst, maar besloot toch naar de binnendienst te gaan om het gehele proces te overzien en meer met klanten in contact te staan. Zit momenteel op een commercieel binnendienst functie waarin hij van A t/m Z het ordertraject begeleid inclusief offertes en inkoop bij internationale fabrikanten. Nu is zijn functie aan het wijzigen waardoor zijn takenpakket kleiner wordt en hij het juist leuk vindt het gehele proces met een klant te doorlopen. Afwisseling en ontwikkeling zijn voor hem belangrijk.

Net binnen

Technisch Commercieel Medewerker

Ervaren en technische goed onderlegde commercieel binnendienst medewerker. Hij heeft bij verschillende werkgevers ruime ervaring opgedaan met verschillende technische producten en kan ook goed overweg met technische tekeningen. Tijdens de avonduren heeft hij op latere leeftijd zijn HBO afgrond. Hij krijgt energie van mooie technische producten.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker

Zeer ervaren customer service medewerker in zowel logistieke als productie organisaties. Is in Venezuela Italiaans en Spaanstalig opgevoed en is via een grote logistieke speler in Nederland terechtgekomen tijdens een groot SAP implementatie project. Hij past goed in een internationale organisatie waar hij zijn brede customer service en proces kennis kan inzetten en uitbreiden.

HBO - Medior - EN/IT/SP meer informatie
Net binnen

Gedreven Logistiek Medewerker

Deze gedreven kandidate van Chinese afkomst houdt van uitdaging en complexiteit in haar werk. Ze heeft ervaring in een logistieke omgeving waar ze verantwoordelijk is voor het tijdig leveren van producten. Tot haar dagelijkse werkzaamheden behoren de coördinatie van spoortransport, opmaken van transportdocumenten en het schakelen met interne afdelingen en klanten. Ze werkt het liefst in een dynamische omgeving en leert graag van haar collega's.

WO - Medior - CH/EN meer informatie
Net binnen

Enthouasiaste Buyer

Een gedreven kandidaat met reeds mooie commerciële ervaring. Op het HBO afgestudeerd en begonnen als Commercieel Binnendienst Medewerker waarna hij al snel stappen heeft kunnen maken naar een Inkooppositie binnen een internationale organisatie. In deze positie is hij verantwoordelijk voor het sourcen van en onderhandelen met leveranciers en zet hij trends om naar klantvraag. Hij gaat graag met leveranciers het onderhandelingsspel aan, maar kent tevens de waarde van een goede relatie. Loyaal, gepassioneerd en gedreven zijn kernwoorden die deze kandidaat het beste omschrijven.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Startende Customer Service Medewerker

Sociale en vriendelijke dame. Na het afronden van haar studie managementassistent, kwam ze erachter dat dit toch niet helemaal bleek te zijn wat ze wilde. Ze heeft ervoor gekozen om de commerciële binnendienst in te gaan. De combinatie van het administratieve, klantcontact en coördineren van een proces spreken haar aan. In haar positie heeft ze ook een stuk logistiek opgepakt en had ze contact met leveranciers over het leveren van producten. Ze wil graag weer in een Customer Service positie werken. Ze zoekt naar een organisatie waar informeel contact is met elkaar, waar open sfeer heerste en er ook ruimte is voor feedback en ontwikkeling. Ze is secuur, maakt haar taken af en draagt veel verantwoordelijkheid voor haar taken.

HBO - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Gedreven Inside Sales Medewerker

Spontane vriendelijke Inside Sales Medewerker, die zowel koude als warme leads nabellen. Na het binnenhalen van een nieuwe klant bleef hij verantwoordelijk voor relatiebeheer. Op moment dat een van zijn klanten een order plaatst is hij verantwoordelijk voor het gehele proces. In zijn rol is hij voornamelijk verantwoordelijk voor het achterhalen van de klantbehoeften, hierbij een passende offerte opstellen en het onderhandelen over de prijzen. Op dit moment is hij werkzaam in een Customer Service positie maar mist het commerciële aspect en zou graag weer nieuwe klanten werven voor een organisatie. Zijn ervaringen liggen in internationale organisatie en daarom zou hij graag zijn talen weer gebruiken bij een nieuwe positie. In een nieuwe uitdaging ziet hij graag hectiek, dynamiek en uitdagingen terug.

HBO - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Teamleider Binnendienst

Communicatief vaardige man, die veel kennis heeft opgedaan in het gehele ordermanagement proces en het leidinggeven aan teams. Deze ervaring heeft hij onder meer opgedaan in commerciële handels- of productieomgevingen. Hij heeft verkoopteams, binnendienst en logistieke teams aangestuurd waardoor hij het complete ordermanagement proces kent. Hij heeft gemerkt dat het belangrijk is om teams te creëren en individueel medewerkers naar een hoger niveau te brengen. Uiteindelijk gelooft hij erin dat dit de kwaliteit van de gehele afdeling omhoog brengt. Doordat hij ook altijd operationeel is blijven meewerken in de teams, blijft hij betrokken en kan hij snel schakelen. Zijn ruime ervaring zet hij graag weer in bij een nieuwe werkgever!

HBO - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Commerciële Customer Service Medewerker

Een inhoudelijk sterke en communicatieve kandidaat met ervaring in zowel ordermanagement als sales. Na het behalen van zijn HBO diploma is hij in Customer Service gaan werken, waarna hij uiteindelijk richting sales is gegaan. Hoewel hij het bezoeken van klanten en relatiebeheer erg leuk vindt, is hij ook graag klantgericht bezig. Hij zet graag een stapje extra voor klanten en heeft ruime ervaring met SAP. Hij denkt graag mee met een organisatie, is te omschrijven als een zeer harde werker en daarnaast een erg prettige en professionele gesprekspartner.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Technisch sterke Commerciële Binnendienst Medewerker

Vriendelijke en gedreven man, die een schat aan commerciële ervaring en technische kennis heeft. Met een technische achtergrond heeft hij veel affiniteit met technische producten en heeft hier zijn hele carrière kennis in opgedaan. In zijn commerciële positie was hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten, maar ook de opvolging en uitwerking daarvan. Technisch vormgeven van een maatwerkproduct kent voor hem geen geheimen, evenals het opstellen van offertes en contact onderhouden met de klant. Hij zoekt nu naar een technische plek waar hij zijn kennis kan inzetten en zich volledig aan een organisatie kan geven.

MBO - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Representative Germany

Een gedreven en oplossingsgerichte dame met veel ordermanagement ervaring en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In het begin van haar carrière heeft ze ervaring opgedaan binnen inkoop en logistiek, maar de laatste jaren is ze werkzaam in Customer Service. Ze is sterk in het analyseren van gegevens en verbeteren van processen, maak ook onderhandelingen gaat ze niet weg als dat nodig is. Ze is vriendelijk, communicatief sterk en loyaal. Met haar vloeiende kennis van zowel de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (en zelfs redelijk Frans) kan ze internationale klanten service verlenen op een hoog niveau.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Klantgerichte Logistieke Medewerker

Deze gedreven kandidaat blijft rustig in een hectische omgeving. Door zijn ervaring op zowel customer service als logistieke medewerker, kent hij het gehele order proces. Daarbij heeft hij ervaring in het aannemen van klantklachten. In zijn functies heeft hij veelal contact gehad met productie, logistiek en bovenal de klant. Coördineren van een proces en overzicht behouden spreken hem aan en hierin kan hij zich onderscheiden naar de klant. Deze kandidaat is leergierig en duikt volledig in een nieuwe organisatie en haar producten. Doordat hij ook problemen heeft aangenomen kan hij rustig houden en snel oplossingen zoeken.

WO - Medior - NL/EN/AR meer informatie
Net binnen

Ervaren Commerciële Binnendienst Medewerker

Communicatief sterke en vriendelijke man, met jarenlange ervaring in de commerciële binnendienst, vanaf het eerste contact tot levering van producten. In deze rollen heeft hij de accountmanagers ondersteunt en het volledige projectmanagement op zich genomen. Zijn werkervaringen heeft hij opgedaan in productieorganisaties, waarbij hij verantwoordelijk was voor het gehele maatwerk project. Het contact onderhouden met de klant om samen tot het juiste product te komen, opstellen van offertes en coördineren van het ordermanagement proces kent geen geheimen voor hem. Daarnaast heeft hij een commerciële drijf en vind hij het leuk om nieuwe klanten binnen te halen. Een harde werker, die snel dingen oppakt en proactief communiceert, kenmerken deze kandidaat.

MBO - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Een sociale, positieve en commerciële kandidaat met mooie ervaring in zowel Verkoop Binnendienst als Inkoop. Hij is meerdere malen verantwoordelijk geweest voor grote accounts en weet dan ook de relatie goed te beheren. Onderhandelen en klantcontact zijn taken die hem energie geven en waarbij hij ook sterk naar voren komt. Hij neemt graag zelfinitiatief en vindt het leuk verbeteringen door te voeren. Naast Nederlands en Engels spreekt hij ook redelijk Duits. Zoek je een commerciële collega met humor, positiviteit en een sociaal karakter, dan is deze kandidaat een match.

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Analytische Binnen- en Buitendienst Medewerker

Een gedreven kandidaat met een brede achtergrond en verschillende specialisaties in commerciële functies. Naast ordermanagement heeft hij ervaring opgedaan in kwaliteit- en verbetermanagement, implementatie van softwaresystemen en ook de buitendienst. Hij legt zijn lat hoog en is erg collegiaal. Met zijn achtergrond en kennis past hij goed in een organisatie met een technisch product.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Internationale Sales Professional Frans/Duits

Gedreven en zelfverzekerde dame met ervaring in de Commerciële Binnendienst en als Account Manager. Ervaring opgedaan in internationale omgevingen en ze zou graag op termijn doorgroeien naar een leidinggevende positie. Ze is gemotiveerd en heeft een positieve instelling. Ze gaat voor resultaat maar niet ten koste van mensen om haar heen. Met de klant bouwt ze echt een relatie op. Ze zoekt een internationale sales functie waarbij ze klanten bezoekt in het buitenland en echt kan bijdragen aan de groei van een organisatie.

HBO - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Supply Chain Professional

Deze ambitieuze kandidaat behaalde zijn HBO diploma richting Logistiek en Economie. Vanuit een stage deed hij een eerste werkervaring op als transportplanner (40 tot 60 te plannen chauffeurs per dag). Hij maakte kennis met de hectiek en schakelde dagelijks met verschillende interne en externe stakeholders. Na verloop van tijd besloot hij de stap naar buiten te maken waarna hij als supply chain coördinator aan de slag ging. Een rol waarin hij in een internationaal speelveld orders beheert en zorgt dat voorraden toegewezen worden aan de juiste klant. Daarbij dient hij regelmatig orders te prioriteren en voor iedere klant een juiste oplossing aan te dragen. Op dit moment wil hij graag een volgende stap maken waarbij hij meer invloed heeft op het bedrijfsproces/supply chain en hier kan meedenken over verbeteringen. Daarnaast zou hij graag naast zijn operationele taken ook deelnemen aan projecten, iets waar hij energie van krijgt. Tot slot gaat zijn voorkeur uit naar een informele werksfeer.

HBO - Starter - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Medewerker

Communicatief vaardige en klantgerichte customer service medewerker met een mooie talenkennis. Ze werd tweetalig opgevoed en heeft haar opleiding genoten in Nederland en België. Ze besloot haar grenzen te verleggen en stages en studie te doorlopen in het buitenland. Heeft recent ervaring opgedaan in een tijdelijke customer service positie binnen een handelsorganisatie. Ze krijgt energie van klantcontact en wil haar ervaring op dit gebied verder uitbreiden in een volgende uitdaging.

WO - Starter - NL/EN/DU/PT meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord