Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Professionele Customer Service Medewerker

Professionele en communicatief vaardige jongedame die de afgelopen jaren ervaring heeft opgedaan in het gehele ordermanagement proces bij zowel productie- als handelsorganisaties. Zo hield ze zich bezig met het opstellen van offertes, het klantcontact, administratie en inkoop. Ze past goed in een organisatie met een informele werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden.

WO/HBO - medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Veelzijdige Customer Service Medewerker

Enthousiaste en communicatief vaardige gesprekspartner. De afgelopen jaren heeft ze in diverse functies ervaring opgedaan in in orderverwerking, administratie en facturatie. Helaas waren deze functies niet altijd van lange duur, dit kwam vaak doordat er intern veel wisselingen waren en er weinig zekerheid was. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor het gehele ordermanagement proces, het maken van forecasts, het plaatsen van inkoopordes, het monitoren van transporten en de verkoop. Helaas is de werksfeer op werk steeds meer aan het veranderen. Ze is daarom nu opzoek naar een nieuwe uitdaging en komt daarbij graag terecht in een rol met veel klantcontact, wisselende taken en doorgroeimogelijkheden.

MBO+ - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Supply Chain Planner

Deze enthousiaste en gedreven dame met een WO achtergrond heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in de chemische sector als Supply coördinator en Planner. Met haar Franse achtergrond en lange verblijf in Nederland beheerst ze beide talen perfect. De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan in SAP. Ze is nu opzoek naar een uitdagende functie binnen Supply chain of Customer service, waarin ze haar kennis en ervaring van de afgelopen jaren kan toepassen.

WO - Senior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Duitstalige Customer Service Medewerker

Vriendelijke en klantgerichte dame met een mooie talenkennis. De afgelopen 3,5 jaar heeft ze ervaring opgedaan bij een internationale productieorganisatie. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het klantcontact, het gehele ordertraject en het controleren van de facturatie van klanten in de DACH regio, België en regelmatig Engeland. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor projecten waarbij ze zich bezig houdt met het verbeteren van de communicatie tussen de afdelingen. Ze komt graag terecht in organisatie met een informele sfeer, waar je in teamverband werkt.

HBO - Medior - NL/EN/DUI meer informatie
Net binnen

Energieke starter in Customer Service

Een energieke en communicatief sterke jongedame. Na haar bachelor studie in de richting Communicatie was het ook vanzelfsprekend dat ze hier mee aan de slag ging. Ze is daarna ook in verschillende coördinerende en commerciële functies binnen het ministerie aan de slag gegaan. Ze is dan nu ook opzoek naar een uitdagende, commerciële functie binnen de customer service.

HBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Loyale Customer Service Representative

Sociale en betrokken gesprekspartner, waarbij de Franse taal en cultuur als een rode draad door haar leven en loopbaan loopt. Na het afronden van haar studie is, ze in de toerisme begonnen en heeft hiervoor een aantal jaren in het buitenland gewoond. Na haar terugkeer in Nederland is ze begonnen als Customer Service Representative voor de Franse markt. Na twee loyale dienstverbanden zoekt ze nu naar een nieuwe uitdaging, waar ze zichzelf in kan blijven uitdagen. Haar ervaringen liggen op het gebied van klantcontact, ordermanagement en logistieke coördinatie.

HBO - Medior - NL / ENG / FR / DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Inkoper

Enthousiaste gedreven dame, die veel ervaring heeft met het inkoopproces en hier vol passie over praat. Ze heeft gedurende twee lange dienstverbanden onwijs mooie stappen kunnen maken binnen beide organisaties. Ze is van assistent inkoper gegroeid naar manager inkoop, vanwege een faillissement moest ze op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam ze in een positie waarbij de verantwoordelijk was voor zowel het verkoop als inkoopproces, wat haar een nieuwe uitdaging bood. In een soortgelijke rol zou ze dan ook graag verder gaan en haar ervaring delen en zelf nieuwe ervaring opdoen.

HBO - Medior - NL / ENG meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Commerciële Binnendienst Medewerker

Deze enthousiaste jongedame is op zoek naar een tweede stap in haar carrière. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor planningsactiviteiten waarbij ze het eerste aanspreekpunt is voor collega's in de buitendienst en haar klanten. Ze is gestructureerd en houdt goed overzicht in haar dagelijkse werkzaamheden. Ze is graag de spil binnen de organisatie die er alles aan doet om een klant tevreden te stellen en te houden. Ze fungeert het beste in een ondersteunende / adviserende rol met een commerciële inslag.

MBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Zeer ervaren Productieplanner

Een enthousiaste Productieplanner die per direct beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging. Ooit gestart als productiemedewerker en door zijn enthousiasme en leergierigheid mooie stappen kunnen maken. Heeft zowel in nationale en internationale organisaties gewerkt en heeft ervaring op het gebied van voorraadbeheer, korte termijn productieplanning en het aansturen van medewerkers. Werkt prima onder druk en haalt elke deadline. Deze kandidaat is zeer loyaal en zeer gedreven in zijn werk.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Sales Support

Vriendelijke en communicatief vaardige dame met een hands-on mentaliteit. Heeft ruime ervaring met klantcontact, het opstellen van offertes, invoeren, begeleiden en bewaken van het orderproces. Intern is ze doorgegroeid naar een senior functie en later naar procesmanager vanwege een nieuw systeem. Ze heeft hiervoor werkinstructies en processen geschreven en intern trainingen gegeven. De afgelopen anderhalf jaar heeft ze een bij een kleinere organisatie een brede functie vervuld waar ze van A tot Z verantwoordelijk was voor het orderproces. Deze leergierige en stressbestendige aanpakker is per direct beschikbaar voor een commercieel binnendienst functie waar ze samen met anderen een goed resultaat kan bereiken.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Jr. Supply Chain Professional

Deze intelligente jongedame heeft een afgeronde Master in Supply Chain en een aantal jaar operationele planningservaring aangevuld met ervaring in procesoptimalisatie in warehousing en transport. Deze leergierige en ambitieuze dame wil graag verder groeien en staat open voor een nieuwe werkgever waar ze kan samenwerken met ervaren en inspirerende collega's. Ze wil graag stappen zetten binnen Supply Chain en ziet zichzelf in de toekomst een operationeel team aansturen.

WO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Junior Inkoper

Een enthousiaste en communicatieve jongeman met een afgeronde MBO opleiding en enkele jaren ervaring als verkoper. Met zijn gunfactor en sociale karakter is hij tot nu toe succesvol gebleken. Hij wil graag meer diepgang vinden in zijn nieuwe baan en zou zich in de toekomst graag plaatsen aan de andere kant van de tafel, de inkoopkant. Onder andere het opbouwen van relaties met leveranciers en voorraadbeheer spreken hem hierin aan. Een gedreven kandidaat en prettige gesprekspartner, per direct beschikbaar voor een fulltime inkoopfunctie. Bereid om onderaan te beginnen en zichzelf gaande weg te bewijzen.

MBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren loyale Inkoper

Opgewerkte en positieve kandidaat met veel ervaring binnen het Order to Cash-proces. Een loyale kandidaat vanwege de lange dienstverbanden. Heeft ervaring als accountmanager, binnendienst medewerker en inkoop. Handelt zelfstandig en vindt het belangrijk om klanten goed van dienst te zijn. Door faillissement is ze nu op zoek naar een nieuwe functie binnen de Inkoop of Customer Service.

MBO - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Native Duitse Commercieel Binnendienst Medewerker

Een native Duitse dame met een commerciële instelling en oog voor procesverbeteringen. Ze heeft o.a. ervaring als Key Accountmanager voor grote Duitstalige retailers en daarnaast het orderproces van A t/m Z. Ze is sterk in telefonisch (klant)contact en tevens initiatiefrijk en betrokken. Een prettige gesprekspartner die alles zal doen om een organisatie naar een hoger niveau te brengen. Een dame die haar verantwoordelijkheid durft te nemen en zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Procesmatig sterke Customer Operations medewerker

Intelligente jongeman die ondanks naar Nederland is verhuisd, die daarnaast over uitstekende communicatievaardigheden beschikt. Op werkgebied heeft hij ervaring met ordermanagement, contractmanagement en klantcontact. Zo was hij verantwoordelijk voor onder meer contracten en offertes opstellen en bewerken. Ook heeft hij ervaring op mogen doen als leidinggevende van de Customer Service afdeling, bestaande uit 7 medewerkers. hij vindt het belangrijk om prioriteiten te stellen en om feedback te geven, om er zo voor te zorgen dat medewerkers blijven leren. Daarnaast staat hij zelf ook open voor feedback van collega's. Zijn voorkeur gaat uit naar opnieuw een Customer Service positie, waarin hij kan ondersteunen in het volledige ordermanagement proces

HBO - Medior - RO / ENG / FR meer informatie
Net binnen

Jonge Sales Representative

Gedreven, sociale en communicatief sterke jonge man, die zichzelf wil blijven ontwikkelen. Hij heeft ervaring opgedaan als Customer Service Specialist bij een productieorganisatie, waar hij verantwoordelijk was voor het adviseren van klanten, opstellen van offertes, invoeren van orders en het logistieke proces van levering. Afhankelijk van het voorraadniveau, was hij ook verantwoordelijk voor de inkoop van producten. Na deze eerste ervaring heeft hij de overstap gemaakt naar een accountmanagers positie, waar hij op bezoek ging bij bestaande en nieuwe klanten. Door zijn laatste ervaring, opgedaan in Nederland, kent hij de logistieke processen die bij een order komen kijken. Hierdoor is hij procesmatig sterk. Hij zou nu graag de overstap maken naar een functie waarin hij sales en ordermanagement kan combineren.

HBO - Starter - PO / EN meer informatie
Net binnen

Commercieel Franstalige Inside Sales Medewerker

Loyale en klantgerichte kandidaat met de Franse nationaliteit. Heeft twee eigen ondernemingen gehad in Frankrijk waarin hij zijn commerciële vaardigheden verder heeft ontwikkeld. Het onderhandelen en klanten blij maken zijn voor hem belangrijke factoren. Is vanwege de liefde in Nederland en op zoek naar zijn eerste stap in zijn carrière hier. Zijn sterke punten zitten in het relatiebeheer met klanten door zijn hoge gunfactor. Hij bereid om onderaan te beginnen en zich binnen een organisatie te bewijzen.

MBO - Medior - EN/FR meer informatie
Net binnen

Vlaamse klantgerichte Customer Service Medewerker

Representatieve en integere kandidaat van Vlaamse afkomst. Heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan binnen Order 2 Cash, van orderinvoer t/m uitlevering bij de klant inclusief klachtafhandeling. Dit deed ze voornamelijk voor de Benelux markt waarin ze ook de Franse taal verder heeft ontwikkeld. Een kandidaat die verantwoordelijkheid pakt en ervoor zorgt dat zaken tot in de puntjes geregeld worden.

MBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Italiaanse Customer Service Representatitve

Deze Italiaanse kandidaat woont en werkt sinds bijna 15 jaar in Nederland en heeft al mooie ervaring op kunnen doen op ordermanagement vlak. Hij heeft bij laatste twee werkgevers ervaring opgedaan in een spilfunctie waarbij hij nauw in contact stond met productielocaties, distributeurs, warehouses, logistiek en de klant. Hij zoekt nu naar een analytische vervolgstap in zijn carrière. Dit zou kunnen in de richting van Customer Service in combinatie met verbeterprocessen waarbij hij ook zijn systeemkennis (SAP) kan toepassen.

WO - Medior - EN / IT / NL meer informatie
Net binnen

Franse Customer Service Medewerker

Deze kandidaat heeft lange tijd in Frankrijk gewoond en spreekt dan ook vloeiend Frans. Ze heeft ruime ervarnig opgedaan in Customer Service functies bij twee verschillende organisaties. Ze heeft hiernaast interesse in het logistieke proces. Deze kandidaat is positief ingesteld, werkt geordend en is erg loyaal.

HBO - Senior - NL / FR / EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord