Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Zeer ervaren Commerciële Binnendienst Medewerkster

Deze nieuwsgierige, sociale en vooral loyale kandidaat, heeft ongeveer 35 jaar in de Commercieel Binnendienst. Ze heeft loyale dienstverbanden en heeft altijd mee kunnen groeien. Zo is ze een afdeling gestart en heeft ze deze later kunnen aansturen. Het gehele orderproces is haar niet onbekend. Voor klanten in de Benelux was ze verantwoordelijk vanaf de offerte tot de levering bij de klant. Ook ondersteunde ze ook andere afdelingen zoals inkoop, personeelsplanning en advertising. Voor haar klanten maakt ze die extra stap en weet echt een relatie op te bouwen.

HBO - Senior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Sales Support Medewerker

Rustige en vriendelijke gesprekspartner die een hoop van de wereld heeft gezien. Doordat ze verschillende landen en culturen heeft gezien is ze iemand die zich snel aanpast, gemakkelijk contact legt en open staat voor nieuwe dingen. Via een aantal functies ging ze aan de slag in een Customer Care rol, waar ze de eerstelijns oppakte, klachten en vragen afhandelde en order verwerkte. Ze haalt energie uit haar werk als ze alles goed kan regelen en goed kan helpen. Haar voorkeur gaat uit naar een organisatie met een informele sfeer waarin collega's open zijn en in goede harmonie met elkaar omgaan. Ze wil graag nieuwe dingen leren en is klaar voor de volgende stap.

HBO - Medior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Ervaren Supply Chain Medewerker

Deze dame, die een sterke positieve sfeer om zich heeft heeft hangen, komt binnen met een dosis zelfvertrouwen. Met haar loyale dienstverband heeft ze binnen een organisatie mooie stappen mogen maken. Daarom is de Supply Chain binnen een logistieke organisatie haar niet onbekend. Het maken van een een transportplanning, contact onderhouden met leveranciers, verzorgen van documentatie en het maken van prijsafspraken met transporteurs is iets wat ze veelvuldig heeft gedaan. Met haar analytische instelling weet ze snel in oplossingen te denken en verbeteringen aan te dragen. De uitdaging is inmiddels weg uit haar functie, waardoor ze toe is aan een nieuwe organisatie.

HBO - Medior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

International Project Manager

This intelligent candidate picks up tasks and knowledge very quickly. After completing her Bachelor and Master study she started working in marketing. She acted as the link between clients and the company. She gained valuable experience in communication, negotiation, finding out needs and providing service. At the moment is she working as a freelancer and besides that she works as a projectmanagers. She leads the projects and is responsible for her own clients. Came to the Netherlands and would like to continued her career in Customer Service. She build a relationship with customers by making a professional connection, listing, be trustworthy and be clear in her communication.

HBO - Starter - ENG/FR meer informatie
Net binnen

Binnendienst Medewerker voor de Franse- & Belgische markt

De jonge gemotiveerde kandidaat heeft na het afronden zijn financiële studie, eerst enkele jaren hierin ervaring opgedaan. Langzaam aan werd zijn functie steeds breder getrokken naar ook de Commerciële Binnendienst. Nu is hij volledig werkzaam in deze rol en ligt de nadruk op het binnenhalen van nieuwe klanten, het adviseren van klanten, productontwikkeling en opvolging van de orders. In deze rol wil hij graag verder, want hier haalt hij veel voldoening uit. Een vereiste voor een nieuwe rol is dan ook een commerciële insteek, met minder de nadruk op de administratieve verwerking. Een internationaal karakter zou een enorme plus zijn.

HBO - Medior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Inside Sales Representative Frans

Deze commercieel ingestelde man die begonnen is met werken in een target gedreven organisatie. Snel handelen was hier het motto en dat past niet bij de manier van sales bedrijven die hij voor ogen heeft. Verkopen door het gesprek aan te gaan met de klant, de juiste oplossing te kunnen bieden en de lange termijn samenwerking aangaan past bij hem. Daarnaast weet hij bij klanten een gunfactor te creëren. Service en persoonlijke benadering zijn facetten die hij belangrijk vindt. Tot op heden heeft hij vooral vanuit binnen new- & bestaande business opgebouwd. Graag zou hij de stap naar buiten willen maken. Dan hoeft niet direct maar wel op termijn.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Startende Customer Service Medewerker

Gedreven enthousiaste dame, die net is afgestudeerd. Naast haar studie heeft ze al ervaring opgedaan in een Customer Service rol. Ze begon op de Nederlandse markt en al snel kon ze doorgroeien naar de internationale markt. Ze is verantwoordelijk van A tot Z van het orderproces. Nu wil ze graag kijken waar ze zich nog meer kan ontwikkelen. Een internationale organisatie spreekt haar aan, waar ze een stukje meer complexiteit kan vinden. Ze streeft constant naar verbetering en pakt snel nieuwe zaken op.

HBO - Starter - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Accountmanager food

Commerciële, communicatieve en vriendelijke accountmanager die ervaring heeft opgedaan in oa de food. Heeft zowel binnendienst als buitendienst ervaring en heeft nu de voorkeur voor een echte commerciële rol waarbij hij op strategische niveau sales kan bedrijven. Past in een informele omgeving waar hij zich kan ontwikkelen en mee kan groeien met de organisatie.

MBO/HBO - medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Key Account Manager DACH

Deze native Oostenrijkse kandidaat heeft een stabiel CV en ruime ervaring met de verkoop van food producten aan diverse grote retailers en via distributeurs. Heeft intern de kans gekregen leidinggevende ervaring op te doen als Hoofd Customer Service, veel geleerd, maar ervaren dat zijn passie bij sales ligt. Deze resultaatgerichte kandidaat wil graag invloed hebben op de groei van de business en ambieert het aansturen van een salesteam. Een internationale sales functie met beslissingsbevoegdheid waar hij kansen krijgt om te groeien heeft zijn interesse.

WO - Senior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Representative Frans

Deze jonge, rustige, native Franse kandidaat is praktisch en dienstverlenend ingesteld. Sinds 2 jaar woont ze in Nederland en heeft haar Nederlandse taal op een redelijk tot goed niveau gekregen door taalles. Ze houdt niet van stilzitten en accepteerde daarom een baan in de productie Ze wil graag goed werken leveren, om klanten en collega's tevreden te stellen en werkt accuraat. Daarnaast is ze altijd bereid extra te werken of eerder te beginnen. Graag zou ze de stap maken naar Customer Service. Ze is graag in contact met anderen en zou haar talenkennis willen gebruiken om klanten goed te bedienen. Ze is fulltime en per direct beschikbaar.

MBO - Junior - FR/EN/NL meer informatie
Net binnen

Teamlead Customer Service

Deze gedreven en inhoudelijk sterke kandidaat heeft na mooie ervaringen in verkoop, planning en customer service de kans gekregen het team aan te sturen. Hij is voornamelijk operationeel in zijn eigen functie en stuurt daarnaast 4 teamleaden aan. Ook is hij back up voor planning en plant montages in bij met name eigen monteurs. Hij haalt voldoening uit mensen en processen en is er op gericht zijn team op een hoger niveau te krijgen. Helaas past zijn huidige werkgever vanwege interne ontwikkelingen niet langer bij hem en zoekt hij een organisatie waar hij zich de komende 10 jaar kan blijven ontwikkelen.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Native Franse Customer Service Medewerker

Een mensgerichte en communicatief vaardige dame die tot haar 22 in Frankrijk heeft gewoond. Omdat ze tweetalig is opgevoed, kon ze makkelijk haar eerste baan vinden in Nederland. Ze heeft diverse rollen in ordermanagement gehad, waar ze verantwoordelijk is geweest voor de orderinvoer en het verdere proces. Voor extra verantwoordelijkheden deinst ze niet terug en richting klanten is ze heel dienstverlenend, flexibel en meedenkend. Ze is op korte termijn beschikbaar voor een Customer Service baan in een internationale omgeving voor maximaal 32 uur per week.

WO - Medior - FR/NL/EN meer informatie
Net binnen

Native Franse Customer Service Representative

Een hulpvaardige en spontane man die tweetalig (Engels en Frans) is opgevoed. In 2010 is hij naar Nederland verhuisd voor de liefde, waar hij zijn Customer Service ervaring verder heeft uitgebouwd. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het aannemen en invoeren van orders, het bewaken van levertijden, het oplossen van klachten en crediteuren werkzaamheden. Hij is accuraat in orderinvoer, voorziet anderen graag van informatie en vindt het leuk om klanten te adviseren. Bij voorkeur zou hij zijn Engelse en Franse taal dagelijks toepassen. Deze harde werker stelt zich beleefd en oplossingsgericht op naar anderen. Hij is een luisterend oor en een echte dienstverlener voor zijn klanten.

HBO - Medior - FR/EN/NL meer informatie
Net binnen

Veelzijdige Commerciële Binnendienst Medewerker

Gedreven jonge kandidaat met een loyaal cv en ruim tien jaar ervaring binnen een internationale commerciële binnendienst functie (chemie). Hij heeft zich ontwikkeld in een omgeving waarin hij klantspecifieke orders behandelt en van aanvraag tot onderhandeling en uitlevering verantwoordelijk is. Daarnaast heeft hij door de levering van halffabricaten een cruciale rol in het productieproces van de klant, de productie van de klant mag tenslotte nooit stil komen te liggen. Hij is klaar voor een nieuwe stap en wil zich verder gaan ontwikkelen.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Accountmanager Buitendienst

Op zoek naar een zeer representatieve medewerker voor in de buitendienst, wie ook al wat ervaring vanuit de binnendienst meeneemt en zowel ervaring heeft op het gebied van inkoop als verkoop? Het betreft een realistische jongeman die het beste tot zijn recht komt in de buitendienst, waar hij eenvoudig relaties weet op te bouwen en hoge salestargets weet te behalen.

HBO - Junior/Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Medewerker

Sociale, communicatief vaardige jongeman met interessante ervaring op het vlak van Customer Service. Hij is verantwoordelijk geweest voor zowel kleine als grote internationale klanten, waarbij hij het gehele ordertraject van A tot Z heeft beheerd. Op dit moment toe aan een nieuwe stap, omdat hij waardering mist vanuit zijn huidige werkgever. Een brede functie met klantencontact en administratieve taken spreekt hem het meeste aan. Hij kan snel schakelen en is in staat een band met de klant op te bouwen.

MBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commerciele Customer Service Medewerker

Deze kandidaat is een accurate, klantgerichte en geduldige jongeman. Hij is klantvriendelijk en zorgt voor een best passende advies voor klanten. Daarnaast heeft hij ook ervaring als technisch helpdesk medewerker, waarbij hij het eerste aanspreekpunt is voor klanten. Daarnaast heeft hij ook een hoog verantwoordelijkheidsgehalte en is hij pro-actief met het verstrekken van informatie. Deze kandidaat is communicatief vaardig en heeft ervaring met orderverwerking van A t/m Z. Hij is op zoek naar een baan met veel variatie want hij zit niet graag stil en hij werkt graag met een product waar hij trots op kan zijn.

HBO - Junior/Medior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Ervaren Accountmanager

Een salestijger in hart en nieren is deze kandidaat zeker te noemen. Na jarenlange ervaring in koude acquisitie richt hij zich nu vooral op het versterken en uitbreiden van relaties. Een jonge man die zijn sporen in de sales nu al heeft verdiend maar zeker nog niet klaar is.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Medewerker

Een native Duitse (jonge)man wie zich de komende jaren verder wil ontwikkelen in de sales. Heeft hierin nog niet echt de ervaring, maar zeer zeker wel de gedrevenheid. De combinatie van zijn uitstekende denkvermogen, vlotheid en uitstekende talenkennis in zowel Duits als Engels, zorgen ervoor dat hij voor een van deze of beide markten een aanwinst zou zijn als Inside Sales Representative.

HBO - Junior - DU/EN meer informatie
Net binnen

Order Coördinator

Deze kandidaat is een echte duizendpoot te noemen. Van inkomende en uitgaande orderstromen tot transportplanning en het opmaken van benodigde documenten. Loyaal zijn en hard werken is wat haar kenmerkt.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord