Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Ervaren Commerciële Medewerkster

Deze intelligente kandidaat spreekt meerdere talen en heeft mooie commerciële ervaring. Ze heeft posities bekleed op Customer Service en Commerciële Binnendienst en heeft tevens haar eigen onderneming gehad. Ook een leidinggevende functie in een informele organisatie schuwt zij niet. Ze is op haar best in een functie waar ze veel diversiteit kent en met klanten in contact staat. Ze is leergierig en heeft een juiste arbeidsethos waardoor ze in staat is collega's te motiveren en te stimuleren.

WO - Senior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Franstalige Customer Service Medewerker

Hij heeft een achtergrond in de technische IT ondersteuning en is op technisch vlak goed onderlegd. De laatste jaren heeft hij ervaring opgedaan in Customer Service en als Customer Service Medewerker is hij verantwoordelijk voor het gehele ordermanagement proces. Hij zou graag meer oppakken binnen dit proces maar door verschillende redenen blijft de kern van zijn functie orderverwerking en hierdoor mist hij de uitdaging. Hij is daarom op zoek naar een Customer Service positie waarin hij klanten proactiever kan servicen. Hij wil problemen voorkomen in plaats van ze alleen maar op te lossen, perspectief kunnen bieden en ook mee kunnen denken in procesverbeteringen. Hij zou graag voor een pakket aan Franstalige klanten werken waar hij ook een relatie mee kan opbouwen.

HBO - Medior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Veelzijdige service medewerkster

Deze dame vindt uitdaging in een rol waarin ze verschillende petten kan opzetten. Haar kennis en creativiteit zet ze graag in tijdens haar werk, waar ze zich als een echte teamplayer zal opstellen.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Topper

Deze kandidaat is een probleemoplosser. Relatiebeheer en oplossing gestuurd werken beheerst ze zeer goed. Een combinatie tussen binnen- en buitendienst ziet zij ook wel zitten. Een platte, kleine organisatie past het best bij haar profiel.

MBO - Senior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren buitendienst medewerkster

Een dame met veel ervaring, die open staat voor verschillende (buitendienst) functies. Ze is altijd op zoek naar meer uitdaging en met haar krijg je een eerlijke en directe dame in je team.

HBO - Medior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Order Management Medewerkster

Deze kandidaat is parttime beschikbaar om veel werk te verzetten. Door haar talenkennis is ze volledig in te zetten in de Italiaanse markt. Een platte organisatie ziet zij het meest zitten, samen sterk.

MBO - Medior - NL/IT/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Container Planner

Deze kandidaat is helemaal thuis in de logistiek. Containers kennen voor haar geen geheimen. Het plannen, herstellen en boeken behoren tot haar vaste taken de afgelopen jaren. Zij komt graag te werken in een kleinschalige platte organisatie waar genoeg dynamiek en hectiek heerst.

MBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Analytisch en technisch (account)manager

Een loyale en analytisch sterke kandidaat. Een technische inkoop/ verkoop of management rol zou het beste bij hem passen. Hij vindt uitdaging in kwaliteit- en verbetermanagement binnen een organisatie en dit is ook wat hij graag terug ziet in zijn takenpakket.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Sales Support medewerker

Deze zelfstandige kandidate heeft eerst ervaring opgedaan in de reisbranche. Daarna heeft ze in een internationale omgeving als Sales Support medewerker gewerkt. Ingewikkelde situaties ziet ze niet zozeer als een probleem, maar juist als een uitdaging. Het is voor haar belangrijk dat ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. Deze vriendelijke en professionele dame is per direct op zoek naar een uitdaging in een internationale omgeving met een goede teamspirit!

HBO - Junior - SP/EN/NL meer informatie
Net binnen

Ervaren Commercieel Medewerker

Deze kandidaat is een intelligente man met veel passie voor zijn werk . Hij is communicatief sterk en gebruikt dit goed op de werkvloer. Hij is opzoek naar een binnendienst rol met veel diversiteit.

MBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Binnendienst Medewerker

Enthousiaste dame met passie voor haar werk. Ze heeft veel ervaring als backoffice medewerker, hierin heeft ze altijd geëxcelleerd. Ze mist momenteel de uitdaging in haar werk en is daarom opzoek naar een nieuwe kans.

HBO - Medior - EN/PO meer informatie
Net binnen

Customer Service Topper

Een spontane klantgerichte jonge dame. Deze kandidaat houdt van klantcontact en krijgt energie van haar werk. Vanwege de verre reisafstand van haar vorige werkgever, is ze opzoek naar een hecht dynamisch bedrijf in Brabant.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker

Deze dame houdt van uitdaging en krijgt energie van haar werk. Ze is spontaan en goed in contact met mensen, zowel met klanten als met haar collega's. Ze mist de diversiteit in haar huidige werk en is daarom opzoek naar een customer service baan waar ze haar kwaliteiten en kennis in kwijt kan.

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Key account manager Spanje

Ervaren accountmanager die met name ervaring opgedaan heeft binnen de Spaanstalige markt. Deze markt kent dan ook geen geheimen voor deze kandidaat. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in een buitendienst functie staat deze kandidaat nu open voor een binnendienst positie. Kernwoorden voor deze kandidaat zijn relatiebeheer, commerciële instelling, administratie.

WO - Senior- NL/SP/EN meer informatie
Net binnen

Italiaanse Customer Service Rep

Attenzione! Ben jij op zoek naar een ervaren Customer Service professional. Deze goedlachse kandidaat heeft veel ervaring in ordermanagement en heeft verschillende organisaties gezien. Van productie tot handel, hij weet hoe het vak werkt. Omdat hij centraal in het land woont, kan hij vele kanten op

HBO - Medior - IT/NL/EN meer informatie
Net binnen

Franse Binnendienst Topper

Zowel op Customer Service- als op Commercieel Binnendienst is deze kandidaat zeer bedreven. Gestructureerd, systematisch en klantgericht zijn competenties die hij ten overvloede bezit. Hij kan veel markten bedienen door zijn kennis van de Arabische, Nederlandse, Franse en Engelse taal.

HBO - Medior - NL/AR/FR/EN meer informatie
Net binnen

Procesmatige Credit Controller

Communicatief sterke kandidaat die (internationaal) debiteurenbeleid voor organisatie heeft opgezet en uitgebouwd. Ze is hierbij verantwoordelijk voor het proces van aannemen tot uit handen geven. Nu wil ze zich graag verder ontwikkelen en kijkt uit naar een functie waarbij ze samen met sales 'omzet' kan binnenhalen.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer service team lead

This candidate has extensive experience in customer service. For the past two years, she has been working as a team leader and trainer for new customer service colleagues. Currently, she is teamleader for a team of approximately 10 employees. Within a new organisation, she likes to apply her knowledge and skills.

WO - Medior- EN/HI meer informatie
Net binnen

Customer Service Logistiek

Deze dame word graag geprikkeld in een nieuwe omgeving. De organisatie is internationaal georiënteerd. Bij voorkeur actief in de logistiek/supply chain. In een nieuwe baan hoopt ze veel te leren en veel verantwoordelijkheden te hebben. Graag heeft ze mogelijkheden om te groeien binnen een organisatie. Met haar heb je een secure, accurate harde werker in huis.

HBO - Medior - EN/NL meer informatie
Net binnen

Ervaren international inside accountmanager

Zeer zelfstandige, representatieve kandidaat met ruime ervaring in internationale verkoop en afhandeling van export wereldwijd. Relatiebeheer is het key-woord binnen alle werkzaamheden. Actief geweest in verschillende markten waarbij de brede talenkennis ingezet kan worden. Administratief en communicatief zeer sterk. Vanwege de onrustige situatie bij de huidige werkgever op zoek naar een nieuwe uitdaging.

HBO - Medior - NE/EN/SP/FR meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord