Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Order 2 Cash Allrounder

Deze charismatische man is communicatief vaardig in zijn doen en laten, hij weet mensen te overtuigen door goed te luisteren. Na de studie International Business and Management heeft hij bij verschillende internationale bedrijven gewerkt waar hij verantwoordelijk is geweest voor sales/logistiek/compliance. Analytisch is hij zeer sterk en weet door goede doelen te stellen zijn resultaten te behalen.

HBO - Medior - FR/ENG/NL meer informatie
Net binnen

Inside Sales Medewerker Franstalig

Deze native Franse dame spreekt zeer goed Nederlands en kan zich ook in het Engels redden. Ze heeft ruime ervaring in het aangaan en onderhouden van commerciële klantrelaties en is bekend met bijbehorende administratieve processen. Dit voor zowel Benelux als Franse markt. Ze werkt accuraat en heeft een klantgerichte houding. Ze is binnenkort beschikbaar voor een nieuwe parttime inside sales functie.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Ondernemende Procesverbeteraar

Deze zelfstandige professional heeft de laatste jaren als ondernemer gewerkt. Momenteel is zij op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain. Het verbeteren van zowel logistieke als interne processen ziet zij als een mooie uitdaging. No nonsense, commercialiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die haar kenmerken.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Accountmanager new business NL/ENG/FR

Een ervaren kandidaat met leidinggevende ervaring is op zoek naar een sales minded organisatie die hem een job kan aanbieden, waarbij hij zich bezig houdt met new business en accountmanagement. Deze man heeft diverse prijzen, prestaties en zijn sporen door de jaren verdiend bij een aantal organisaties. Kenmerken van hem zijn: hij houdt niet van verliezen, oplossingsgericht en creatief

MBO - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Sales (markting)

Deze communicatief vaardige dame die graag haar doelen behaald is opzoek naar een sales(marketing) functie. Verder is het een dame die op details let, ondernemend is, systemen en processen snel snapt en verantwoording neemt over haar werk. Ze heeft ervaring op het gebied van customer service, implementatie van ERP systemen en commerciële binnendienst.

HBO - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Meertalige backoffice topper

Deze meertalige binnendienst medewerker is commercieel, creatief en erg oplossingsgericht. In een gesprek komt ze inhoudelijk over, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ze houdt ervan om samen met 1 team voor 1 doel te gaan.

WO - Medior - SP/EN/NL/FA meer informatie
Net binnen

Native Frans Commercieel Medewerker Binnendienst

Een native Franse kandidaat met een HBO werk en denkniveau. Ze weet goed wat ze wil en denkt graag mee over verbeteringen/mogelijkheden, ze zet het bedrijfsbelang op nummer 1. Ze krijgt graag verantwoordelijkheid, zoekt mentale uitdaging en is zeer leergierig. Als gesprekspartner is ze eerlijk, duidelijk en vrolijk doch serieus. De Nederlandse taal beheerst ze op een redelijk niveau. Haar ideale functie is waar ze een spin in het web functie kan zijn, dynamiek om zich heen heeft en waar ze veel bezig kan zijn met het coördineren van zaken, zoals het orderproces. Deze doelgerichte, ondernemende en organisatorisch sterke dame is op korte termijn beschikbaar.

HBO - Medior - FR/EN meer informatie
Net binnen

Internationaal Accountmanager

Ondanks dat deze kandidaat pas halverwege 30 is, heeft zij al veel van de wereld gezien. Al ruim 12 jaar reist deze commerciële topper door Europa en zorgt voor goede deals. Maar het belang van de klant staat wel altijd voorop.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Junior Sales Support Medewerker

Deze gedreven, klantgerichte jongedame heeft kennisgemaakt met Customer Support en ontdekt dat dit haar richting is! Het ondersteunen van sales, contact met klanten en managen van een orderproces past goed bij haar karakter en kwaliteiten. Helaas gaat haar werkgever verhuizen, waardoor ze in overleg per direct beschikbaar is voor een nieuwe baan. Ze is op zoek naar een baan waar ze problemen kan oplossen, veel werk kan verzetten en indien mogelijk ook commercieel actief kan zijn.

HBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Meertalige LEAN six sigma specialist

Een enthousiaste jongedame met ontzettend sterk analytisch vermogen. Meerdere jaren ervaring binnen de logistieke wereld waar ze zich veelal focuste op procesverbetering. Ze heeft meerdere belts behaald in LEAN Six Sigma en ze ziet deze kennis dan ook als een van haar grootste krachten. Efficiëntie en zaken analyseren daar krijgt ze energie van!

Hbo - Medior - EN/HON/NL meer informatie
Net binnen

Sales Engineer

Deze doorgewinterde Sales professional heeft ontzettend veel kennis van de technische branche. In verschillende branches houdt hij zich bezig met het verbeteren van processen en systemen.

MBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Ervaren Salesmanager

Deze kandidaat is een amicale relatiebouwer waar commercie door de aderen stroomt. Hij acteert emotioneel, kan goed levelen en weet mensen aan zich te binden. Op een natuurlijke wijze krijgt hij zijn collega's mee om te strijden voor het gezamenlijke doel.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Export Coordinator/ Declarant

Een leergierige kandidaat met een stabiel CV en veel ervaring in Export, Customer Service en als Assistent Douane Declarant. Wil zich graag verder specialiseren in documentatie en wet-/regelgeving rondom export en is begonnen met de basisopleiding Declarant. Zoekt nu een werkgever die haar de passende uitdaging kan bieden. Een betrokken team waar wordt samengewerkt heeft haar interesse.

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Sales Assistant

Deze energieke en spontane jongedame is communicatief sterk en houdt van contact met mensen. Ze wil continue het beste uit haarzelf halen. Daarnaast is ze accuraat, flexibel en beschikt ze over voldoende doorzettingsvermogen om haar doelen te bereiken. Ze is sales-gericht en vindt doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf erg belangrijk.

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Taalkundige Coach in Customer Service

Talen en coachen in het Order 2 Cash proces? Ja dit kan! Barrières worden doorbroken door dit charismatische persoon dat niet bang is om processen te verbeteren en de klant te begeleiden. Geduldig en analytisch weet deze man zijn resultaten te bereiken. Want dat is aan het einde van de streep het ultieme doel.

HBO - Senior - POR/ENG/NL/SPA meer informatie
Net binnen

Ervaren Allround Accountmanager

Deze multi inzetbare accountmanager heeft vele duiken gemaakt in de duurzame logistiek/handel. Niet alleen voor zijn hobby duikt hij wat af, ook voor de business duikt hij graag in de materie. Op zoek naar de WIN-WIN situatie is zonder twijfel zijn hoogste prioriteit. Zowel in een team als zelfstandig is deze proactieve zelfstarter een winst voor elk bedrijf.

MBO - Senior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Logistieke Alleskunner

De rugzak wordt dagelijks gevuld door een tomeloze inzet naar werkgever en klant, een goed geheugen en leergierigheid is daar debet aan. Deze energieke jongeman zoekt naar variatie. Variatie in de logistieke wereld waar hij zijn tanden in kan zetten. Hij is gestart op de Customer Service afdeling en geklommen naar Account Executive bij verschillende gerenommeerde logistieke bedrijven.

MBO - Medior - NL/ENG/DU meer informatie
Net binnen

Native Italiaanse service gerichte starter

Deze dame is pas geleden afgestudeerd en ze kan niet wachten om te starten met werken. Met kennis van 4 talen kan je wel spreken over iemand met een talenknobbel. Hiernaast behoudt ze het overzicht, is ze zeer service gericht en pikt ze dingen snel op. Door haar studie weet ze heel goed de culturele verschillen op het gebied van zakendoen. Met haar heb je een hard werkend, sociale en internationale dame in het team.

HBO - Junior - IT/EN/SP/DU meer informatie
Net binnen

(Per direct) Customer Service Medewerker

Een spontane en representatieve jongedame met internationale werkervaring. Zo was ze de afgelopen jaren in het buitenland actief in een customer service positie. Nu is ze sinds kort weer in Nederland woonachtig en op zoek naar een uitdagende positie met klantcontact en coördinerende taken. Woorden die bij haar aansluiten zijn accuraat, team- en klantgericht, gemotiveerd en leergierig. Deze fijne gesprekspartner komt graag terecht in een hardwerkend team en in een organisatie waar ze kan blijven leren.

HBO - Junior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Representative

Deze dame heeft veel commerciële ervaring en beschikt over uitstekende coachende vaardigheden. Ze is klantgericht en houdt van aanpakken, ad hoc werken is voor haar geen geheim. Naast dat beheerst ze alle talen vloeiend en leert ze snel nieuwe talen. Ze is altijd verantwoordelijk geweest voor de Franse markt bij verschillende bedrijven en weet goed hoe de werk cultuur is. Met haar heb je een hard werkend, loyaal en gezellige topper in je team!

HBO - Medior NL/FRA/EN/AR meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord