Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Teamlead Customer Service

Deze toegewijde kandidaat weet hij hij de klant centraal moet zetten. Hij heeft een groot gevoel voor service en deelt graag zijn ideeën. Na leidinggevende ervaring in Retail en Klantenservice maakte hij de stap naar Customer Service. Na een aantal tijdelijke opdrachten om zaken op de rit te krijgen begon hij bij zijn huidige werkgever. Ook hier was werk aan de winkel om zaken efficiënter aan te pakken en meer structuur te brengen. Hij werkt nu als Senior en heeft naast een eigen klantenpakket een coördinerende rol waar hij het jongere team stuurt en coacht. Helaas kan hij zich niet meer vinden in keuzes vanuit het management, waardoor hij open staat voor een nieuwe verantwoordelijke functie in Commercieel Binnendienst of Customer Service. Dit mag een leidinggevende functie als bijvoorbeeld Teamlead zijn of een Senior rol met operationele taken en ruimte om kennis te delen en anderen te laten groeien.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Inside Sales Medewerker Franse markt

Deze dame vertrok op jonge leeftijd naar Frankrijk en heeft hier brede ervaringen opgedaan. Ze is thuis in sales support, voorraad- en goederenstroomadministratie, facturatie en debiteurenbeheer. Ook heeft ze ervaring als gastvrouw op beurzen. Ze verhuist binnenkort terug naar Nederland en is snel inzetbaar voor een fulltime baan. Ze spreekt inmiddels Frans op near native niveau en weet heel goed hoe ze Franse en Belgische klanten moet benaderen en is graag de brug tussen haar werkgever en die markt. Ze is sterk in het opbouwen van een relatie om samen goede resultaten te bereiken. Vanwege haar kennis van sales en supply chain zou een inside sales of commercieel binnendienst functie haar goed passen.

MBO+ - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Native Duitse Customer Service Medewerker

Deze leergierige, behulpzame native Duitse dame is tweetalig Duits/Nederlands opgevoed. Haar eerste ervaringen zijn in Klantenservice waar ze consumenten te woord stond en later vond ze meer uitdaging in Customer Service waar ze naast het beheren van zakelijke klanten ook de coördinatie van het orderproces verzorgde. Ze is nu per direct beschikbaar voor een baan met klantcontact in bij voorkeur haar Duitse moedertaal. Ze begrijpt de Duitse cultuur en humor en kan zich nog wat makkelijker in deze taal uitdrukken. Graag wordt ze verantwoordelijk voor een eigen groep klanten om daar alles voor te regelen en waar mogelijk ook te adviseren om ze nog beter te helpen. Daarnaast is een collegiaal team voor haar belangrijk. Behulpzame collega's die voor elkaar klaar staan om samen iets te bereiken.

HBO - Medior - DU/NL/EN meer informatie
Net binnen

Junior Accountmanager

Deze leergierige jongedame gaat doelgericht te werk. Ze is communicatief erg sterk, zoekt persoonlijke verbinding en beschikt over een aardige dosis lef. Ze heeft nu een jaar ervaring als Inside Accountmanager opgedaan en heeft eindverantwoordelijkheid over een groep klanten in MKB. In het begin vooral new business en later een combinatie met relatiebeheer. Ze kan goed levellen en door humor te gebruiken iets voor elkaar krijgen. Win-win creëren en transparant communiceren is voor haar belangrijk. Door haar goede resultaten, potentie, maar zeker ook haar eerlijke manier van communiceren is ze betrokken bij verschillende projecten. Vanwege interne ontwikkelingen is verdere groei niet mogelijk, vandaar dat ze een nieuwe werkgever zoekt. Een rol van Junior Accountmanager of Projectmanager in Sales heeft haar interesse.

HBO - Junior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Medewerker (Teamlead)

Een spontane, sociale en zeer gemotiveerde dame. Zeer brede ervaring binnen orderprocessen, veelal binnen productiebedrijven. Zowel het commercieel (analytische) deel als het coördineren en verbeteren van processen kun je aan haar overlaten. Ook met export heeft zij ervaring. Vanuit haar senior rol heeft ze nu ook eerste ervaring opgedaan in het begeleiden van medewerkers, welke ze eventueel in een nieuwe rol verder zou willen uitbreiden. Deze loyale dame is zeer vaardig in het schakelen op verschillende niveaus, het aanbrengen van structuur en het coördineren van processen en projecten. Daarnaast ook nog eens zeer benaderbaar voor haar collega's en positief ingesteld. Kortom; een topper uit ons netwerk!

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Export Coördinator / Inkoper

Deze vlotte en spontane jongedame is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen export, inkoop of logistiek. Gezien haar motivatie, intelligentie en talenkennis zou ze een grote aanwinst zijn voor diverse bedrijven. Ze werkt graag in een internationale omgeving waarin ze veel verantwoordelijkheid krijgt. Plannen en organiseren, oplossingsgericht handelen en klantcontact zijn taken die ze graag terugziet in een functie.

HBO - Medior - NL/EN/FR/SP/DU meer informatie
Net binnen

Accountmanager

Deze enthousiaste en commerciële salesman is per 1 december beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Hij komt het best tot zijn recht in een internationale organisatie, waarbij betrokkenheid, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Hij is ambitieus en zou over een aantal jaar het liefste doorgroeien naar een positie van Key Accountmanager.

MBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Customer Service Coördinator

Deze dame heeft veel ervaring op het gebied van Customer Service. Ze komt het beste tot haar recht in een internationale omgeving. Met haar inlevingsvermogen kan zij de wensen van de klant vertalen naar een passende oplossing. Meedenken in het stroomlijnen van processen geeft haar erg veel energie.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Meertalige Supply Chain Coordinator

Direct verbeterslagen maken in het logistieke proces? Dan is deze kundige dame een aanwinst. Met veel ervaring bij internationale organisaties, kennis van logistiek en export naar alle continenten haal je veel kennis in huis. Dat zij daarnaast nog 6 talen vloeiend spreekt is natuurlijk extra mooi meegenomen. Kritisch kijken naar processen is voor haar natuurlijk, deze verbeteren een uitdaging.

HBO - Senior - AR/FR/EN/NL/SP/IT meer informatie
Net binnen

Meertalige Customer Service Officer

Een hele ervaren dame die haar gehele carrière bij één werkgever gewerkt. Ze is begonnen als secretaresse verkoop binnendienst doorgegroeid naar sales engineer capital goods, installatiebegeleider en uiteindelijk heel lang werkzaam geweest op de Customer Service. Ze is sinds kort beschikbaar voor een internationale organisatie waar ze gebruik kan maken van haar 5 talen. Vind het belangrijk dat ze in haar baan druk bezig is. Het liefste werkt ze voor een eigen klantenkring zodat ze met de klant een relatie kan bouwen en daardoor kansen nog beter kan signaleren. Verder vind ze het belangrijk dat er intern een laagdrempelige en informele sfeer heerst.

MBO - Medior - NL/EN/FR/DU/SP meer informatie
Net binnen

Customer Service Native Frans

Deze hulpvaardige en leergierige native Franse dame heeft ruime ervaring in financiële dienstverlening en customer service. Voor de liefde kwam ze naar Nederland en wist ze haar loopbaan goed voort te zetten. Ze is nu per direct beschikbaar voor een functie in customer service met direct klantcontact en eventueel up- en cross selling. In een internationale organisatie waar ze haar Frans en Engels kan gebruiken, komt ze het beste tot haar recht.

HBO - Medior - FR/EN/NL meer informatie
Net binnen

Analytische Customer Service Specialist

Klantgericht, communicatief, analytisch en loyaal. Ze voelt intuïtief aan wat de wensen van de klant zijn en is zeer oplossingsgericht. Heeft al meerdere ervaringen opgedaan in Customer Service waarin ze onder andere verantwoordelijk was voor de Franse markt. Haar collega's zouden haar omschrijven als collegiaal en empathisch. Ze is graag een sparringspartner, deelt graag haar kennis maar is er van overtuigd dat zij ook altijd wat van een ander kan leren.

HBO - Medior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Talenwonder

We spreken vaak meertalige kandidaten maar deze jongedame spant toch wel de kroon. Afgestudeerd in Romaanse talen, jarenlang in Italië gewoond en gewoon een echt talenwonder. Ook op werkgebied heeft ze veel kwaliteiten. Ze heeft gewerkt als Trader, maar ook als Customer Service professional. Vrolijk, behulpzaam en hardwerkend zijn begrippen die haar perfect omschrijven. Iedere organisatie wil toch zo'n talent?!

WO - Medior - NL/EN/IT/FR/DU/SP meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Customer Service Professional

Deze jongeman heeft het woord talenknobbel nog net niet uitgevonden. Hij zoekt graag de verdieping op in een klantrelatie en hecht veel waarde aan persoonlijke groei. Een bedrijf die hem die kansen biedt, zal zijn kennis en kunde omarmen.

WO - Medior - NL/EN/FR/DU/IT meer informatie
Net binnen

Account Specialist

Een man die zo vrolijk is, zie je zelden. Deze ervaren Account Specialist is met zijn enthousiasme en ervaring een directe aanvulling op jouw team. Planning kent voor hem geen geheimen maar hij is het liefste bezig om een klantrelatie naar een hoger niveau te tillen.

HBO - Senior - P/SP/NL/EN meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord