Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Procesmatige sterke Customer Service Manager

Sociale en procesmatig sterke kandidaat. Door een loyaal dienstverband veel diepgang gevonden in het gehele Order 2 Cash proces. Met name veel ervaring opgedaan met procesverbeteringen en LEAN Six Sigma. Hij is analytisch sterk en kan zodoende processen duidelijk in kaart brengen om tot de kern van een probleem te komen en op te lossen. Hij heeft daarnaast veel ervaring in het in beweging krijgen van groepen en neemt zijn team mee in veranderingen. Vriendelijk, open en positief ingesteld op zoek naar een uitdagende management positie bij een professionele organisatie met aandacht voor de mens.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Demand planner/Inkoper

Dit is een sociaal intelligente dame wie op strategisch niveau kan denken. Ze helpt organisaties met het verbeteren van zowel interne als externe processen. Daarbij vind ze het leuk dat gegevens kloppen en dat er relevante informatie wordt gebruikt om het bedrijf of product op een bepaalde wijze door te laten ontwikkelen. In de toekomst wil ze meer doen met forecasts en logistieke planningsprocessen, zodat ze in haar kracht komt. Immers heeft deze kandidaat zelf lerend vermogen, ziet ze verbanden en gaat ze zowel op het korte als lange termijn doelgericht te werk.

WO - Medior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Junior Trader/Export/Buyer

Heb jij een baan beschikbaar waar talen als Engels en/of Italiaans, maar zeker Chinees wordt gesproken? Dan heb ik per direct een kandidaat beschikbaar die graag zaken wilt doen met de Chinese markt. Deze jonge man is leergierig en durft uit zijn comfortzone te stappen om doelen te bereiken. Daarbij is hij ook communicatief vaardig en flexibel om te reizen voor zijn werk. Al met al een man die je in iedere organisatie kan gebruiken die zaken doet in Azië.

WO - Junior - IT/ENG/CH meer informatie
Net binnen

Accountmanager Logistiek

Deze tweetalige kandidaat Nederlands/Duits met HBO werk/denkniveau heeft mooie stappen gemaakt in Logistiek/Transport. Na jaren als internationaal chauffeur gewerkt te hebben, groeide hij bij dezelfde werkgever door naar functies in Customer Service en Sales. Door zijn positieve instelling en oog voor kansen bracht hij regelmatig leads aan en wist hij door zijn gunfactor bij bestaande klanten business uit te breiden. Graag zou hij nu een volgende stap in Sales zetten. Dit mag binnen Logistiek omdat hij hier veel kennis van heeft, maar hij staat zeker ook open voor andere branches. Een rol waarbij hij klanten kan bezoeken is belangrijk, net als een bepaalde druk en dynamiek om resultaten te bereiken.

MBO+ - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Senior Binnendienst Medewerker

Een gedreven en open kandidaat met 15 jaar leidinggevende ervaring. Heeft teams aangestuurd in zowel sales als service. Ruime ervaring binnen het order proces. Is opzoek naar een senior Customer Service functie of leidinggevende rol binnen een klein team. Voelt zich het best in een platte organisatie.

HBO - Senior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Procesmatige Customer Service Manager

Zelfverzekerde en analytische manager met een customer-centric mindset. Met een Master in Business Economics, LEAN Six Sigma green belt en jarenlange leidinggevende ervaring haal je met deze kandidaat een hoop kennis in huis. Zijn klantgerichte houding combineert hij met zijn analytische vaardigheden om relaties met klanten te verbeteren en uit te bouwen. Het kritisch kijken naar- en verbeter van processen geeft hem ook veel energie. Customer Service is wat hem betreft een krachtige sales en marketing tool. Binnen een organisatie die dit begrijpt zal hij goed tot zijn recht komen en een grote bijdrage kunnen leveren aan performance van Customer Service en klantprocessen.

WO - Senior - IT/EN/NL meer informatie
Net binnen

Junior Inkoper

Jonge dame die gezien haar leeftijd al ruime ervaringen op het gebied van inkoop heeft mogen opdoen. Binnen de organisatie heeft ze mooie stappen kunnen maken van operationeel inkoop, naar meer strategische inkoop. In haar rol is ze verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers, het onderhandelen over prijzen en het neerzetten van het assortiment. Dit alles gebaseerd op het maken van analyses en het afstemmen met de accountmanagers. Graag maakt ze een stap naar een soortgelijke inkoopfunctie, binnen een organisatie die haar groeimogelijkheden bieden.

HBO - Junior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Verkoop Binnendienst

Deze goedlachse dame kan de harten van uw klanten veroveren. Door haar klantvriendelijkheid, service verlening en toch haar op der tanden te hebben is zij zeker de moeite waard om te spreken. Naast orders verwerken heeft zij ook ervaring met planning en logistiek, waarbij voorraad checken ook een belangrijk element is. Ben je opzoek naar een pro-actieve dame die weet wat werken is bel dan 088 6488 971!

HBO - Medior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Medewerker Franstalig

Deze jongedame is geboren in Bulgarije en opgegroeid in het Franstalige gedeelte van België. Vanwege haar interesse in de Engelse taal en haar Nederlandse vriend spreekt ze naast haar Franse moedertaal, vloeiend Engels en Bulgaars en redelijk tot goed Nederlands. Ze heeft een afgeronde HBO opleiding en enige ervaring met klantcontact. Ze deed dit op bij een reclamebureau en als helpdesk medewerker. Sinds begin september is ze in Nederland en op zoek naar een baan waar ze haar liefde voor klantcontact en talen kan combineren. Ze is dienstverlenend en probleemoplossend ingesteld en een echte teamplayer. Een startersbaan in Customer Service is perfect voor haar!

HBO - Junior - FR/BU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Viertalige Customer Service Medewerker

Een topper uit ons netwerk! Ervaren jongedame in het orderproces van A t/m Z en kennis van maar liefst vier talen. Ze doet steeds meer richting export en bijbehorende documentatie, iets dat ze erg interessant vindt. Ze is communicatief sterk, zeer oplossingsgericht en streeft het beste na voor de klant. Een hele collegiale dame, echte harde werker en nauwkeurig. Een grotere organisatie waar ze haar talen kan gebruiken en veel kan regelen past het best bij haar.

WO - Medior - NL/EN/DU/FR meer informatie
Net binnen

Ervaren Inside Sales Medewerker

Ervaren gedreven kandidaat, met ruime ervaring in zowel Customer Service als Inside Sales. Waar als Customer Service Medewerker haar focus lag op het ordermanagement proces en de aftersales richting de klanten, lag dat bij de Inside Sales meer op het relatiebeheer met de klant en het bijbehorende ordermanagement proces. Het orderproces kent voor haar geen geheimen en naast het bezig zijn met de order zou ze ook graag meedenken over het doorvoeren van verbeteringen. Binnen een nieuwe organisatie zou ze graag met deze verbeteringen beter zullen gaan.

HBO - Senior - NL/ENG/FR meer informatie
Net binnen

Enthousiaste Accountmanager

Deze jonge en gedreven man met ervaring in de sales is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich de komende jaren nog verder kan ontwikkelen als sales professional. Naast een vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal beheerst hij bovendien de Duitse en Spaanse taal op een redelijk goed niveau.

HBO - Medior - NL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Gedreven inkoper

Een man met veel ervaring op het gebied van inkoop en voorraadbeheer wie van aanpakken weet, andere goed kan meenemen in het proces en in overleg snel beschikbaar is.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Deze vriendelijke kandidaat heeft ervaring met het orderproces en klantgerichte ietwat commerciële werkzaamheden. Is nu op zoek naar een commerciële binnendienst functie met klantcontact, iets wat hem goed zou liggen.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Representative

Deze vlotte dame wie van aanpakken weet heeft een zeer loyaal dienstverband en al 10 jaar ervaring in de Customer Service. Naast een vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Russische taal spreekt ze daarnaast ook nog eens een goed woordje Frans en is ze per direct beschikbaar!

MBO+ - Senior - NL/EN/RU/FR meer informatie
Net binnen

Ervaren Commercieel Manager

Met een achtergrond bij Defensie is deze zeer gedreven peoplemanager een directe versterking voor de organisatie. Leiding geven en verantwoordelijkheid dragen is geen probleem.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Jonge Operationeel Inkoper

Afkomstig uit een ondernemersfamilie is deze kandidaat gewend om ontzettend hard te werken. Na ruim 8 jaar is het tijd om verder te kijken dan de eigen onderneming en vleugels uit te slaan.

WO - Medior - NL/EN/DU/ES/IT meer informatie
Net binnen

Startende Customer Service Medewerker

Deze gemotiveerde communicatieve sterke dame heeft nu een jaar Customer Service ervaring opgedaan. In deze rol als Customer Service Medewerker kwamen er direct vele uitzonderlijke gevallen op haar af en had ze te maken met strenge wet- & regelgeving. Alles omtrent de order, zowel intern als extern regelde ze. In deze rol stond ze daarom veel in contact met de klant, leveranciers, transporteurs, sales, financiële afdeling, logistiek en productie. Elke order was een nieuwe uitdaging en juist deze afwisseling zorgde ervoor dat ze snel het Customer Service vak zichzelf eigen kon maken. Dat ze hierin zichzelf verder wilt ontwikkelen is dan ook een zekerheid.

HBO - Junior - NL/ENG/PO meer informatie
Net binnen

Customer Relations & Inkoop Medewerker

Deze gedreven dame is na haar studie begonnen met werken bij een start-up, die de afgelopen jaren in razendsnel tempo is gegroeid. Zowel de inkoop- als verkoopkant heeft zijn gezien. Het proces van een order kent zij dan ook tot in de details. Het voeren van onderhandelingen op het gebied van verkoop- & inkoop zijn geen taken waar ze energie uit haalt. Laat haar de relatie bouwen en zaken regelen intern omtrent de order. Communicatief is ze op dit vlak sterk in de communicatie naar de klant en weet verwachtingen op de juiste manier neer te zetten. Deze dame wil graag aan de slag in een brede Customer Service rol, waarbij ze initiatief kan nemen omtrent een order maar ook ruimte krijgt om mee te denken over verbeteringen en procedures. Een geheel afgekaderde rol past haar niet. Ze functioneert beter in een vrije rol met eigen verantwoordelijkheden.

HBO - Medior - NL/ENG/SP meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord