Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

Gedreven Sales Specialist

Zelfverzekerde en commerciële kandidaat. Verschillende functies bekleed en veel geleerd over o.a. logistieke processen en Sales. Ze heeft veel ervaring met acquisitie, het adviseren van de klant en het beheren van relaties. Bij haar staat Service en Commercie centraal. Ze weet erg goed te verkopen door excellente service te bieden en klanten zo aan haar te binden. Klanten waarderen haar eerlijkheid en vermogen om proactief mee te denken met de klant(vraag). Ze heeft een groot netwerk opgebouwd in de loop der jaren. Ze zoekt een organisatie met een sterk team gevoel, een goede communicatie binnen de organisatie en stabiliteit.

HBO - Senior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Meertalige Commercieel Medewerker

Commerciële en gedreven kandidaat. Met haar internationale achtergrond heeft ze een erg interessante talenkennis. Ze vindt het belangrijk om veel in contact te staan met de klant en een relatie op te bouwen. Daarbij heeft ze sterk commercieel inzicht en weet ze hoe ze proactief de klantrelatie kan onderhouden. Ze heeft een goed verantwoordelijkheidsgevoel en communiceert direct met een duidelijk doel voor ogen

HBO - Medior - NL/EN/SP/IT meer informatie
Net binnen

Gedreven Planner

Deze jonge kandidaat heeft reeds mooie ervaring opgedaan op het gebied van plannen. Van logistieke tot supply chain planning, zij weet het overzicht te bewaren en kan daarmee processen vlekkeloos laten verlopen. Met haar commerciële inslag voegt ze extra waarde toe in haar takenpakket. Ze heeft een open karakter, is ambitieus en zet graag haar talenkennis in binnen een internationale organisatie.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Internationale Accountmanager

Deze kandidaat heeft reeds mooie Internationale Sales ervaring opgedaan en heeft een charismatische uitstraling. Door zijn commerciële inzicht weet hij perfect de klantbehoefte vast te stellen om vervolgens een win-win situatie te realiseren. Door het creëren van de gunfactor weet hij klanten over de streep te trekken. Deze kandidaat is een harde werker, kent een loyaal cv en is klaar voor een volgende stap in zijn carrière.

HBO - Medior - SP/EN/NL meer informatie
Net binnen

Junior Accountmanager

Deze rustige maar zeker gedreven jonge man, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging richting Accountmanagement. Hij heeft nu twee jaar commerciële ervaring opgedaan in een dienstverlenende organisatie. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor zowel acquisitie en relatiebeheer. Hij maakt afspraken en gaat langs bij prospects en klanten om de klantvraag uit te vragen en samen tot een plan te komen wat hij voor de klant kan betekenen. Bij deze organisatie gaat het om langlopende processen en daarbij loopt het vaak uit op niets. Juist het resultaat behalen mist hij in deze rol en zoekt daarom naar een soortgelijke nieuwe rol, waar het meer gaat om snelle handel.

WO - Junior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Gemotiveerde startende Customer Service Medewerker

Deze dame is gemotiveerd, communicatief sterk en heeft voor haar leeftijd al ruime ervaring opgedaan richting klantcontact. Tijdens haar studie heeft ze gewerkt als receptioniste en naar haar studie is ze aan de slag gegaan als klantenservice medewerkster. In deze rol was ze het vaste aanspreekpunt voor zowel zakelijke klanten. Ze regelde alles omtrent afgifte van pakketten, aannemen van vragen, klachten oplossen, problemen in het aflever proces oplossen. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor het volgend van de orderplanning en deze bijstellen waar nodig is. Ze is energiek, bewust van haar sterke en zwakke punten en gedreven om zichzelf te ontwikkelen. Ze is een harde werker die veel verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen taken.

MBO - Junior - NL/ENG meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Medewerker

Gedreven en enthousiaste internationale starter die past in een betrokken organisatie. Deze dame wil zich graag ontwikkelen binnen een informele organisatie in een functie waar ze veel in contact staat met klanten. Is nog een starter maar gezien haar persoonlijkheid, leergierigheid en intelligentie verwachten wij dat ze snel een toevoegde waarde voor de organisatie zal zijn.

WO - junior - RO/FR/EN meer informatie
Net binnen

Supply Chain Professional

Een gedreven Supply Chain professional met ervaring binnen de FMCG branche en projectmanagement. Met een afgeronde Bachelor en Master opleiding heeft hij in het buitenland ervaring opgedaan binnen verschillende deelgebieden van het Supply Chain proces. Hierbij heeft hij zowel operationele ervaring opgedaan, alsmede het verbeteren van processen. De sterke koppeling met de praktijk, het toepassen en doorvoeren van verbeteringen en daarop snel schakelen werkt goed voor hem. Terug in Nederland heeft hij ervaring opgedaan op het logistieke vlak binnen Supply Chain. Echter is dit een afgebakende functie met weinig beslissingsruimte. Hij is nu dan ook op zoek naar een nieuwe rol, waarbij hij weer bezig kan zijn met het grote plaatje en daarbij ook de verantwoordelijkheid krijgt.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Logistiek Planner

Deze sympathieke kandidaat is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Zijn eerste logistieke ervaring heeft hij opgedaan als Inbound planner in het warehouse waarna hij al snel de stap kon maken naar zee- en luchtvrachtplanning. Daarmee mooie internationale ervaring opgedaan. Deze jongeman kan worden omschreven als proactief, leergierig en ambitieus. Heeft het hart op de tong en is niet bang om hard te werken. Hij ambieert een functie in de Supply Chain waar hij zijn kennis en kunde kan verbreden en een coördinerende rol kan aannemen.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker

Deze sociale en enthousiaste dame heeft vele jaren ervaring binnen het ordermanagementproces en heeft leidinggevende ervaring opgedaan bij een groep van bijna 10 personen. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en spreekt naast de Nederlandse taal ook de Duitse, Franse en Engelse taal op zakelijk niveau.

HBO - Senior - NL/EN/DU/FR meer informatie
Net binnen

Commerciële Customer Service Medewerker

Deze jongeman woont sinds kort in Nederland en heeft al ervaring op het gebied van ordermanagement, accountmanagement, relatiebeheer en meer. Verder is het een zeer enthousiaste persoonlijkheid wie de Franse, Italiaanse, Engelse, Roemeense en Russische taal op zakelijk niveau kan toepassen.

HBO - Junior - FR/IT/EN/ROE/RU meer informatie
Net binnen

Gemotiveerde Inkoper

Een representatieve en gemotiveerde jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die zich toegankelijk en flexibel opstelt, maar ook tegengas durft te geven. Hij denkt graag mee over verbeteringen om het succes van de organisatie te vergroten, voor hem is het dan ook belangrijk dat een bedrijf daarvoor open staat. Hij kent het orderproces van A t/m Z en weet ook de onderhandelingen zelfstandig uit te voeren, dat geeft hem voldoening. De laatste jaren is hij actief aan de inkoopkant, daarin wil hij zich verder blijven onwtikkelen. Hij is sterk in analyseren en heeft dan ook handigheid in Excel. Sourcen, onderhandelen en af en toe reizen is hem dan ook op het lijf geschreven. Hij is een teamplayer en een echte aanpakker, iemand die graag in contact staat met anderen.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Native Duitse Commerciële Starter

Een native Duitse jongedame met een respresentatief en enthousiast voorkomen. Nu ze de Nederlandse taal beter beheerst en haar weg hier heeft gevonden, is ze helemaal klaar voor een baan waar ze zichzelf kan ontwikkelen. Ze is leergierig, communicatief vaardig en vindt het leuk om anderen te overtuigen. Ze heeft een gunfactor en genoeg charme om de deal te sluiten, een commerciële uitdaging past dan ook goed bij haar. Hoewel ze nog niet veel werkervaring heeft die aansluit bij functies als Customer Service en Commerciële Binnendienst, beschikt ze wel over de persoonlijkheid en de wil om dit snel eigen te maken.

VWO - Junior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Ervaren Commerciële Binnendienst Medewerker

Een communicatief vaardige en organisatorisch sterke dame die orderprocessen van A t/m Z goed weet te coördineren. Ze heeft ook ervaring opgedaan in logisiek en supply chain, het regelen van transporten vanuit het Verre Oosten en Amerika gaf haar veel voldoening. Ze is nu verantwoordelijk voor het orderproces van A t/m Z, inclusief inkooporders plaatsen. Wegens verhuizing is de reisafstand te groot geworden, ze kijkt daarom rond naar een nieuwe baan waarin regelen, coördineren en communicatie centraal staat. Ze heeft graag eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën. Ze is adviserend sterk, geduldig en een prettige gesprekspartner.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Native Duits Commerciele Binnendienst / Customer Service

Een representatieve en enthousiaste native Duitse kandidaat. Hij is sterk in uitzoekwerk, het oplossen van problemen en het adviseren van klanten. Hij vindt het prettig om snel te schakelen, mee te denken over procesverbeteringen en staat graag in contact met anderen. Op dit moment is hij verantwordelijk is voor het orderproces van A t/m Z voor klanten in o.a. Duitsland, Zwiterland en Oostenrijk. Hij maakt een energieke indruk, is behulpzaam en communictief sterk. Daarnaast zeker niet het afwachtende type. Een mensenmens en bovenal een daadkrachtige probleemoplosser.

MBO - Medior - DU/EN/NL meer informatie
Net binnen

Customer Service Professional

Klantgerichte kandidaat met ruime ervaring in Customer Service. Ervaring met het gehele proces van ondersteuning aan Accountmanager, het uitbrengen van offertes tot en met de uitlevering aan de klant. Veel ervaring met de Duitse markt, maatwerkproducten en klanten met hoge verwachtingen. Op dit moment voorzichtig rond aan het kijken naar een volgende stap in haar Customer Service carrière, bijvoorbeeld met verdieping in Key Accounts of deelname aan verbeterprojecten.

HBO - Medior - NL/EN/DU meer informatie
Net binnen

Supply Chain Planner

Een vriendelijke jongeman die graag stappen wilt maken in zijn loopbaan. Heeft inmiddels al wel mooie ervaring opgedaan. Zo heeft hij ruim 3 jaar gewerkt als Inventory Planner, in deze rol was hij verantwoordelijk voor het op peil houden van zijn eigen voorraad, hiervoor maakte hij lange termijn planningen van 6 tot 8 weken vooruit. In zijn huidige rol als Supply Chain Planner houdt hij zich bezig met een tiental aantal klanten van de Nederlandse markt. Het betreft een veelzijdige rol waarin je veel moet schakelen met andere afdelingen en externe stakeholders. Hij begint zijn dag met het opnemen van de orders, het inkopen van de producten bij de telers en vervolgens het maken van een planning. Met zijn planning bepaald hij langs welke stakeholders het product nog moet gaan, bijvoorbeeld voor de bestickering of verpakking. Hij is nu op zoek naar een rol met wat meer vrijheid en vertrouwen. Hij komt graag terecht in een dynamische omgeving.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Customer Service Medewerker

Intelligente en gedreven kandidaat. Met haar internationale achtergrond heeft ze een erg interessante talenkennis. Door middel van een beurs heeft ze in het buitenland haar Master studie kunnen volgen en de Chinese taal geleerd. Vijf jaar ervaring opgedaan in Sales en Account Management posities. Vervolgens ervaring opgedaan in de Inside Sales waarbij ze de buitendienst ondersteunt en orders zelf opvolgt. Ook ervaring opgedaan met complexe processen, maatwerk orders en analyseren van de sales.

WO - Senior - EN/CH/NL/IT/AL meer informatie
Net binnen

Ervaren Customer Service Medewerker Pools/Duits

Ervaren customer service medewerker met een mooie talenkennis en een loyaal CV. In haar laatste rol was ze verantwoordelijk voor het gehele ordertraject voor haar Duitse en Poolse klanten. Daarnaast loste ze klachten en problemen op en stond ze regelmatig op beurzen. Na een reorganisatie is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn. Ze maakt graag gebruik van haar talenkennis.

HBO - Senior - NL/EN/DUI/PO meer informatie
Net binnen

Franstalige Customer Service Medewerker

Vriendelijke en energieke dame die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn. Frans is haar twee taal en daarnaast spreekt ze vloeiend Nederlands en Engels. Ze kent het gehele ordermanagement proces van A tot Z. Zo heeft ze ervaring met het aannemen van aanvragen en het opstellen van offertes, maar ook het verzorgen van de transportdocumenten, het coördineren van de orders en levertijden en het zorgvuldig afhandelen van klachten en problemen.

HBO - Medior - FR/EN/NL meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord