Ontwikkel jezelf met de
Keser Academy

Academy

Het begon allemaal met de behoefte vanuit onze opdrachtgevers. Deze merkte op dat er ondanks de expertise, kennis en ervaring van de kandidaten er veel tijd gaat zitten in het inwerkings- en kennismakingsproces.

In samenwerking met Schouten & Nelissen zijn vervolgens meerdere sessies geweest om een trainingsprogramma te ontwikkelen. Zo maakt Keser het mogelijk om naast snel te schakelen ook snel resultaten neer te zetten voor onze opdrachtgever. Alsof dit niet een doel op zich is, krijgen onze kandidaten hier één of meerdere trainingen. Een win- win situatie dus. 

Na de opzet van Schouten & Nelissen is de uitvoering overgedragen aan ProjectsOne en MB-Training om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen.

Jezelf, je afdeling en/of aanstaande kandidaten beschikbaar stellen om deel te nemen? Vul hieronder je mailadres in en/of stuur ons een mailtje. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Focus

In de Keser academy ligt de focus op skills en vaardigheden binnen de Order 2 Cash branche. 

Naast de digitale kennisafdeling van het platform organiseert de Keser Academy met regelmaat lezingen, assessments en kennissessies in Midden- en Zuid-Nederland.
Op de hoogte blijven van of je interesse in de Keser Academy melden? Stuur een mail naar academy@keser.nl.

Kennis

De Keser Academy heeft als doel om kennis en verdieping mogelijk te maken voor iedereen in het Order 2 Cash netwerk. Uiteraard dragen wij hier ook graag een steentje aan bij, hoe?
Door te delen waar wij kennis van hebben. Het werven, selecteren en werken in de huidige Order 2 Cash markt.

Heb je vragen of wil je dat we een specifiek onderwerp behandelen? Neem contact op academy@keser.nl

Dit is een platform waar alle kandidaten binnen het Keser-netwerk kunnen profiteren doordat kennis en ervaringen vrijblijvend gedeeld worden.

Ga jij solliciteren, zoek je een nieuwe uitdaging of wil je peilen waar je staat in de arbeidsmarkt? Zoals je je vast bewust bent valt of staat dit proces vaak met de voorbereiding.
Keser is al sinds 2000 actief in het werven, selecteren en detacheren van personeel. Dagelijks doen wij hier nieuwe ervaringen en inzichten op, vervolgens delen wij deze met jou.

Wat het dichtste bij onze kern ligt is natuurlijk solliciteren. Deze zien we elke dag tegemoet. Vandaar dat wij dan ook sollicitatiechecklist hebben samengesteld:

Blijf op de hoogte van de Keser Academy

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Verstuur
Meer lezen
Werkwijze Over Keser Programma O2C-Professional
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord