Ontwikkel jezelf met de
Keser Academy

De Keser Academy is op te delen in twee projecten.

Project 1: Het trainen van personeel.

Het begon allemaal met een vraag vanuit onze opdrachtgevers. Deze merkte op er ondanks de expertise, kennis en ervaring van de kandidaten er toch veel tijd gaat zitten in het inwerkings- en kennismakingsproces. In samenwerking met Schouten & Nelissen zijn vervolgens meerdere sessies geweest om een trainingsprogramma te ontwikkelen. Zo maakt Keser het mogelijk om naast snel te schakelen ook snel resultaten neer te zetten voor onze opdrachtgever. Alsof dit niet een doel op zich is, krijgen onze kandidaten hier één of meerdere trainingen. Een win- win situatie dus. 

Na de opzet van Schouten & Nelissen is de uitvoering overgedragen aan ProjectsOne en MB-Training om de kwaliteit van onze trainingen te garanderen..  

Jezelf, je afdeling en/of aanstaande kandidaten beschikbaar stellen om deel te nemen? Vul hieronder je mailadres in en/of stuur ons een mailtje. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Project 2: Kennisdeling

Dit is een platform waar alle kandidaten binnen het Keser-netwerk kunnen profiteren doordat kennis en ervaringen vrijblijvend gedeeld worden.

Ga jij solliciteren, zoek je een nieuwe uitdaging of wil je peilen waar je staat in de arbeidsmarkt? Zoals je je vast bewust bent valt of staat dit proces vaak met de voorbereiding.
Keser is al sinds 2000 actief in het werven, selecteren en detacheren van personeel. Dagelijks doen wij hier nieuwe ervaringen en inzichten op, vervolgens delen wij deze met jou.

Wat het dichtste bij onze kern ligt is natuurlijk solliciteren. Deze zien we elke dag tegemoet. Vandaar dat wij dan ook sollicitatiechecklist hebben samengesteld:

Voor Keser Interim & Recruitment ligt de focus op Order to Cash. Binnen dit proces staat een fysiek product en een internationale organisatie centraal. Dit is dan ook de reden dat wij veel vraag hebben naar meertalige kandidaten. 
Veel voorkomende functies, competenties, vaardigheden en processen worden in deze rubriek naar voren gebracht. Wil je eerst meer weten van het Order to Cash proces? Bekijk dan onze Order 2 Cash pagina.

Artikelen:

Naast de digitale kennisafdeling van het platform organiseert de Keser Academy met regelmaat lezingen, assessments en kennissessies in Midden- en Zuid-Nederland. Schrijf je in voor de Keser Academy of lees voor een volledig overzicht het programma O2C- professional bestand die onderaan deze pagina gekoppeld staat.

Blijf op de hoogte van de Keser Academy

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Verstuur
Meer lezen
Werkwijze Over Keser Programma O2C-Professional
Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord