Hoe verlooptHet sollicitatieproces

circle

Reageren

Je reageert op een vacature die bij je past.

circle

Bevestigingsmail

Je ontvangt direct een bevestigingsmail, waarin je leest wie je vaste aanspreekpunt binnen Keser wordt.

circle

Persoonlijke reactie

Binnen 2 werkdagen ontvang je een persoonlijke reactie. Hierin lees je onder andere of en wanneer je op gesprek mag komen.

circle

Kennismakingsgesprek

Vandaag ontmoet je je vaste contactpersoon in levende lijve bij Keser op kantoor. Wees niet bang: het is net zo belangrijk dat jij hem of haar leert kennen als andersom. Bereid zelf dus ook wat pittige vragen voor! De dialoog werkt twee kanten op.

circle

Voorleggen C.V.

We leggen je C.V. en achtergrond voor aan de opdrachtgever.

circle

Uitnodiging

Indien de opdrachtgever je uitnodigt voor een sollicitatiegesprek, volgt er een voorbereiding waarin je hulp krijgt van Keser om je gesprek zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast vertellen we je meer over de organisatie waarbij je solliciteert en de persoon of personen waarmee je het sollicitatiegesprek hebt.

circle

Sollicitatiegesprek

D-day: sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever!

circle

Terugkoppeling

We gaan om de tafel met de opdrachtgever om je sollicitatie te bespreken. Eventuele feedback koppelen we terug aan jou, en vaak vindt er een tweede gesprek plaats waarbij jullie elkaar nog leren kennen. Is het van twee kanten een match? Dan kun je je gaan opmaken voor je eerste werkdag.

circle

Aan de slag

Spannend! Deze eerste werkdag markeert het einde van een proces, maar het begin van een relatie. We blijven je voortgang en ontwikkeling volgen, en je houdt contact met je contactpersoon.

Keser.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer lezen
Voorkeuren Akkoord