A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Supply Chain Professional

Een gedreven Supply Chain professional met ervaring binnen de FMCG branche en projectmanagement. Met een afgeronde Bachelor en Master opleiding heeft hij in het buitenland ervaring opgedaan binnen verschillende deelgebieden van het Supply Chain proces. Hierbij heeft hij zowel operationele ervaring opgedaan, alsmede het verbeteren van processen. De sterke koppeling met de praktijk, het toepassen en doorvoeren van verbeteringen en daarop snel schakelen werkt goed voor hem. Terug in Nederland heeft hij ervaring opgedaan op het logistieke vlak binnen Supply Chain. Echter is dit een afgebakende functie met weinig beslissingsruimte. Hij is nu dan ook op zoek naar een nieuwe rol, waarbij hij weer bezig kan zijn met het grote plaatje en daarbij ook de verantwoordelijkheid krijgt.

WO - Medior - NL/EN read more
Just in

Ambitieuze Logistiek Planner

Deze sympathieke kandidaat is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Zijn eerste logistieke ervaring heeft hij opgedaan als Inbound planner in het warehouse waarna hij al snel de stap kon maken naar zee- en luchtvrachtplanning. Daarmee mooie internationale ervaring opgedaan. Deze jongeman kan worden omschreven als proactief, leergierig en ambitieus. Heeft het hart op de tong en is niet bang om hard te werken. Hij ambieert een functie in de Supply Chain waar hij zijn kennis en kunde kan verbreden en een coördinerende rol kan aannemen.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Ervaren Customer Service Medewerker

Deze sociale en enthousiaste dame heeft vele jaren ervaring binnen het ordermanagementproces en heeft leidinggevende ervaring opgedaan bij een groep van bijna 10 personen. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en spreekt naast de Nederlandse taal ook de Duitse, Franse en Engelse taal op zakelijk niveau.

HBO - Senior - NL/EN/DU/FR read more
Just in

Commerciële Customer Service Medewerker

Deze jongeman woont sinds kort in Nederland en heeft al ervaring op het gebied van ordermanagement, accountmanagement, relatiebeheer en meer. Verder is het een zeer enthousiaste persoonlijkheid wie de Franse, Italiaanse, Engelse, Roemeense en Russische taal op zakelijk niveau kan toepassen.

HBO - Junior - FR/IT/EN/ROE/RU read more
Just in

Gemotiveerde Inkoper

Een representatieve en gemotiveerde jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die zich toegankelijk en flexibel opstelt, maar ook tegengas durft te geven. Hij denkt graag mee over verbeteringen om het succes van de organisatie te vergroten, voor hem is het dan ook belangrijk dat een bedrijf daarvoor open staat. Hij kent het orderproces van A t/m Z en weet ook de onderhandelingen zelfstandig uit te voeren, dat geeft hem voldoening. De laatste jaren is hij actief aan de inkoopkant, daarin wil hij zich verder blijven onwtikkelen. Hij is sterk in analyseren en heeft dan ook handigheid in Excel. Sourcen, onderhandelen en af en toe reizen is hem dan ook op het lijf geschreven. Hij is een teamplayer en een echte aanpakker, iemand die graag in contact staat met anderen.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Native Duitse Commerciële Starter

Een native Duitse jongedame met een respresentatief en enthousiast voorkomen. Nu ze de Nederlandse taal beter beheerst en haar weg hier heeft gevonden, is ze helemaal klaar voor een baan waar ze zichzelf kan ontwikkelen. Ze is leergierig, communicatief vaardig en vindt het leuk om anderen te overtuigen. Ze heeft een gunfactor en genoeg charme om de deal te sluiten, een commerciële uitdaging past dan ook goed bij haar. Hoewel ze nog niet veel werkervaring heeft die aansluit bij functies als Customer Service en Commerciële Binnendienst, beschikt ze wel over de persoonlijkheid en de wil om dit snel eigen te maken.

VWO - Junior - DU/EN/NL read more
Just in

Ervaren Commerciële Binnendienst Medewerker

Een communicatief vaardige en organisatorisch sterke dame die orderprocessen van A t/m Z goed weet te coördineren. Ze heeft ook ervaring opgedaan in logisiek en supply chain, het regelen van transporten vanuit het Verre Oosten en Amerika gaf haar veel voldoening. Ze is nu verantwoordelijk voor het orderproces van A t/m Z, inclusief inkooporders plaatsen. Wegens verhuizing is de reisafstand te groot geworden, ze kijkt daarom rond naar een nieuwe baan waarin regelen, coördineren en communicatie centraal staat. Ze heeft graag eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën. Ze is adviserend sterk, geduldig en een prettige gesprekspartner.

MBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Native Duits Commerciele Binnendienst / Customer Service

Een representatieve en enthousiaste native Duitse kandidaat. Hij is sterk in uitzoekwerk, het oplossen van problemen en het adviseren van klanten. Hij vindt het prettig om snel te schakelen, mee te denken over procesverbeteringen en staat graag in contact met anderen. Op dit moment is hij verantwordelijk is voor het orderproces van A t/m Z voor klanten in o.a. Duitsland, Zwiterland en Oostenrijk. Hij maakt een energieke indruk, is behulpzaam en communictief sterk. Daarnaast zeker niet het afwachtende type. Een mensenmens en bovenal een daadkrachtige probleemoplosser.

MBO - Medior - DU/EN/NL read more
Just in

Customer Service Professional

Klantgerichte kandidaat met ruime ervaring in Customer Service. Ervaring met het gehele proces van ondersteuning aan Accountmanager, het uitbrengen van offertes tot en met de uitlevering aan de klant. Veel ervaring met de Duitse markt, maatwerkproducten en klanten met hoge verwachtingen. Op dit moment voorzichtig rond aan het kijken naar een volgende stap in haar Customer Service carrière, bijvoorbeeld met verdieping in Key Accounts of deelname aan verbeterprojecten.

HBO - Medior - NL/EN/DU read more
Just in

Supply Chain Planner

Een vriendelijke jongeman die graag stappen wilt maken in zijn loopbaan. Heeft inmiddels al wel mooie ervaring opgedaan. Zo heeft hij ruim 3 jaar gewerkt als Inventory Planner, in deze rol was hij verantwoordelijk voor het op peil houden van zijn eigen voorraad, hiervoor maakte hij lange termijn planningen van 6 tot 8 weken vooruit. In zijn huidige rol als Supply Chain Planner houdt hij zich bezig met een tiental aantal klanten van de Nederlandse markt. Het betreft een veelzijdige rol waarin je veel moet schakelen met andere afdelingen en externe stakeholders. Hij begint zijn dag met het opnemen van de orders, het inkopen van de producten bij de telers en vervolgens het maken van een planning. Met zijn planning bepaald hij langs welke stakeholders het product nog moet gaan, bijvoorbeeld voor de bestickering of verpakking. Hij is nu op zoek naar een rol met wat meer vrijheid en vertrouwen. Hij komt graag terecht in een dynamische omgeving.

WO - Medior - NL/EN read more
Just in

Gedreven Customer Service Medewerker

Intelligente en gedreven kandidaat. Met haar internationale achtergrond heeft ze een erg interessante talenkennis. Door middel van een beurs heeft ze in het buitenland haar Master studie kunnen volgen en de Chinese taal geleerd. Vijf jaar ervaring opgedaan in Sales en Account Management posities. Vervolgens ervaring opgedaan in de Inside Sales waarbij ze de buitendienst ondersteunt en orders zelf opvolgt. Ook ervaring opgedaan met complexe processen, maatwerk orders en analyseren van de sales.

WO - Senior - EN/CH/NL/IT/AL read more
Just in

Ervaren Customer Service Medewerker Pools/Duits

Ervaren customer service medewerker met een mooie talenkennis en een loyaal CV. In haar laatste rol was ze verantwoordelijk voor het gehele ordertraject voor haar Duitse en Poolse klanten. Daarnaast loste ze klachten en problemen op en stond ze regelmatig op beurzen. Na een reorganisatie is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn. Ze maakt graag gebruik van haar talenkennis.

HBO - Senior - NL/EN/DUI/PO read more
Just in

Franstalige Customer Service Medewerker

Vriendelijke en energieke dame die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn. Frans is haar twee taal en daarnaast spreekt ze vloeiend Nederlands en Engels. Ze kent het gehele ordermanagement proces van A tot Z. Zo heeft ze ervaring met het aannemen van aanvragen en het opstellen van offertes, maar ook het verzorgen van de transportdocumenten, het coördineren van de orders en levertijden en het zorgvuldig afhandelen van klachten en problemen.

HBO - Medior - FR/EN/NL read more
Just in

Manager Verkoop Binnendienst

Vriendelijke jongeman met een loyaal CV en mooie ervaring binnen customer service / verkoop binnendienst. Is nu 6 jaar werkzaam als hoofd verkoop binnendienst en geeft leiding aan 7 directe collega's. Daarnaast is hij de vraagbaak voor alle ICT vraagstukken en eindverantwoordelijk voor alle dagelijkse order- en factuurstromen. Zoekt nu een functie waarbij hij op operationeel- en strategisch vlak zijn bijdrage kan leveren binnen een internationale omgeving. Hij is ambitieus, leergierig en is klaar voor de volgende stap in zijn carrière.

HBO - Senior - NL/EN read more
Just in

Commercieel Talenwonder!

Een gedreven, commerciële dame met sterke talenknobbel. Opgegroeid in Frankrijk, maar vanwege haar liefde voor talen is ze ook vloeiend in de Nederlandse, Duitse en Franse taal. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende (technische) industrieën als Commercieel Medewerker Binnendienst en Accountmanager. Op dit moment is ze op zoek naar een uitdagende Inside Sales rol, waar ze commerciële verantwoordelijkheden heeft en haar talenkennis kan gebruiken. Ze is initiatiefrijk, zelfstandig en een aanpakker.

HBO - Medior - FR/NL/EN/DU read more
Just in

Ambitieuze Accountmanager

Communicatief sterke kandidaat, die vriendelijk en ambitieus is. Na een uitdagende functie in de binnendienst, waarbij hij kennis maakte met het gehele ordermanagement proces. Toen hij de kans kreeg een stap naar de buitendienst te maken, greep hij deze met beide handen aan. In een markt van snelle handel en harde concurrentie ging hij aan de slag als Accountmanagers en met zijn servicegerichte instelling lukte het hem om zich te focussen op new business. Na het afsluiten van een contract, bleef hij in contact staan met de klant. Op dit moment zit hij aan zijn plafon en wil graag zichzelf bij een nieuwe organisatie verder ontwikkelen.

HBO - Medior - NL/ENG read more
Just in

Gedreven professionele starter Customer Service

Deze internationale klantgerichte kandidaat heeft een jaar ervaring opgedaan in de Sales Support. In dit jaar is zij erachter gekomen dat dit bij haar past en graag een nieuwe uitdaging in gaat vinden. Door de vele verhuizingen met het gezin spreekt ze meerdere talen vloeiend en kan ze zich makkelijk aanpassen aan degene waarmee ze contact heeft. Dit helpt haar in het opbouwen van een relatie met de klant. Haar ervaring ligt in het coördineren van een proces van levering van producten van A tot Z. Gedurende dit proces wat ze voornamelijk bezig met het oplossen van problemen die zich voordoen. Haar klantgerichte instelling blijkt uit het feit dat ze alles voor de klant over heeft en hier af en toe te ver in gaat. Dit is dan ook een leerpunt die ze mee neemt. Ze hoopt opnieuw een Sales Support positie te vinden, waarbij ze verantwoordelijkheid draagt voor het contact met de klant en het verlenen van service.

HBO - Junior - NL/ENG/SP/NO read more
Just in

Senior Customer Service Representative

Spontane dame met ruime ervaring in Customer Service. De eerste ervaring met Customer Service heeft ze opgedaan in de reisbranche en vanuit hier de stap gemaakt naar de zakelijke markt. Waar ze startte in een operationele rol, kon ze al snel stappen maken naar een leidinggevende positie op de Customer Service afdeling. Toch ambieerde ze eerder een operationele rol, zodat ze zelf het contact met de klant kan blijven beheren. Op dit moment heeft ze daarom een Senior Customer Service rol waarbij ze voor het gehele proces van offerte tot facturatie verantwoordelijk is. Doordat ze als enige in deze rol werkt heeft ze veel zaken kunnen verbeteren en eigen kunnen maken. Nu na een aantal jaren alles staat, zoekt ze naar een nieuwe uitdaging.

HBO- Senior - NL/ENG/DU read more
Just in

Native Franse International

Een ervaren en communicatief erg sterke kandidaat. Heeft onder andere in Afrika, Frankrijk en het Midden Oosten gewerkt maar is nu toe aan stabiliteit en woont sinds 2015 in Nederland. Hij is het gewend om verantwoordelijkheden te dragen en contact te onderhouden met klanten. Zijn laatste werkervaring deed hij op in een brede Customer Service positie. Hiernaast heeft hij ook 5 jaar ervaring in het werken met SAP. Op zoek naar een professionele organisatie waar hij onderdeel is van een dynamisch team.

HBO - Medior/Senior - FR/EN/SP read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact
Keser.nl uses cookies. By using this website you automatically accept these cookies. Continue reading
Preferences Accept