A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Multilingual Sales Support (36u)

Deze dame heeft haar talen op orde en is hier graag veel mee bezig. Wat haar onderscheid? Brede ervaring in sales support tot het uitwerken van hele tenders.

HBO - Medior - NL/EN/DU/FR/SP read more
Just in

Internationaal Accountmanager

Strepen verdiend in verschillende technische branches is deze sales topper op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een ondernemersgeest met een talent voor talen openen voor haar veel deuren, zowel nationaal als internationaal.

HBO - Senior - NL/EN/DU/FR read more
Just in

Douane declarant

Deze servicegerichte kandidaat is analytisch en weet goed verbanden te leggen. Daarnaast vindt diegene het leuk om bezig te zijn met zelfontwikkeling en overzicht te creëren in het werk. Verder heeft deze kandidaat ervaring met douane afhandeling, customer service en export documentatie. Ben jij een werkgever die deze kandidaat kan gebruiken, dan hoor ik graag van je.

HBO - Medior - NL/ENG read more
Just in

Demand planning/Supply Chain

Ik heb een kandidaat beschikbaar die ervaring heeft met het opzetten van een customer service afdeling, het tot op puntjes het Order-2-Cash proces beheersen, complexe vraagstukken oplossen en forecasts maken van productie en voorraden. Ben jij een werkgever die een functie beschikbaar heb met elementen van productieplanning, supply chain, logistieke taken, projecten bewaking en kwaliteit issues, dan spreek ik je graag.

HBO - Senior - NL/ENG/FR read more
Just in

Accountmanager Media

Op zoek naar een accountmanager die zich blijft ontwikkelen? Deze accountmanager heeft ruime ervaring opgedaan in het (online) medialandschap. De combinatie van marketing en sales maken deze accountmanager onderscheidend.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

WO - Senior - NL/EN/DU

Ervaren Product Marketing Manager met internationale ervaringen in technische branches. Helpt organisaties extra waarde te creëren voor de klant en hierdoor sales targets en klanttevredenheid te overtreffen.

Ervaren Product Marketing Manager read more
Just in

Technische Customer Service medewerker

Deze ervaren kandidaat heeft ruime ervaring met ordermanagement van A t/m Z binnen een technische organisatie die te maken had met spare parts. Taken rondom inkoop, demand planning en supply chain zijn voor hem dan ook bekend terrein. Hij is rustig, betrouwbaar en verleend graag service aan anderen. Iemand die in staat is om klachten en problemen succesvol op te lossen, waardoor klanttevredenheid gewaarborgd blijft. Past deze Technische Customer Service Medewerker binnen jouw organisatie? Dan hoor ik graag van je.

MBO - Senior - NL/ENG read more
Just in

Senior Customer Service / Supply Chain Medewerker

Een ervaren Customer Service / Supply Chain Medewerker met een loyaal CV en ruime ervaring in de foodsector. Ze is graag de interne regelneef, maar heeft ook ervaren dat het contact met externe klanten haar veel voldoening geeft. In een nieuwe functie is ze graag verantwoordelijk voor het orderproces van A t/m Z, bij voorkeur beginnend bij het opmaken van een offerte en het geven van advies. Deze dame pakt meteen aan en houdt niet van uitstellen. Collega's zouden haar omschrijven als vrolijk, gezellig, direct en zeker hardwerkend.

HBO - Senior - NL/EN read more
Just in

Kundige Operations Manager

Een ervaringsdeskundige die niet graag stilzit en stroef lopende projecten tot een goed einde brengt? Zoek niet verder, deze kandidaat moet je hebben. Met veel ervaring in de logistiek tilt hij jouw organisatie naar een hoger level en zorgt ervoor dat ook jouw medewerkers net een stapje harder lopen.

HBO - Senior - NL/EN/DU/FR read more
Just in

Ambitieuze Customer Service Professional

Deze jongeman heeft het woord talenknobbel nog net niet uitgevonden. Hij zoekt graag de verdieping op in een klantrelatie en hecht veel waarde aan persoonlijke groei. Een bedrijf die hem die kansen biedt, zal zijn kennis en kunde omarmen.

WO - Medior - NL/EN/FR/DU/IT read more
Just in

Account Specialist

Een man die zo vrolijk is, zie je zelden. Deze ervaren Account Specialist is met zijn enthousiasme en ervaring een directe aanvulling op jouw team. Planning kent voor hem geen geheimen maar hij is het liefste bezig om een klantrelatie naar een hoger niveau te tillen.

HBO - Senior - P/SP/NL/EN read more
Just in

Supply Chain Planner

Deze positief ingestelde kandidaat is met zijn sociale en communicatieve vaardigheden een fijne gesprekspartner. Hij heeft nu ruim 3 jaar ervaring als Supply Chain Planner met focus op materiaalbeschikbaarheid, voorraadbeheer bij 3PL en inkoop. Hij is per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging binnen Supply Chain. Hij werkt graag samen met anderen en vindt vertrouwen en vrijheid om zijn functie uit te voeren belangrijk. Hij wil zich graag blijven ontwikkelen en heeft NEVI-1 nog op zijn wensenlijstje staan.

HBO - Junior - NL/EN read more
Just in

Junior Accountmanager

Deze goedlachse jongedame maakt gemakkelijk contact en is niet bang haar mening te geven. Ze is een aanpakker die vooruit wil en doorzet om haar doel te bereiken. Ze heeft na een ervaring in binnendienst de stap naar buiten kunnen maken. Ze heeft ervaring met het onderhouden en uitbouwen van relaties wereldwijd. Ze is nu per direct beschikbaar voor een commercieel adviserende functie binnen bij voorkeur agri of food. Graag wil ze zich blijven ontwikkelen, dus een werkgever die haar cursussen/ trainingen kan bieden krijgt de voorkeur.

HBO - Junior - NL/EN read more
Just in

Allround Accountmanager

Een proactieve accountmanager die rond de zomer zijn MBA studie afrond. De jarenlange ervaring in het verkopen van een online platform aan zowel inkopers, verkopers als wederverkopers heeft hem ver gebracht, zowel in zijn ontwikkeling als in zijn stappen op de wereld. Business development, strategisch accountmanagement, financiële administratie en accountbeheer zijn hem niet onbekend.

HBO - SENIOR - FR/MAR/ENG/NL read more
Just in

Ondersteunende Planner

Deze jongeman staat nog vroeg in zijn carrière, echter weten forwarders hem goed te vinden. Een goede vakbekwaamheid en kalmte brengt zijn dagelijkse taken tot succes. Hij is op zoek naar een logistiek bedrijf waar hij ondersteunend is aan supply chain of CS afdeling. Op zijn tijd wil hij graag hogerop.

MBO - MEDIOR - NL/ENG/DU read more
Just in

Technisch Planner/Coördinator

Met een voorliefde voor alles wat rijdt (op 4 wielen) zit je bij deze persoon stevig vastgeriemd. Zowel zakelijk als privé is hij bezig met auto's. Zijn technisch inzicht en organisatorisch overzicht laat doelgroepen, medewerkers en partners met een voldaan gevoel terugkomen. Samen met het team word er altijd gezocht naar de beste oplossing voor de klant.

HBO - SENIOR - NL/ENG/DU read more
Just in

HBO - MEDIOR - NL/ENG

Op zoek naar een jongedame die fundamenten kan opbouwen en kan verbeteren? Doortastend en gestructureerd met een flinke dosis transparantie en eerlijkheid? Al het papierverkeer dat gecontroleerd moet worden is in goede handen bij deze professionele jongedame.

Doortastende Document Controller read more
Just in

Teamlead Order Manager

Deze dame heeft haar arbeidersethiek ontdekt tijdens het werken in de horeca maar haar passie door te werken in de logistiek in zowel zee, weg als luchtvervoer. Bij grote logistieke dienstverleners en een wereldwijd levensmiddelen bedrijf heeft zij haar ervaring opgedaan. Het Order 2 Cash proces kent ze van A t/m Z. Verbeterprocessen worden regelmatig met collega's besproken want een klant staat bij haar altijd op nummer 1.

HBO - SENIOR - NL/ENG/DU/FR/SP read more
Just in

Enthousiaste Talenknobbel

Deze enthousiaste, oplossingsgericht dame is op zoek naar een stap vooruit. Zij wil graag haar talenkennis en klantgerichtheid inzetten binnen een informeel bedrijf dat haar op weg helpt. Ze heeft het meest baat bij een gestructureerd en professionele omgeving omdat zij dit zelf ook is. Zonder min een aanwinst voor een bedrijf dat op zoek is naar een persoon die ze intern kunnen opleiden.

HBO - JUNIOR - NL/ENG/FR/SP read more
Just in

Online Accountmanager

Deze opgewekte en commercieel gedreven Online Accountmanager heeft ervaring met new business en uitbouwen van bestaande relaties. Hij is verantwoordelijk voor het hele traject van advies tot en met after sales. Voor verschillende klanten bedenkt hij oplossingen voor online marketing strategieën en vertaalt klantwensen naar aantrekkelijke voorstellen. Hij heeft crossmediale online campagnes afgezet binnen verschillende branches en wist zowel positieve klantbeoordelingen als zijn jaartargets te behalen. Hij is snel beschikbaar voor een nieuwe baan waar hij veelvuldig klantcontact kan hebben en mee kan denken in strategieën voor online verkoop.

MBO - Medior - NL/EN read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact
Keser.nl uses cookies. By using this website you automatically accept these cookies. Continue reading
Preferences Accept