A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Spaanstalige Customer Service Representative

Een gemotiveerde native Spaanse kandidaat met een aantal jaar ervaring binnen ordermanagement. Heeft ook werkervaring opgedaan in Engeland waar ze haar kennis van de Engelse taal verder heeft ontwikkeld. Vier jaar geleden is ze voor de liefde naar Nederland gekomen. Is momenteel werkzaam bij een handelsonderneming waar ze het gehele ordertraject voor de Spaanse markt verzorgd inclusief het regelen van transport en documentatie. Een professionele kandidaat die graag haar Nederlands verder ontwikkeld en servicegericht te werk gaat.

HBO - Medior - SP/EN/NL read more
Just in

Internationale Customer Service Medewerker

Deze spontane en leergierige dame heeft tijdens haar stages ervaring mogen op doen op een Customer Service afdeling. Hierdoor wist ze eigenlijk vrij snel dat dit een positie zou zijn waar ze later in wilde gaan werken. Het klantcontact in combinatie met het coördineren van een proces, brachten haar veel voldoening. De dynamiek, wisselende taken en de puzzel om alles bij elkaar te brengen spraken haar aan. Ook het contact met de klant gaat haar gemakkelijk af. Nu ze in Nederland gesetteld is, wil ze graag weer aan de slag in een Customer Service positie.

HBO - Junior - SP/IT/ENG read more
Just in

Positief ingestelde Teamleider Customer Service

Energieke dame, die positief is ingesteld. Door de groei van haar vorige werkgever heeft ze zich mee kunnen ontwikkelen met de organisatie. Een dame die zich helemaal geeft en loyaal blijft aan een werkgever. Begonnen als Sales Support en doorgegroeid naar Customer Service Manager. In deze rol stuurde ze een team van 5 personen aan en was ze lid van het MT. Haar team was verantwoordelijk voor offerte & order proces, maar ook bezig met tender procedures. Een échte people-manager, ze geeft haar team vrijheid en verantwoordelijkheid. Heeft vertrouwen in haar team, maar staat altijd klaar om te helpen, adviseren en coachen. Door te luisteren naar de klant en medewerkers en daarbij open en eerlijk te communiceren naar beide, zorgt ze dat alle facetten bij elkaar komen. Haar manier van leidinggeven zorgt ervoor dat ze een hecht team vormt, waarop ze kan bouwen. Helaas komt aan haar dienstverband een einde en is ze opzoek naar een nieuwe uitdaging.

HBO - Senior - NL/ENG read more
Just in

Meertalige Internationale Starter

Zeer spontane en energieke native Italiaanse jongedame met vloeiende beheersing van Spaanse en Engelse taal. Daarnaast spreekt ze vanwge haar studie ook nog goed Chinees. Ze heeft tijdens haar studie ervaring opgedaan in een helpdeskfunctie en wijn verkocht in retail. Voor de liefde is ze naar Nederland verhuisd en nu per direct beschikbaar voor een klantgerichte functie met salestaken binnen een internationale omgeving.

HBO - Junior - IT/SP/EN/CH read more
Just in

Customer Service Medewerker

Vriendelijke en gedreven kandidaat met een aantal jaar ervaring in Customer Service B2C en B2B. Omdat ze snel leerde en vaak op zoek naar extra taken was, werd ze gevraagd voor een leidinggevende rol. Naast het aansturen van 5 personen onderhield ze contact met consumenten en bedrijven omtrent orders en de uitlevering van het transport. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor de verwerking van orders in SAP en informeren van zakelijke klanten over producten, levering en voorraad. Ze is nu per direct beschikbaar voor een functie met administratieve taken en klantcontact binnen een sociaal en behulpzaam team.

MBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Taalvaardige en klantgerichte Customer Service Representative

Spontane, communicatief sterke dame die ambitieus is ingesteld. Sinds een jaar werkzaam in een Customer Service rol en dit past helemaal bij haar als persoon en hetgeen ze graag in een positie terug ziet. Met haar talenkennis en klantgerichte instelling zorgt ze voor tevreden klanten. Graag zou ze een stapje willen maken in complexiteit in proces en product. Het ordermanagement kent voor haar geen geheimen en wil zich graag ontwikkelen bij een nieuwe organisatie.

HBO - Junior - SP/IT/ENG read more
Just in

Franstalige Accountmanager

Native Franstalige kandidaat met een klantgerichte instelling en zowel technisch als commercieel inzicht. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het opbouwen van een netwerk in Frankrijk. Hij gaat regelmatig daarheen om klantbehoeften te inventariseren, advies te geven en nieuwe concepten te verkopen. Het opbouwen van een partnership is zijn doel, hij streeft dan ook naar een hoge klanttevredenheid. Hij wil zich graag verder ontwikkelen binnen een nieuwe werkomgeving. Hij vindt het leuk om zaken voor de klant te regelen en organiseren, maar zeker op gebied van sales haalt hij veel voldoening.

WO - Medior - FR/AR/NL/EN read more
Just in

Gedreven Accountmanager

Een gedreven kandidaat met een groot doorzettingsvermogen met ervaringen binnen de FMCG branche. Heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en heeft dit ook laten zien in zijn voorgaande ervaringen. Is sterk in het onderhouden van relaties, luisteren naar de klant, behoefte inventariseren en hier op inspelen. Heeft daarnaast ook ervaring opgedaan met het werven van nieuwe klanten. Door zijn luisterend vermogen, oog voor details en gunfactor behaalt hij zijn targets. Scoren en het behalen van targets ziet hij als drijfveer waarbij hij een goede balans zoekt tussen new business en relatiebeheer.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Betrokken Inkoper

Deze intelligente dame werkt sinds jaren als toegewijde (Assistent) Inkoper. Heeft mooie stappen kunnen maken in haar carrière en is bekend met alle facetten in de Supply Chain. Door haar Chinese afkomst heeft ze een voorkeur voor handelsactiviteiten met China. Door haar taal-, cultuur- en werkervaring is ze van goede toegevoegde waarde in een internationale Inkoopfunctie.

HBO - Senior - NL/EN/CH read more
Just in

Logistiek Customer Service Medewerker

Sociale kandidaat en een enthousiaste doener. Ze is bij verschillende logistiek dienstverleners verantwoordelijk geweest voor key accounts en regelde alles vanaf inbound tot aan outbound. De hectiek, afwisseling en het contact met afdelingen en de klant spreken haar ontzettend aan. Ze is op zoek naar een echte regelfunctie. Als ze ergens aan begint dan maakt ze het af. Ze heeft veel doorzettingsvermogen en is echt een aanpakker.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Franstalig Administratief Medewerker

Vriendelijke en leergierige dame met een vloeiende beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Heeft in Frankrijk en Nederland verschillende functies vervuld waardoor ze ervaring heeft met administratieve werkzaamheden en internationaal klantcontact. Ze is geduldig en correct in het te woord staan van klanten en efficiënt behandelen van klachten. Ze is graag op de hoogte van veranderingen en werkt nauwkeurig. Ze is per direct beschikbaar voor een afwisselende fulltime functie binnen een collegiaal team waar ze haar talen kan gebruiken om klanten en collega’s te helpen.

MBO - Medior - NL/EN/FR read more
Just in

Ervaren Projectmanager

Enthousiaste en gedreven man, die de laatste jaren mooie stappen heeft mogen maken bij zijn huidige werkgever. Van administratief medewerker is hij inmiddels doorgegroeid tot projectmanager, waarbij hij alles regelt omtrent het coördineren van het langdurige en complexe orderproject. Dagelijks is hij bezig met het onderhouden van het contact met de klant, uitwerken van de producten, inkopen van de benodigde materialen, voorraadbeheer, transport coördineren en inplannen van monteurs. De uitdaging van alle aspecten bij elkaar brengen van alle losse projecten en de klant tevreden stellen geven hem de uitdaging en voldoening die hij zoekt in een functie.

HBO - Medior - NL/ENG read more
Just in

Ervaren Customer Service Medewerker

Deze spontane en opgewekte dame met veel ervaring binnen het ordermanagement proces en spreekt ook op een goed niveau Frans. Is veelal het eerste aanspreekpunt voor klanten geweest en heeft tevens ervaring als meewerkend voorman. Vooral de combinatie tussen klantcontact en administratieve afhandeling is voor haar interessant. Voelt zich verantwoordelijk voor het regelen en organiseren van zaken. Door haar positieve instelling en oplossingsgerichte handelen is ze een mooie toevoeging binnen een internationaal team.

MBO+ - Senior - Nl/EN/FR read more
Just in

Demand/Supply Chain Planner

Deze rustige, hoogopgeleide kandidaat heeft naast mooie ervaringen met voorraadbeheer bij een retailer ervaring opgedaan met demand en supply planning bij een producent. Hij was de spil tussen sales (Nederland en België) en de eigen fabrieken in Europa. Hij verzorgde forecasting voor reguliere en promotionele verkoopstromen en schakelde met verschillende belanghebbenden over de beschikbaarheid. Vooral het zorgen dat een order op tijd rondkwam, klanten tevreden stellen sprak hem aan. Hij staat nu open voor een vergelijkbare functie met zowel operationele als analytische taken binnen een niet te grote organisatie.

WO - Medior - NL/EN read more
Just in

Meertalige en Klantgerichte Customer Service Medewerker

Communicatieve en spontane dame die 4 talen op een goed niveau beheerst. Heeft mooie ervaring opgedaan als Customer Service Medewerker binnen internationale organisaties. Houdt er van om werk om handen te hebben en trekt werk naar zich toen. Is klantgericht en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Past het beste binnen een betrokken en mensgerichte organisatie.

HBO - Medior - NL/EN/FR/DU read more
Just in

Meertalige Customer Service Medewerker

Optimistische en internationaal georiënteerde kandidaat met ruime ervaring en mooie talenkennis. Ze is gewend om bij productieorganisaties grote internationale accounts te beheren en daarnaast processen te verbeteren. Ze zoekt de samenwerking met sales en logistiek, heeft ervaring met SAP en is per direct beschikbaar voor een uitdagende Customer Service plus functie bij een grote en internationale organisatie met veel diversiteit in het team.

HBO - Senior - NL/EN/SP/DU read more
Just in

Ambitieuze customer service professional

Vriendelijke en ambitieuze kandidaat met brede customer service ervaring. Is gewend om onder hoge druk met verschillende organisaties contact te onderhouden en samen te werken.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Project Supply Planner

Commerciële allround tactisch & operationeel senior buyer, is weer op zoek naar een uitdagende baan, waarin zijn analytisch denkvermogen weer op scherp wordt gesteld. Een baan waarin hij weer meewerkt en meedenkt in een project tot implementatie van nieuwe systemen en daarbij kan bijdragen om de richting en planning aan te geven met inachtneming van de doelen die gerealiseerd moeten worden.

HBO - Senior - NE/EN/TU read more
Just in

Meertalige (zes talen) Customer Service Professional

Een internationaal georiënteerde professional, spreekt zes talen, met jarenlange ervaring in een functie op de customer service afdeling en sales support afdeling bij een internationale organisatie. Hij wilt graag werken in een internationale organisatie waar hij zijn talen kan blijven gebruiken en waar hij veel klantcontact heeft en relatiebeheer belangrijk is.

HBO - Medior - NL/EN/FR/SP/IT/DUI read more
Just in

Proactieve HBO starter met potentie

Een communicatief vaardige en oplossingsgerichte jongedame. In haar bijbaan heeft ze te maken gehad met het verbeteren van processen, waarbij ze met meerdere stakeholders in contact stond. Efficiënt werken is voor haar erg belangrijk, in chaotische omstandigheden zal ze dan ook altijd kijken hoe ze orde aan kan brengen. Ze is per direct beschikbaar, waarbij ze graag start in een Customer Service functie. Dit geeft haar namelijk een goed beeld van de processen binnen een organisatie en de betrokken partijen. Tevens haalt ze voldoening uit regelen, organiseren en klantcontact. In de toekomst groeit ze graag door naar een rol gericht op procesverbeteringen.

HBO - Junior - NL/EN read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact
Keser.nl uses cookies. By using this website you automatically accept these cookies. Continue reading
Preferences Accept