A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Ervaren Customer Service medewerker

Een zeer ervaren Customer Service/Sales Support medewerker in regio Utrecht nodig? Deze sociale teamspeler is een directe versterking voor je team. Door verschillende rollen in verschillende organisaties in de medische sector kent hij de klappen van de zweep. Een ruime dosis mensenkennis en een proactieve houding zorgt ervoor dat klanten zich bij hem op hun gemak voelen.

MBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Meertalige Customer Service medewerker

Op zoek naar een Fransman die al bijna 20 jaar woonachtig is in Nederland? In regio Utrecht bekleedde hij zowel binnen- als buitendienst functies maar de laatste jaren heeft hij zich meer toegespitst op Customer Service functies. De klant staat bij hem voorop en hij excelleert op het moment dat hij ‘zijn’ Franse markt kan bedienen.

MBO - Medior - NL/EN/FR read more
Just in

Gedreven Junior Customer Service Medewerker

Hardwerkende en leergierige jongedame. Ze maakt meteen al een goede indruk door haar toegankelijke houding en communicatieve vaardigheden. In de retailsector heeft deze dame op zeer jonge leeftijd de stap mogen maken naar Assistent Fililaalmanager, waardoor ze veel verantwoordelijkheden heeft en veel nevenactiviteiten verricht. Op zoek naar een volgende stap op kantoor. Een combinatie tussen administratie, externe en interne contacten en zelfstandigheid spreekt haar aan. Ze is geduldig, enthousiast en representatief en zal zich 100% inzetten om snel succesvol te zijn in haar nieuwe functie.

MBO - Junior - NL/EN read more
Just in

Per direct beschikbare Customer Service kandidaat

Hardwerkende, creatieve en representatieve kandidaat met ervaring in klantgerichte functies en ordermanagement. Op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Hij zou zich graag in administratieve richting verder willen ontplooien en geeft dan ook de voorkeur aan een combinatie van service en administratie. Voor hem is een leuk en informeel team belangrijk, bij voorkeur omringd door leeftijdsgenoten. Hij heeft technische affiniteit

MBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Customer Service Medewerker

Deze intelligente jongedame is klaar om de arbeidsmarkt op te gaan! De afgelopen maanden was ze in het buitenland om haar Spaanse taal te verbeteren. Daarvoor heeft ze in Nederland al iets aan ervaring opgedaan in stages en bijbanen met klantcontact. Ze is nu klaar voor haar eerste echte baan in een klantgerichte, wellicht ietwat commerciële, functie.

MBO - Junior - NL/EN read more
Just in

Accountmanager Buitendienst

Een ervaren accountmanager met ervaring in zowel het beheren en uitbouwen van relaties als het genereren van new business. Door een luisterend oor te bieden weet hij vertrouwen te winnen bij beide klantgroepen. Staat na jarenlange ervaring in onder meer de foodindustrie nu open voor een nieuwe buitendienstfunctie.

HBO - Senior - NL/EN/DU read more
Just in

Inside Sales Medewerker

Een representatieve en betrouwbare kandidaat die voornamelijk ervaring heeft in commerciële binnendienst/inside sales posities. Zet zich vol in voor een nieuwe werkgever en staat momenteel open voor een commerciële binnendienst rol. Hij is zeer toegankelijk en komt graag terecht in een organisatie waar een open cultuur heerst.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Spaanstalige Customer Service Representative

Native Spaanse kandidaat met ruime ervaring in Customer Service en Credit Management. Heeft ervaring met het managen van het hele order to cash proces in SAP. Werkt graag met urgente orders, deadlines en het bouwen aan klantrelaties. Heeft met Kaizens gewerkt om DSO's terug te dringen. Hij is nu per direct beschikbaar voor een nieuwe baan. Een internationale omgeving waar hij zijn Engelse en Spaanse taal kan gebruiken in klantcontact geeft hem voldoening. Daarnaast is een organisatie met open sfeer en ruimte voor toekomstige ontwikkeling belangrijk.

MBO - Medior - SP/EN read more
Just in

Meertalige Customer Service Specialist

Proactieve en leergierige kandidaat. Spreekt Portugees, Spaans en Engels en maakt hier handig gebruikt van in een Customer Service positie. Ze heeft ervaring in een technische omgeving met maatwerkorders, van het inventariseren van de vraag tot aan de aflevering. Nu werkzaam in een eenzijdigere ordermanagement functie en zoekt een positie met meer uitdaging en verantwoordelijkheid over het gehele ordermanagement proces.

Junior - HBO - PO/SP/EN read more
Just in

HBO - Medior - NL/ENG

Enthousiaste harde werker, die na een periode van reizen open staat voor een nieuwe uitdaging! Na een leerzame periode als planner & procesbeheerser heeft hij stappen mogen maken op het gebied van Customer Service en Transportplanning. In zijn rollen stond hij in contact met de klant over de orders en de logistieke afhandeling hiervan. Voor eigen transport maakt hij de ideale routeplanning voor lange- & korte termijn. Daarnaast coordineert hij het logistieke order proces wanneer er gebruikt gemaakt wordt van externe transporteurs. Ten alle tijden heeft hij contact met de klant over lopende orders. Een combinatie rol zou ideaal voor hem zijn binnen een internationaal georienteerde organisatie. Hij bijt zich vast in de te maken planning en haalt voldoening uit hectiek, dynamiek en het oplossen van problemen.

Customer Service Planner read more
Just in

HBO - Starter - ENG

Spontane enthousiaste dame, die direct haar naar studie kennis heeft gemaakt met Customer Service. Toen nog richting de B2C markt, met contact over problemen, informatie voorziening, gegevens verwerken in het systeem. Sinds kort is ze werkzaam in de Customer Service voor de B2B markt, waarin ze verantwoordelijk is van order tot levering. Ze ondersteund de accountmanagers, debiteurenafdeling en logistieke afdeling. Het opmaken van logistieke document, verwerken van orders, opstellen van offertes en het uitwerken van vraagstukken, zij haar niet vreemd. Deze dame wil graag de overstap maken naar een Customer Service rol, waarin ze ook het directe contact met de klant kan onderhouden. Daarnaast is ze iemand die zich wil blijven ontwikkelen en nieuwe taken op zich wil nemen.

Gedreven Sales Support read more
Just in

Supply Chain Planner Food

Een kandidaat met mooie Supply Chain Planners ervaring in onder andere de foodbranche. Fungeert als spil tussen leveranciers, productie en klanten en heeft ervaring met korte en middellange termijn planning. Door zijn jarenlange ervaring ziet hij snel verbetermogelijkheden in het proces. Deze kandidaat heeft een loyaal dienstverband en wil graag zijn kennis en kunde elders inzetten.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

HBO - Medior - NL/ENG/DU

Deze commercieel gedreven Accountmanagers heeft nu ongeveer 1,5 jaar ervaring. Na het afronden van zijn studie heeft hij een aantal jaren op de Commerciele Binnendienst gewerkt. Langzaam groeide hij naar een Buitendienst rol, welke hij nu heeft mogen bekleden in een harde snelle markt, met veel concurrentie. In deze rol als accountmanager had hij geen binnendienst die voor hem offteres uitwerkte en orders in het systeem zetten, hier was hij zelf verantwoordelijk voor. Het uitbreiden van zijn eigen Rayon voorde de boventoon, waardoor hij voor het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden bezig was met het generen van new business. In een nieuwe rol zou hij graag een combinatie zien van new & bestaande business en de opvolging van een proces hierna.

Internationale Accountmanager read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact
Keser.nl uses cookies. By using this website you automatically accept these cookies. Continue reading
Preferences Accept