A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Export Coördinator / Inkoper

Deze vlotte en spontane jongedame is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen export, inkoop of logistiek. Gezien haar motivatie, intelligentie en talenkennis zou ze een grote aanwinst zijn voor diverse bedrijven. Ze werkt graag in een internationale omgeving waarin ze veel verantwoordelijkheid krijgt. Plannen en organiseren, oplossingsgericht handelen en klantcontact zijn taken die ze graag terugziet in een functie.

HBO - Medior - NL/EN/FR/SP/DU read more
Just in

Accountmanager

Deze enthousiaste en commerciële salesman is per 1 december beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Hij komt het best tot zijn recht in een internationale organisatie, waarbij betrokkenheid, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Hij is ambitieus en zou over een aantal jaar het liefste doorgroeien naar een positie van Key Accountmanager.

MBO - Medior - NL/EN/DU read more
Just in

Customer Service Coördinator

Deze dame heeft veel ervaring op het gebied van Customer Service. Ze komt het beste tot haar recht in een internationale omgeving. Met haar inlevingsvermogen kan zij de wensen van de klant vertalen naar een passende oplossing. Meedenken in het stroomlijnen van processen geeft haar erg veel energie.

HBO - Medior - NL/EN/FR read more
Just in

Meertalige Supply Chain Coordinator

Direct verbeterslagen maken in het logistieke proces? Dan is deze kundige dame een aanwinst. Met veel ervaring bij internationale organisaties, kennis van logistiek en export naar alle continenten haal je veel kennis in huis. Dat zij daarnaast nog 6 talen vloeiend spreekt is natuurlijk extra mooi meegenomen. Kritisch kijken naar processen is voor haar natuurlijk, deze verbeteren een uitdaging.

HBO - Senior - AR/FR/EN/NL/SP/IT read more
Just in

Junior Customer Service Italiaans

Een enthousiaste en opgewekte gesprekspartner. Collega's zullen haar omschrijven als vrolijk, sociaal en behulpzaam. Regelen kan je aan haar overlaten en ze zal haar verantwoordelijkheid nemen. Ze weet al heel duidelijk waar ze energie uit haalt; klantcontact, regelen en problemen oplossen. Ze heeft de afgelopen jaren al ervaring opgedaan in zowel klantcontact en planning, vanuit daar is een customer service functie de perfecte volgende stap in haar loopbaan. Heb jij een plekje vrij op jouw afdeling?

MBO - Junior - NL/EN/IT read more
Just in

Meertalige Supply Chain Medewerker

Analytische en resultaatgerichte kandidaat met afgeronde HBO opleiding en brede ervaringen binnen Supply Chain. Heeft ervaring met internationaal klantcontact, ordermanagement, inkoop, transport, export, voorraadbeheer, forecasting en planning. Goede beheersing van de talen Nederlands, Engels, Frans en Spaans en vaardig met Excel. Is op korte termijn beschikbaar voor een uitdagende parttime (32 uur) functie zoals complexe customer service, begeleiden van supply chain projecten, export, operationele inkoop of voorraadbeheer.

HBO - medior - NL/EN/FR/SP read more
Just in

Customer Service

Loyale, intelligente en gestructureerde kandidaat. Hij werkt al jarenlang in de rol waarbij hij veel verantwoordelijkheid heeft en dat hij alles in de juiste banen leidt. Verder weet hij precies wat voor zijn bedrijf van commercieel belang is, hierop baseert hij belangrijke keuzes wat goed uitpakt voor de organisatie zelf. Zijn ervaring en kennis brengt hij goed over naar collega's. Voor vele organisaties zal hij dan ook een aanwinst zijn.

HBO - Senior - DE/EN/ NL read more
Just in

Customer Service Franstalig

Een positieve, enthousiaste en hardwerkende kandidaat. Zij is zeer klantgericht. Wanneer er uitdagingen zijn, lost ze deze meteen op. Door haar verantwoordelijkheidsgevoel blijft ze goed communiceren met verschillende afdelingen binnen haar organisatie en met de klant. Zij zorgt ervoor dat de orders en trajecten vlekkeloos verlopen. Ze is nu al een aantal jaar verantwoordelijk voor de Franse markt. Met haar erbij zal de klant altijd tevreden zijn.

HBO - Medior - FR/EN/NL read more
Just in

Native Duits Commerciele Binnendienst / Customer Service

Een representatieve en enthousiaste native Duitse kandidaat. Hij is sterk in uitzoekwerk, het oplossen van problemen en het adviseren van klanten. Hij vindt het prettig om snel te schakelen, mee te denken over procesverbeteringen en staat graag in contact met anderen. Op dit moment is hij verantwoordelijk is voor het orderproces van A t/m Z voor klanten in o.a. Duitsland, Zwiterland en Oostenrijk. Hij maakt een energieke indruk, is behulpzaam en communicatief sterk. Een mensenmens en bovenal een daadkrachtige probleemoplosser.

MBO - Medior - DU/EN/NL read more
Just in

Wereldwijze Française

Deze ervaren vrouw heeft veel van de wereld gezien. Haar echtgenote kreeg regelmatig functies aangeboden in het buitenland waardoor ze veel talen leerde. Zij woonden samen in onder andere Polen, Duitsland en China. Sinds 2013 zijn ze terug in Nederland om hier te blijven. In het werkveld heeft ze ook veel gezien. Een element staat altijd centraal; contact met klanten. Of dit nu is in de vorm van een Customer Service rol of meer op commercie gericht, succes is gegarandeerd. Het op- en uitbouwen van relaties zit in haar bloed. Ze is proactief en houdt ervan op haar opgedane kennis te delen. Een organisatie die open staat voor procesverbetering en haar vrijheid kan bieden, past het beste. Van collega's verwacht zij open- en eerlijkheid.

WO - Senior - FR/NL/EN/DU read more
Just in

Junior Customer Service Representative

Deze opgewekte jongedame is communicatief sterk en je hebt meteen het idee dat dit een goede aanwinst voor je team zal zijn. Ze werkte een jaar in de UK en beheerst het Engels hierdoor vloeiend. Daarnaast heeft ze inmiddels 3 jaar ervaring binnen toeristische dienstverlening waar ze als eerste aanspreekpunt voor zowel consumenten als zakelijke klanten fungeerde en administratieve taken verrichtte. Vanwege corona kan haar contract helaas niet verlengd worden. Met haar klantgerichte en probleemoplossende manier van werken, past ze goed binnen een internationale Sales Support/ Customer Service functie waar ze een klantrelatie kan opbouwen, trajecten kan bewaken en samen met collega's goede resultaten kan behalen.

MBO+ - Junior - NL/EN read more
Just in

Customer Service Representative Meertalig

Deze kalme, vriendelijke en positief ingestelde jongedame toont interesse in anderen en wil zich graag blijven ontwikkelen. Van origine is ze Griekse, maar leerde op jonge leeftijd al Engels en Duits. Ze studeerde vervolgens Duitse taal, verhuisde naar Duitsland en werkte hier 2 jaar in een winkel met zakelijke en particuliere klanten. Ze kreeg hier te maken met bestellingen, voorraadbeheer, klachtbehandeling en groeide door naar Supervisor. Voor haar studie verhuisde ze naar Nederland en ze is nu in de laatste fase van haar Master beland. Graag start ze in een parttime Customer Service functie voor 32 uur per week binnen een internationale omgeving waar ze uitgedaagd wordt. Het omgaan met werkdruk, verschillende taken en problemen op kunnen lossen geeft haar voldoening. Voor de lange termijn zou ze graag binnen een bedrijf doorgroeien in HR. Graag leert ze in de tussentijd Nederlands.

WO - Medior - EN/DU/GR read more
Just in

Supply Chain Planner

Deze positief ingestelde, praktische kandidaat communiceert helder. Ze geeft graag inzicht, houdt overzicht middels data en vindt daarbij het aangaan en onderhouden van relaties belangrijk. Ze heeft ruime ervaring in verschillende branches en internationale omgevingen. Ze is per direct beschikbaar voor een uitdagende Supply Chain Planners functie, waarbij een combinatie van operationele taken en analyse de perfecte baan zou zijn. Een goede werkgever met gemoedelijke sfeer en interesse in elkaar maken het plaatje compleet.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Senior Manager Customer Service

Deze positief ingestelde, communicatief sterke kandidaat is een echte peoplemanager; benaderbaar, supportive en geeft vertrouwen aan het team. Hij is conceptueel sterk, stippelt graag strategieën uit om hier vervolgens acties aan te verbinden. Ook heeft hij veel ervaring met sturen op KPI's aan de hand van bijvoorbeeld surveys. Hij ambieert een leidinggevende functie waar hij mensen en systemen verder kan ontwikkelen, een organisatie verbeteren om klanttevredenheid te verhogen. Een rol bij voorkeur op strategisch niveau waar hij samen met anderen kan verbeteren past bij hem.

HBO - Manager - NL/EN/DU read more
Just in

Commercieel Concept Mensen-Mens

Een dame van de wereld. Zeer creatief en begaafd concepten denker. Met een goed team om zich heen weet zij klanten te overtuigen en te beheren. Resultaatgericht en altijd de focus op een WIN-WIN-WIN situatie. Een bedrijf dient mensgericht te zijn met de wil om groots te zijn.

WO - Medior - NL/EN/SP read more
Just in

Meertalige Customer Service Officer

Een hele ervaren dame die haar gehele carrière bij één werkgever gewerkt. Ze is begonnen als secretaresse verkoop binnendienst doorgegroeid naar sales engineer capital goods, installatiebegeleider en uiteindelijk heel lang werkzaam geweest op de Customer Service. Ze is sinds kort beschikbaar voor een internationale organisatie waar ze gebruik kan maken van haar 5 talen. Vind het belangrijk dat ze in haar baan druk bezig is. Het liefste werkt ze voor een eigen klantenkring zodat ze met de klant een relatie kan bouwen en daardoor kansen nog beter kan signaleren. Verder vind ze het belangrijk dat er intern een laagdrempelige en informele sfeer heerst.

MBO - Medior - NL/EN/FR/DU/SP read more
Just in

Customer Service Native Frans

Deze hulpvaardige en leergierige native Franse dame heeft ruime ervaring in financiële dienstverlening en customer service. Voor de liefde kwam ze naar Nederland en wist ze haar loopbaan goed voort te zetten. Ze is nu per direct beschikbaar voor een functie in customer service met direct klantcontact en eventueel up- en cross selling. In een internationale organisatie waar ze haar Frans en Engels kan gebruiken, komt ze het beste tot haar recht.

HBO - Medior - FR/EN/NL read more
Just in

Franstalige Customer Service (32 uur)

Ben jij opzoek naar een Franstalige customer service medewerker, dan is dit je toekomstige collega. Deze dame zorgt ervoor dat er altijd een fijne werksfeer is op de afdeling, wat betekent dat zij ook 200% aan klanttevredenheid doet. Tevreden collega's en tevreden klanten wie wil dit nou niet? Ze heeft ervaring met orderverwerking en ordercoördinatie binnen een retail en food organisatie. Geïnteresseerd? Bel of mail mij.

MBO - Medior - NL/EN/FR read more
Just in

Analytische Customer Service Specialist

Klantgericht, communicatief, analytisch en loyaal. Ze voelt intuïtief aan wat de wensen van de klant zijn en is zeer oplossingsgericht. Heeft al meerdere ervaringen opgedaan in Customer Service waarin ze onder andere verantwoordelijk was voor de Franse markt. Haar collega's zouden haar omschrijven als collegiaal en empathisch. Ze is graag een sparringspartner, deelt graag haar kennis maar is er van overtuigd dat zij ook altijd wat van een ander kan leren.

HBO - Medior - NL/EN/FR/DU read more
Just in

Talenwonder

We spreken vaak meertalige kandidaten maar deze jongedame spant toch wel de kroon. Afgestudeerd in Romaanse talen, jarenlang in Italië gewoond en gewoon een echt talenwonder. Ook op werkgebied heeft ze veel kwaliteiten. Ze heeft gewerkt als Trader, maar ook als Customer Service professional. Vrolijk, behulpzaam en hardwerkend zijn begrippen die haar perfect omschrijven. Iedere organisatie wil toch zo'n talent?!

WO - Medior - NL/EN/IT/FR/DU/SP read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact
Keser.nl uses cookies. By using this website you automatically accept these cookies. Continue reading
Preferences Accept