A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Zestalige Sales Support medewerker

Afgelopen maand uitvoerig gesproken met iemand die maarliefst 6 talen beheerst. Dat is natuurlijk al super knap maar het maakt ook dat deze kandidaat op vele markten inzetbaar is. Na jarenlang bij een organisatie op de sales support afdeling gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap. Het op- en uitbouwen van 'haar klanten' zou een nieuwe draai aan haar carriere geven.

HBO - Medior - IT/FR/NL/EN/TR/SP read more
Just in

Customer service logistiek

Deze kandidaat is op zoek naar een customer service uitdaging binnen het logistieke domein. Heeft de afgelopen jaren door middel van stages en werkervaring kennis opgebouwd binnen de logistieke wereld.

MBO+ - Junior - NL/EN read more
Just in

Inside Sales Representative

Deze kandidaat is een ondernemende en proactieve sales representative. Heeft een brede ervaring opgedaan bij diverse organisaties en is met zijn ervaring een aanwinst voor elke commerciële organisatie.

HBO - Senior - NL/EN read more
Just in

Relationship Manager

This young lady is not only good in relationship building, she also knows her way in sales. She is proactive intelligent and not afraid to express her intentions. Looking for a company who is looking for her entrepeneurial skills.

WO - Junior - EN/SP read more
Just in

Customer Service

Deze kandidaat is een starter binnen het customer service domein en is een aanwinst voor elke organisatie. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Junior - NL/EN read more
Just in

MBO+ - Senior - NL/EN

Met deze kandidaat heb je een ervaren customer service en facilitair medewerker in huis. Is een aanwinst voor elke organisatie en is gewend onder druk en stress te werken.

Ervaren allround medewerker read more
Just in

Senior Sales Support

Een interessante kandidaat die ervaring heeft met internationale organisaties waar de voertaal Engels is. Het begeleiden en ondersteunen van klanten en collega's gebeurd op de meest vriendelijke manier, klanttevredenheid en nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel.

HBO - Senior - NL/EN read more
Just in

Inside sales employee French/English

This candidate has gained experience in the past 5 years as an assistant account manager for the French speaking markets. Now that she lives in the Netherlands she is open for a new challenge. She would like to find this challenge within the functions customer service or inside sales. She prefers to be responsible for the French speaking customers.

WO- Junior- EN/FR/RUS/UA read more
Just in

Manager Sales Support

Deze kandidaat is een prestatiegerichte en proactieve teamspeler die graag uitdagingen aangaat. In zijn werk is hij accuraat, komt afspraken na en neem het initiatief. Daarnaast is hij een coach die ruimte laat om teamleden te laten excelleren. Kernwaarde waar hij voorstaat zijn: respect, eerlijkheid en transparantie in spreken en handelen.

HBO - Senior - NL/EN/DU read more
Just in

Inside sales Spanish/English

This candidate is an experienced Spanish-speaking candidate with experience in both logistics and customer service. Last year this candidate worked as an inside sales employee. A position she aspires again with a focus on the Spanish speaking customers.

WO-Medior-EN/SP read more
Just in

Interim Customer Service Manager

Deze kandidate gaat graag aan de slag als interim manager. Crisis -en verandermanagement zijn haar specialiteit. Ze stelt vragen, legt verbindingen, spiegelt, toont lef en neemt risico's, inspireert, organiseert, analyseert en stuurt aan en dat alles vanuit eerlijkheid en directheid. Ze werkt samen als een sparringspartner en procesbewaker om samen te zorgen voor beweging binnen een organisatie Beschikbaar vanaf september 2022

HBO - Senior - NL/EN/DU read more
Just in

Logistiek Coordinator

Deze kandidaat staat open voor een uitdagende, coördinerende functie in de logistiek. Het bedenken en aandragen van (logistieke) oplossingen doet hij graag. In een toekomstige rol heeft hij diverse contacten met klanten, leveranciers en/of verschillende interne afdelingen. Hij houdt van reuring binnen een organisatie en steekt graag de handen uit de mouwen.

HBO - Senior - NL/EN read more
Just in

Customer Service Specialist

Energetic and spontaneous lady. In the Netherlands, she has held various customer service positions. This within ICT/Technical/Healthcare companies where she had a lot of contact with the customer and was responsible for the order process. Experience from entering the order, to the logistic aspect and the payment. She found this versatility very enjoyable and challenging. She is looking for a new challenge. In this, she finds it important that she has her own responsibilities, but that colleagues also know how to find each other to spar. She likes openness and wants to develop herself further.

HBO - Senior - EN/POR read more
Just in

Remote High Potential German/English

This candidate is a young professional in Customer Service. She is ambitious and puts great value in personal development. She is open to feedback and knows very well what she wants. She is open for a customer service position with an international enivronment. She likes to learn new things and develop herself within a company.

MBO - Junior - EN/DU read more
Just in

Senior Customer Service

In een toekomstige rol staat ze er voor open om verantwoordelijk te zijn voor een klein team. Ze staat graag in de operatie. De functie is een ondersteunende functie met een knipoog naar sales. Binnen het team heerst een teamgevoel en zijn de werknemers ambassadeurs voor de organisatie waar ze voor werken. De organisatie is internationaal georienteerd, staat open voor procesontwikkeling en denkt mee met de eigen mensen

HBO- Senior - NL/EN read more
Just in

Senior Customer Support Manager

Deze kandidaat is op zoek naar een organisatie met visie. Een visie die hij kan implementeren binnen een team. Persoonlijke ontwikkeling van hemzelf maar zeker ook zijn collega's staat centraal. De mensen binnen de organisatie zijn trots om voor de organisatie te werken en maakt van hen graag ambassadeurs

HBO - Management - NL/EN read more
Just in

Teamlead Customer Service

Deze dame is een gemotiveerde professional. Een echte aanpakker met hart voor de zaak. Dit komt terug in de hoge mate van flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Ze is spontaan, eerlijk en alles wat ze doet, doet ze met goede intenties. Problemen ziet ze als uitdagingen/kansen. Ze is dan ook zeer oplossingsgericht.

HBO - Senior - FR/EN/NL read more
Just in

Customer Service Representative

Deze kandidaat heeft een jarenlange ervaring binnen het customer service in de chemische sector. Is op zoek naar een innovatie organisatie met doorgroeimogelijkheden.

HBO - Senior - NL/EN read more
Just in

Operations Manager

Enthusiastic about building trustful relationships with people. Strong experience in various supply chain activities – contract logistics, customer service and planning, account management – built in an international environment.

WO - Senior - FR/EN/DU/NL read more
Just in

Customer Service Franstalig

Zeer vriendelijke kandidaat die jaren in Frankrijk heeft gewoond. Ze is goed in haar talen en weet accuraat te werk te gaan. Heeft verschillende functies gehad waar ze veel verantwoordelijkheden had. Een dynamische functie bij een internationale organisatie waarbij ze het hele order traject kan regelen past het best bij deze dame.

HBO - Senior - NL/EN/FR/DU read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact
Keser.nl uses cookies. By using this website you automatically accept these cookies. Continue reading
Preferences Accept