Een greep uit onze 25.000+
Kandidaten

Net binnen

English speaking (Inside) Sales Representative

A young, positive, energetic hard working lady from South-Africa with a Bachelor's Degree in Molecular Science and Biotechnology has just moved to the Netherlands. She is very driven and interested in people and turned out to be a very good Sales Rep. For half a year she sold medications to docters and pharmacies and loved her job. She has excellent research skills and makes sure she knows the products and the market with competitors. She is able to build relation ships fast and not afread to show her personality. This lady is immediately available for a sales job inside or outside. She is open to a lot of industries and learns fast.

HBO - Junior - EN/SA meer informatie
Net binnen

Enthousiaste CS Medewerker op zoek naar tweede stap!

Gedreven, positieve jongedame met mooie stabiele ervaring binnen Customer Service. Ze heeft de verantwoordelijkheid gedragen voor één van de key accounts van de organisatie en was verantwoordelijk van A tot Z. Met behulp van haar klantvriendelijke instelling en accurate/gestructureerde werkwijze wist ze met haar verschillende contacten bij de klant een goede relatie te waarborgen. Op zoek naar een tweede stap in haar carrière, waarbij ze een toegevoegde waarde kan zijn voor de organisatie en interne/externe contacten heeft.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Gedreven Commercieel Medewerker

Spontane en communicatieve dame met een open persoonlijkheid. Ze heeft een commerciële rol in de buitendienst vervult, maar merkt dat ze graag meer bezig wil zijn met opvolging van de order en klanttevredenheid dan pure sales. Nu op zoek naar een Commercieel Binnendienst rol waarbij ze midden in de organisatie staat. Ze heeft de eerste stappen van een binnendienst functie al bekleed en kiest hier nu dan ook bewust voor.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ondernemende Customer Service Medewerker

Gestructureerde en analytisch sterke kandidaat. Met zijn Tunesische achtergrond spreekt hij vloeiend Frans. Maar doordat hij nu ook al een aantal jaar in Nederland werkt beheerst hij de Nederlandse taal ook erg goed. Hij heeft absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en is echt een doorzetter. Met een achtergrond in het toerisme en de hotellerie, is hij van mening dat de klant echt koning is. Na anderhalf jaar een eigen onderneming te hebben gehad is hij nu weer op zoek naar een vast dienstverband.

HBO - FR/EN/NL meer informatie
Net binnen

Senior Customer Service Representative

[MD 07-06-2017 18:05] Vriendelijke, proactieve dame met uitgebreide ervaring op het snijvlak tussen Commerciële Binnendienst en Customer Service. Heeft haar sporen verdiend op Customer Service en wil zich juist in de breedte en diepte ontwikkelen. Ze vindt de verantwoordelijkheid voor het gehele traject interessant. Jolanda is een betrokken en leergierige kandidaat.

Senior - MBO - NL/EN meer informatie
Net binnen

Russische Customer Service Medewerker

Dit is een native Russische kandidate met mooie ervaring in Customer Service en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse en taal. Ze heeft in een hele brede rol ervaring opgedaan, bracht offertes uit en deed de prijsonderhandelingen. Vervolgens was ze ook verantwoordelijk voor het hele orderproces. Ze voerde dagelijks overleg met de designafdeling en met productie. Daarnaast had ze ook zelf contact met leveranciers en met de logistieke dienstverlener. Door haar verhuizing is ze nu beschikbaar voor een nieuwe baan. Klantencontact is voor haar belangrijk en ze wil daarbij graag verantwoordelijk zijn voor het hele orderproces. Ze werkt bij voorkeur in een internationale omgeving. We hebben haar leren kennen als een vriendelijke en assertieve dame.

WO - Medior - RU/NL/EN meer informatie
Net binnen

Energieke Customer Service Medewerker

Deze energieke customer service medewerker heeft met name ervaring opgedaan binnen de food branche. Zo heeft zij onder andere gewerkt met vlees-, vries- en versproducten. Vanuit een productieomgeving heeft zij zich opgewerkt tot customer service medewerker waarin zij contact heeft met voornamelijk nationale klanten en leveranciers. Daarbij houdt zij voorraden in de gaten en zorgt zij dat zaken als houdbaarheid en beschikbaarheid van producten bij leveranciers in kaart worden gebracht. Op dit moment is zij toe aan een stapje hogerop, in de vorm van een meer internationale omgeving, waarbij zij haar energie kwijt kan en het proces van A tot Z kan coördineren.

MBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Viertalige Sales Support Medewerker

Ijverige Sales Support Medewerker die vier talen vloeiend beheerst. Na haar ervaringen in het buitenland als Reisleidster heeft ze ervaring opgedaan als Sales Assistent met het offerte en ordertraject bij internationale productieorganisaties. Ze is bekend met SAP, contacten met logistiek en productie, maar natuurlijk ook klanten en leveranciers. Deze aanpakker is nuchter en een fijne gesprekspartner. Door haar mensenkennis en ruime ervaring kan ze goed inspelen in de klantwensen. Om werk en privé goed te combineren is ze 32 uur per week beschikbaar.

MBO - Medior - NL/EN/FR/DU meer informatie
Net binnen

Belgische Medewerker Commerciële Binnendienst

Een energieke en communicatieve dame uit België met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge dosis klantvriendelijkheid. In haar loopbaan heeft ze te maken gehad met snel schakelen, ondernemen, klantgericht werken, advies uitbrengen en uiteenlopende administratieve taken. Ze spreekt vloeiend Engels, Frans en Nederlands met een Vlaamse tongval. Het is een ambitieuze kandidaat die graag het uiterste uit zichzelf haalt. Persoonlijk contact is voor haar heel belangrijk, ze denkt graag mee over verbeterpunten in de organisatie en staat sterk in haar schoenen.

MBO - Medior - NL/VL/EN/FR meer informatie
Net binnen

Junior Customer Service Representative

Een vriendelijke en klantgerichte kandidaat uit Italië met een internationale achtergrond. Ze is geboren en opgegroeid in Italië en heeft in Italië, Rusland, Frankrijk en Nederland gestudeerd. Ze heeft in haar studententijd diverse administratieve en klantgerichte bijbanen gehad, waarin ze te maken heeft gehad met koude acquisitie, contact met bedrijven en een schakelfunctie tussen 2 partijen. Ze past het beste binnen een internationale organisatie, waarin ze haar uitgebreide talenkennis kan gebruiken, in contact staat met klanten en daarnaast adminsitratieve werkzaamheden kan uitvoeren.

WO - Junior - IT/EN/NL/FR meer informatie
Net binnen

Customer Service Representative

Een vriendelijke kandidaat uit Armenië met een afgeronde HBO opleiding. Hij is internationaal opgegroeid en vindt internationaal handelen erg interessant. Tijdens zijn studie International Business and Languages heeft hij stage gelopen bij een internationale school en op de exportafdeling van een drankenbedrijf in Armenië. In zijn loopbaan heeft hij veelal te maken gehad met internationaal klantcontact, het maken van offertes, het invoeren en opvolgen van orders en het klaarzetten en controleren van exportdocumenten. Een veelzijdige functie binnen een internationale en dynamische organisatie spreekt hem erg aan. Een takenpakket met klantcontact, het coördineren van het orderproces en administratieve taken, dat sluit goed op hem aan.

HBO - Medior - AR/EN/NL/SP/FR meer informatie
Net binnen

Internationale Customer Service Medewerker

Internationale kandidaat met een afgeronde master in Business Administration. Ze heeft graag verantwoordelijkheid en gaat nauwkeurig te werk. Met een Duitse vader, een Nederlandse moeder, stage ervaring in Zweden en 4 jaar werkervaring in Londen, voelt ze zich erg Europees. Nederlands is haar moedertaal, Duits haar tweede moedertaal en Engels spreekt ze vloeiend. Ze heeft verschillende jaren ervaring met klantenbeheer en orderbeheer is ook niet nieuw voor haar. Ze is op zoek naar een afwisselende functie met een combinatie van klantencontact en orderverwerking.

WO - NL/DU/EN meer informatie
Net binnen

Franstalige Customer Service Medewerker

Een hardwerkende kandidaat die naast Nederlands en Engels, ook vloeiend Frans spreekt. Ze is een echte doorzetter. Wanneer ze zich ergens in vastbijt dan gaat ze door totdat het af is. Meerdere jaren heeft ze voor de Franse markt gewerkt, waarbij ze 4 jaar lang zelfs de gehele week klanten in Frankrijk bezocht. Ze heeft ervaring opgedaan met het orderproces, van A tot Z. Daarnaast is ze gewend om met maatwerk producten te werken en orders op projectbasis. Ze is nu op zoek naar een uitdagende baan waarbij ze haar Frans veelvuldig kan gebruiken. In een ondersteunende functie waarbij ze veel klantencontact heeft, staat ze het meest in haar kracht.

HBO - Medior - NL/FR/EN meer informatie
Net binnen

HBO Starter Import/Export Azië

Vrolijke, internationaal geïnteresseerde kandidaat met een afgeronde HBO opleiding. Tijdens zijn studie is hij een jaar naar Shanghai geweest voor lessen en stage en heeft hij zijn kennis van de Chinese taal en cultuur verder ontwikkeld. Tijdens zijn stage deed hij mooie ervaring op in import en had hij contact met verschillende potentiële klanten. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij zich gericht op export naar Azië. Hij heeft onderzoek gedaan naar samenwerkingen met agenten en distributeurs. Deze net afgestudeerde jongeman is nu op zoek naar een veelzijdige functie binnen import/export waar hij zijn kennis van de Chinese taal en cultuur kan gebruiken. Hij is breed geïnteresseerd en ziet mogelijkheden in zowel sales support als logistiek.

HBO - Junior - NL/EN/CH meer informatie
Net binnen

Gedreven Medewerker Customer Service/ Sales Support

Enthousiaste, positief ingestelde kandidaat met groot verantwoordelijkheidsgevoel en klantgerichte houding. Ze heeft bij enkele internationale werkgevers inmiddels mooie ervaring opgedaan met orderinvoer in SAP, opvolging in samenwerking met productie en transport. Ook heeft ze veelvuldig contact gehad met internationale klanten over het orderproces en het beheren van relaties. Vanwege een herstructurering moet haar huidige werkgever haar met pijn in het hart laten gaan. Ze wordt omgeschreven als een gedreven en betrouwbare collega en bevelen haar van harte aan.

MBO- Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Analytische Supply Chain Specialist

Gedreven kandidate met een afgeronde WO opleiding in de richting van Supply Chain Management. Is concreet in haar bewoordingen en kan gedetailleerd vertellen over haar ervaringen binnen internationale organisaties. Heeft zich zowel ontwikkeld aan de operationele als aan de analytische kant van de supply chain. Deze kandidaat durft 'waarom' vragen te stellen en zoekt naar mogelijkheden om het totale proces te optimaliseren. Ze wil zich blijven ontwikkelen en zichzelf meer toeleggen op analytische vraagstukken binnen de supply chain.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Ambitieuze Commerciële Binnendienst Medewerker

Representatieve, gedreven initiatiefnemer met een afgeronde HBO opleiding. Heeft na het afronden van haar opleiding een aantal jaar ervaring opgedaan in een complexe commerciële binnendienst functie. Vind dit erg uitdagend, heeft veel geleerd en ziet dit als een goede basis. Weet met zelfvertrouwen kritische vragen te stellen en gaat binnen haar functie op zoek naar kansen en mogelijkheden om de business uit te breiden. Wil zich nu graag verder ontwikkelen in een commerciële binnendienst rol met bij voorkeur een marketing component.

HBO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Veelzijdige Commerciële Binnendienst Medewerker

Gedreven jonge kandidaat met een loyaal cv en ruim tien jaar ervaring binnen een internationale commerciële binnendienst functie (chemie). Hij heeft zich ontwikkeld in een omgeving waarin hij klantspecifieke orders behandelt en van aanvraag tot onderhandeling en uitlevering verantwoordelijk is. Daarnaast heeft hij door de levering van halffabricaten een cruciale rol in het productieproces van de klant, de productie van de klant mag tenslotte nooit stil komen te liggen. Hij is klaar voor een nieuwe stap en wil zich gaan ontwikkelen in een combinatiefunctie waarin hij een vaste basis heeft op kantoor, maar af en toe ook klanten en leveranciers bezoekt.

WO - Medior - NL/EN meer informatie
Net binnen

Customer Service Plus

Deze kandidaat heeft na het afronden van zijn HBO opleiding inmiddels een aantal jaren ervaring opgedaan in een Customer Service positie binnen een klein productie bedrijf. Heeft gedurende deze tijd verschillende projecten naar zich toe getrokken. Merkt nu dat er weinig uitdaging meer voor hem is en staat daarom open voor een nieuwe omgeving. Één waar hij meer cijfermatig bezig is, een omgeving waar intiatief gewaardeerd wordt en hij zich daadwerkelijk verder kan ontwikkelen.

HBO - NL/EN meer informatie
Net binnen

Spaanstalige Customer Service

Woonachtig in omgeving Eindhoven maar oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Gewend om deliveries rondom kapitaalkrachtige projecten te managen. Multilingual Customer Care (Nederlands, Engels, Spaans) bij internationale productie organisaties. Direct 32 uur beschikbaar.

HBO - Senior - NL/EN/SP meer informatie

Kandidaat niet gevonden?

Wij helpen je zoeken.

Contact