A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Native Duitse Ordermanagement, Logistiek & Supply Chain Specialist

Native Duitse kandidaat met erg interessante ervaring. Afgeronde opleiding in Transport en Logistiek. Heeft ervaring opgedaan als Transportplanner en Supply Chain Planner. Hierdoor heeft ze kennis opgedaan van het gehele traject, vanaf het aanmaken van een klant, order invoer, ordermanagement, voorraadbeheer, productieplanning, logistiek tot en met het plannen van (groupage) transport. Zoekt een nieuwe uitdaging, waarbij ze breed geïnteresseerd is. Ze wil graag haar Duitse taal gebruiken en verantwoordelijkheden.

MBO - Medior/Senior - DU/NL read more
Just in

Ambitieuze Starter Supply Chain

Ambitieuze en gedreven jonge dame met een zelfkritische instelling. Heeft een passie voor Supply Chain en hier interessante stage ervaring in opgedaan. Ze is te omschrijven als pro actief, zelfstandig en betrokken. Nu ze haar opleiding bijna heeft afgerond is ze op zoek naar een mooie eerste baan waarin ze een combinatie heeft van operationele taken, zodat ze de praktijk leert kennen, en projectmatig werk waarin ze kritisch naar processen mag kijken.

HBO - junior - NL/EN read more
Just in

Duitstalige Customer Service Medewerker

Gedreven en enthousiaste kandidaat met afgeronde HBO opleiding. Heeft een erg brede functie gehad binnen Office Management met veel verantwoordelijkheden op verschillende vlakken. Nu haar eerste ervaring als Customer Service Medewerker opgedaan, waarbij ze verantwoordelijk is van aanvraag tot en met uitlevering. Hierbij schakelt ze veel met andere afdelingen. Ze kijkt verder naar een nieuwe uitdaging, bij voorkeur op de Commerciële Binnendienst of Customer Service

HBO - Junior - NL/EN/DU read more
Just in

Customer Service & Logistics Specialist

Drietalig native Nederlands/Engels/Spaans. Doortastende en servicegerichte professional uit de wereld van Customer Service, logistiek en toerisme. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij ze haar talenkennis kan gebruiken. Ze vindt het leuk om service te bieden en mensen te woord te staan. Daarbij is ze positief ingesteld en stressbestendig. Ze is gemakkelijk in de omgang en staat sterk in haar schoenen.

HBO - Medior - NL/EN/SP read more
Just in

Ondernemende Customer Service Medewerker

Gestructureerde en analytisch sterke kandidaat. Met zijn Tunesische achtergrond spreekt hij vloeiend Frans. Maar doordat hij nu ook al een aantal jaar in Nederland werkt beheerst hij de Nederlandse taal ook erg goed. Hij heeft absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en is echt een doorzetter. Met een achtergrond in het toerisme en de hotellerie, is hij van mening dat de klant echt koning is. Na anderhalf jaar een eigen onderneming te hebben gehad is hij nu weer op zoek naar een vast dienstverband.

HBO - medior - FR/EN/NL read more
Just in

Customer Service Medewerker

Gedreven starter die deze maand haar HBO diploma verwacht te behalen staat te trappelen voor haar eerste uitdaging. Tijdens haar opleiding deed ze ervaring op tijdens een buitenlandse stage in Dubai waar zij zich zowel op persoonlijk als op professioneel vlak heeft kunnen ontwikkelen. Daarnaast heeft zij tijdens een bijbaan als junior account manager haar communicatieve en commerciële vaardigheden verbeterd. Nu zij klaar is met haar opleiding komt zij graag terecht in een afwisselende order management functie met daarbij enkele commerciële taken.

HBO - Starter - NL/EN read more
Just in

Ambitieuze Inside Sales Medewerker

Deze jonge inside sales medewerkster is in het bezit van een HBO diploma en heeft inmiddels 1,5 jaar werkervaring opgedaan in een internationale omgeving. Daarbij komt zij in aanraking met een dagvers product en maakt zij onderdeel uit van het Franse team. Ze is verantwoordelijk voor het doen van onderhandelingen, maken van prijsafspraken en het afstemmen van het aanbod op de klantwens. Ze geniet ervan om te schakelen tussen talen en culturen. In de toekomst gaat zij graag aan de slag in een commerciële rol binnen een internationale omgeving.

HBO - Starter - NL/EN/FR read more
Just in

Near Native Franstalige Kandidaat

Vriendelijke, gedreven dame met afgeronde universitaire Master in de Franse taal. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij ze haar kennis van de Franse taal en cultuur kan gebruiken. Interessante ervaring opgedaan in vertalen en daarnaast kennis van de Franstalige Belgische markt. Gedreven, bereidwillig en zet graag een stapje extra. Daarbij vindt ze duidelijke communicatie belangrijk en komt ze haar afspraken na.

WO - Junior - NL/FR/EN read more
Just in

Native Spaanse Customer Service Representative

Een gedreven en behulpzame kandidaat met een mooie ervaring in commerciële binnendienstfuncties. Hoewel hij altijd in Nederland heeft gewoond en gewerkt, komen zijn ouders oorspronkelijk uit Spanje en is hij tweetalig opgevoed. In zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan in het orderproces van A tot en met Z begeleiden en heeft hij altijd veel contact gehad met (vooral Spaanstalige) klanten en leveranciers. Zowel in relatiebeheer en het benaderen van prospects heeft hij zich sterk ontwikkeld. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie waar hij in contact staat met Spaanse klanten en/of leveranciers.

MBO - Senior - NL/EN/SP read more
Just in

Franstalige Customer Service Medewerker

Representatieve, communicatieve dame met ruime ervaring in functies met internationaal klantcontact. Ze stond in haar eerste baan met name Franstalige zakelijke klanten te woord met vragen over producten. Bij haar tweede baan werd ze verantwoordelijk voor het orderproces van onderdelen bij bestaande klanten. Het ging vaak om spoedorders, maar door een goede samenwerking met de engineers heeft ze dit niet als stressvol ervaren. Vanwege een verhuizing van activiteiten is ze nu per direct beschikbaar voor een nieuwe baan. Ze heeft interesse in een veelzijdige functie waarbij klantcontact en administratieve taken zich afwisselen. Vanwege haar redelijke beheersing van de Nederlandse taal en haar interesse in andere culturen past ze het beste in een internationale omgeving.

MBO - Medior - FR/EN/NL read more
Just in

Junior Inkoper / Demand Planner

Een energieke en communicatief vaardige kandidaat met een afgeronde HBO opleiding. Inmiddels al 2 jaar werkzaam als Commercieel Medewerker Binnendienst, waarbij ze verantwoordelijk is voor het uitwerken van offertes, orderinvoer en klantcontact met betrekking tot samples, producten en levertijden. Daarnaast plaatst ze inkooporders bij leveranciers in China en ziet ze er op toe dat de producten bij internationale klanten terecht komen. Ze draagt graag verantwoordelijkheid en wil zich verder ontwikkelen in de richting van inkoop en/of demand planning.

HBO - Junior - NL/EN read more
Just in

Inkoper met ambities

Ambitieuze, communicatief sterke jongedame met een afgeronde Bachelor. Spreekt vloeiend Engels en redelijk Chinees en Duits. Heeft nu 3 jaar ervaring in Inkoop, waar ze ondersteunend begon en zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een zelfstandig Inkoper. Heeft onlangs haar NEVI 1 behaald en intern verbeteringen doorgevoerd om kosten te besparen. Krijgt meer verantwoordelijkheden door het aansturen van een nieuwe collega, maar ze ziet weinig toekomst binnen haar kleine werkgever. Staat open voor een rol in strategische inkoop, de mogelijkheid NEVI2 te behalen en verder te groeien. Past goed binnen een grote, internationale commercieel gedreven organisatie.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Junior Supply Chain Planner

Leergierige, internationaal georiënteerde starter met native beheersing van de Chinese en Engelse taal. Spreekt redelijk tot goed Nederlands. Hij is goed met data en is daarnaast graag in contact met anderen om van te leren en de business te verbeteren. Heeft vanuit zijn stage kennisgemaakt met voorraadbeheer, coördinatie van transport en facturatie. En heeft een project gedaan om slow moving voorraad terug te dringen. Is vaardig met Excel en SAP. Heeft goed gevoel voor verantwoordelijkheid en zijn vermogen zaken onder controle te hebben. Is nu per direct beschikbaar voor een brede startersbaan in supply chain.

HBO - Junior - CH/EN/NL read more
Just in

Native Duitse Customer Service Representative

Goed georganiseerde, verantwoordelijke native Duitse jongedame met 2 jaar ervaring in Customer Service. Spreekt Engels vloeiend, Nederlands goed en heeft ervaring met SAP. Is in haar huidige functie verantwoordelijk voor het hele proces van order invoer tot en met uitlevering. Ze regelt het transport en verzorgt ook debiteurenbeheer. Waar mogelijk ondersteunt ze marketing met vertaalwerkzaamheden en de voorbereiding voor congressen. Deze echte teamplayer heeft haar zaken goed op orde. Ze mist de gedrevenheid bij haar huidige werkgever en staat daarom open voor een organisatie met gemotiveerde medewerkers die net als haar graag extra stappen zetten om het doel te behalen.

MBO - medior - DU/NL/EN read more
Just in

Native Duitse/Nederlandse starter

Deze enthousiaste en gedreven starter staat te popelen om bij zijn eerste baan aan de slag te gaan. Hij is tweetalig opgevoed en heeft stage gelopen en gestudeerd in het buitenland. Hierdoor spreekt hij de Nederlandse, Duitse en Engelse taal vloeiend. Communicatief erg sterk en wil zich graag ontwikkelen. Zijn voorkeur gaat uit naar een internationale omgeving, waarbij hij klanttevredenheid en klantenbelang centraal stelt.

HBO - junior - NL/DU/EN read more
Just in

Franstalige Senior Customer Service Medewerker

Enthousiaste, gedreven kandidaat met uitgebreide en loyale ervaring op het gebied van Customer Service en Commerciële Binnendienst. Ze is verantwoordelijk geweest voor de Key Accounts en is sterk in het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie. Een doorzetter, iemand die oplossingsgericht te werk gaat en zich ergens in vastbijt. Daarnaast kan ze zich goed aanpassen, maar weet ook goed haar grenzen aan te geven.

HBO - Senior - FR/NL/EN read more
Just in

Customer Service Medewerker Export

Een gedreven Customer Service Medewerker met mooie ervaring binnen het Order 2 Cash proces. Hierbij was ze verantwoordelijk vanaf order invoer tot en met uitlevering aan de klant gericht op de export. Ze is naar Nederland gekomen om hier een Master Business Administration te volgen, zodat ze deze kennis kan toepassen binnen Customer Service. Vriendelijke dame die staat te popelen om aan de slag te gaan binnen een internationale organisatie!

WO - Medior - EN read more
Just in

Energieke Customer Service Medewerker

Deze energieke customer service medewerker heeft met name ervaring opgedaan binnen de food branche. Zo heeft zij onder andere gewerkt met vlees-, vries- en versproducten. Vanuit een productieomgeving heeft zij zich opgewerkt tot customer service medewerker waarin zij contact heeft met voornamelijk nationale klanten en leveranciers. Daarbij houdt zij voorraden in de gaten en zorgt zij dat zaken als houdbaarheid en beschikbaarheid van producten bij leveranciers in kaart worden gebracht. Op dit moment is zij toe aan een stapje hogerop, in de vorm van een meer internationale omgeving, waarbij zij haar energie kwijt kan en het proces van A tot Z kan coördineren.

MBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Analytische Supply Chain Specialist

Gedreven kandidate met een afgeronde WO opleiding in de richting van Supply Chain Management. Is concreet in haar bewoordingen en kan gedetailleerd vertellen over haar ervaringen binnen internationale organisaties. Heeft zich zowel ontwikkeld aan de operationele als aan de analytische kant van de supply chain. Deze kandidaat durft 'waarom' vragen te stellen en zoekt naar mogelijkheden om het totale proces te optimaliseren. Ze wil zich blijven ontwikkelen en zichzelf meer toeleggen op analytische vraagstukken binnen de supply chain.

WO - Medior - NL/EN read more
Just in

Veelzijdige Commerciële Binnendienst Medewerker

Gedreven jonge kandidaat met een loyaal cv en ruim tien jaar ervaring binnen een internationale commerciële binnendienst functie (chemie). Hij heeft zich ontwikkeld in een omgeving waarin hij klantspecifieke orders behandelt en van aanvraag tot onderhandeling en uitlevering verantwoordelijk is. Daarnaast heeft hij door de levering van halffabricaten een cruciale rol in het productieproces van de klant, de productie van de klant mag tenslotte nooit stil komen te liggen. Hij is klaar voor een nieuwe stap en wil zich gaan ontwikkelen in een combinatiefunctie waarin hij een vaste basis heeft op kantoor, maar af en toe ook klanten en leveranciers bezoekt.

WO - Medior - NL/EN read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact