A selection of our 25.000+
Candidates

Just in

Spaanstalige commerciële duizendpoot

Een commerciële, leergierige en gedreven jongedame, die vanuit Zuid-Amerika voor de liefde naar Nederland is verhuisd. Hoogopgeleid en mooie ervaringen in internationale marketing en accountmanagement. Zowel relatiebeheer als koude acquisitie zijn haar welbekend. Mooie combinatie van een analytisch persoon en een hands-on mentaliteit. Een commerciële functie binnen een internationale omgeving waarin ze veel met de Engelse en/of Spaanse taal kan communiceren, heeft de voorkeur.

WO - Medior - NL/EN/SP read more
Just in

Customer Service medewerker met ervaring in logistiek

Deze sociale dame met interesse voor talen en cultuur heeft veel ervaring opgedaan in de Customer Service waarin ze veelal ook verantwoordelijk was voor het logistieke proces, waarin productieplanning en exportdocumenten niets nieuws voor haar is. Ze is graag de spin in het web en breed inzetbaar. Een luisterend oor die graag klaar staat voor klanten. Het proces en regelen van transport heeft ze bij verschillende rollen uitgevoerd en wil ze nu uitbreiden.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Native Franse allrounder in Food

Een gedreven dame met uitgebreide kennis over het productie-, order- en ontwikkelproces in de Food sector. Ze is Franstalig opgevoed en spreekt daarnaast vloeiend Engels én Nederlands doordat ze al geruime tijd in Nederland woont. Ze is op zoek naar een functie met klantencontact waarin ze de schakel is in een proces en met allerlei interne afdelingen en externe partijen in contact staat. Haar passie ligt in de Food sector en ze zoekt dan ook een interessante organisatie waar haar ervaring en opleiding in de Food van toegevoegde waarde zijn.

HBO - Medior - FR/NL/EN read more
Just in

Ervaren en gedreven Transportplanner

Een hardwerkende, vriendelijke en communicatief vaardige man met jarenlange ervaring als Transport- en Serviceplanner. Door zijn ervaringen is hij in staat om in een hectische omgeving transporten aan te sturen, te monitoren, te optimaliseren en het voorraadbeheer te bewaken. Hij heeft gewerkt met zowel eigen wagenpark als externe transporteurs. Deze Planner is gewend te werken onder hoge druk en met time-deadlines. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van ERP-systemen. Vanwege een reorganisatie is hij per direct opzoek naar een nieuwe uitdaging in een internationale organisatie!

MBO - medior/senior - NL/DU/EN read more
Just in

Charismatische Sales Support Representative

Een communicatief vaardige kandidaat met hoge gunfactor. Opgegroeid met de Spaanse en Engelse taal en woonachtig geweest in verschillende landen. Hij heeft al enige klantenservice ervaring, maar nu hij definitief gevestigd is in Nederland op zoek naar een uitdagende baan. Hij heeft zowel capaciteiten om aan de slag te gaan in een Customer Service baan als een Sales positie. Hij beschikt over de juiste overtuigingskracht, helpt graag anderen en steekt graag zijn handen uit de mouwen.

HBO - Starter - SP/EN/NL read more
Just in

Positieve kandidaat met enige CS ervaring!

Positief ingestelde kandidaat met al enige werkervaring. Door haar bijbaantjes beschikt ze over de juiste werkmentaliteit, niet lullen maar poetsen en aanpoten. Ze heeft in Australië gereisd en gewerkt en eenmaal terug in Nederland ervaring opgedaan bij een logistieke dienstverlener. Ze is hier werkzaam als Customer Service Medewerker. Een spilfunctie tussen transportplanners en klanten, waarbij ze veel probleemoplossend te werk kan gaan. Momenteel kijkt ze uit naar een nieuwe uitdaging, waar ze kan regelen, organiseren, klanten kan helpen en structuur en overzicht kan aanbrengen.

HBO - Starter - NL/EN read more
Just in

Energieke Supply Chain Planner

Deze energieke kandidaat heeft een achtergrond in supply chain en demand planning binnen een internationale productieorganisatie. Hierin was hij verantwoordelijk voor verschillende productgroepen waarbij hij verantwoordelijk was voor voorraadbeheer, safety stocks en het sturen van sales op oude voorraden. Daarbij had hij contact met leveranciers om te zorgen dat nieuwe leveringen tijdig binnen waren en dat er regelmatig evaluaties van leveranciers plaatsvonden. In zijn werk neemt hij graag initiatief en stapt hij proactief af op interne en externe klanten om het proces soepel te laten verloren. Op dit moment is hij op zoek naar nieuwe uitdaging waarin hij actief is op het snijvlak van inkoop en logistiek.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Ambitieuze Logistieke HBO-er

Deze gedreven en communicatief vaardige HBO-starter wist recent zijn opleiding af te ronden waarin hij twee mooie stages heeft doorlopen. In zijn eerste stage kreeg hij direct de kans om voor een productiebedrijf in de food-branche te onderzoeken via welke route het product het beste in de winkel terecht kon komen. Van plant tot oogt tot het vervoer naar de winkel en het vullen van de schappen. Een complex proces waarin hij contact had op verschillende niveaus en met een passend verbeterplan kwam. Tot slot volgde hij een minor richting inkoop (Nevi 1 vrijstelling) waarin hij bekeek welke invloed dit proces had op de totale supply chain. Dit onderzocht in de praktijk tijdens een tweede stage waarbij hij gericht adviezen wist te geven over de inkoop van diensten en materiaal. Nu hij klaar is met zijn opleiding gaat hij graag aan de slag in een uitdagende logistieke en of supply chain functie.

HBO - Starter - NL/EN read more
Just in

Commerciële Customer Service Medewerker

Deze commercieel ingestelde kandidaat heeft met name ervaring opgedaan in binnendienst en customer service functies. Na zelf twee ondernemingen te hebben gestart en acht jaar in Frankrijk gewoond te hebben is ze nu toe aan een nieuwe stap. Ze heeft ruime ervaring met klantcontact en ordermanagement voor internationale klanten. De focus lag hierbij vooral op de Franse markt. Het liefst gaat ze verder in een customer service rol waarbij ze haar talenkennis kan inzetten.

MBO - Medior - NL/EN/FR read more
Just in

Communicatief vaardige Customer Service Medewerker

Een zelfverzekerde en communicatief vaardige customer service medewerker die zowel ervaring heeft opgedaan in order management als in commerciële binnen/buitendienst. Studeerde, woonde en werkte in Noorwegen en gebruikte haar ervaring en talenkennis later in de maritieme sector. Zo werkte zij voor een ship supplier waarbij ze verantwoordelijk was voor ordermanagement trajecten voor de Scandinavische markt. Aanvullend werkte ze als Commerciële Binnendienst medewerker voor de Scandinavische markt waarin ze ervaring opdeed in opstellen en opvolgen van offertes en het incidenteel bezoeken van klanten. Deze kandidaat wil verder groeien en ontwikkelen en gaat om deze reden nu opzoek naar een nieuwe uitdaging in bij voorkeur een order management of commerciële binnendienst functie.

HBO - Medior - NL/EN/NOR/DK/SE read more
Just in

Inside Sales Medewerker Duitsland

Een proactieve starter met een afgeronde HBO opleiding en al aardig wat saleservaring. Tijdens zijn opleiding heeft hij o.a. stage gelopen in Duitsland bij een internationale bemiddelaar op het gebied van elektronica als Sales en Customer Support Medewerker. Na zijn stage is hij voor deze organisatie blijven werken vanuit Nederland. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in koude acquisitie, het in kaart brengen van markten en het adviseren over manieren hoe nieuwe klanten bereikt kunnen worden. Een internationale omgeving waar hij een commerciële rol kan vervullen past bij hem.

HBO - Junior - NL/EN/DU read more
Just in

Duitse Customer Service Representative

Een vriendelijke en servicegerichte jongedame met een afgeronde HBO opleiding. Haar moeder is van Duitse komaf, waardoor ze veelal met haar familie in het Duits communiceert. Tijdens haar studie heeft ze verscheidene administratieve bijbanen gehad waar ze orders invoerde, vrachtdocumenten verzamelde en koude acquisitie deed. In haar laatste baan was ze verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van offertes, orderinvoer, het informeren en adviseren van klanten en het afhandelen van telefoon- en mailverkeer. Zij is per 1 november direct beschikbaar.

HBO - Medior - NL/EN/DU read more
Just in

Benelux Customer Service Representative

Een servicegerichte kandidaat die de Franse taal vloeiend beheerst en beschikt over een HBO werk-/denkniveau. In zijn loopbaan heeft hij orderprocessen binnen meerdere organisaties leren kennen en heeft hij veelvuldig contact gehad met klanten in Frankrijk en de Benelux, veelal binnen technische omgevingen. Ook het ondersteunen van accountmanagers door bijvoorbeeld het opmaken van offertes is voor hem bekend terrein. Een breed inzetbare kandidaat met een collegiale en positieve houding.

MBO - Medior - NL/EN/FR read more
Just in

Ervaren en loyale Transportplanner

Deze Transportplanner met jarenlange ervaring is sterk in het bewaren van het overzicht in een hectisch omgeving. Hij weet wat nodig is en kan snel schakelen om de klant goed te bedienen. De afgelopen 13 jaar was hij verantwoordelijk het plannen van bulktransport van de eigen fabriek op locatie naar klanten in Zuid-Nederland, België en stukje van Frankrijk. Het ging om grote volumes van 20-30 wagens per dag. Hierbij werkte hij met eigen wagen en vaste externe transporteurs. Vanwege een verhuizing is hij per direct beschikbaar voor een nieuwe baan als Logistiek/Transport Planner bij een niet te groot bedrijf met korte lijnen.

MBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Native Franse International

Een ervaren en communicatief erg sterke kandidaat. Heeft onder andere in Afrika, Frankrijk en het Midden Oosten gewerkt maar is nu toe aan stabiliteit en woont sinds 2015 in Nederland. Hij is het gewend om verantwoordelijkheden te dragen en contact te onderhouden met klanten. Zijn laatste werkervaring deed hij op in een brede Customer Service positie. Hiernaast heeft hij ook 5 jaar ervaring in het werken met SAP. Op zoek naar een professionele organisatie waar hij onderdeel is van een dynamisch team.

HBO - Medior/Senior - FR/EN/SP read more
Just in

Native Italiaanse Customer Service Medewerker

Native Italiaanse dame met een proactieve en gedreven instelling. Haar bachelor is ze in Italië begonnen en heeft ze in Nederland afgerond. Ze heeft een half jaar Customer Service ervaring opgedaan en al snel veel verantwoordelijkheden gekregen. Door haar zelfverzekerde en sociale persoonlijkheid kan ze goed met verschillende situaties omgaan. Zoekt een professionele organisatie waar ze het verschil kan maken.

WO - Junior - IT/SP/EN (NL) read more
Just in

Customer Service Medewerker

Communicatief vaardige en klantgerichte customer service medewerker met een mooie talenkennis. Ze werd tweetalig opgevoed en heeft haar opleiding genoten in Nederland en België. Ze besloot haar grenzen te verleggen en stages en studie te doorlopen in het buitenland. Heeft recent ervaring opgedaan in een tijdelijke customer service positie binnen een technische handelsorganisatie. Ze krijgt energie van klantcontact en wil haar ervaring op dit gebied verder uitbreiden in een volgende uitdaging.

WO - Starter - NL/EN/DU/PT read more
Just in

Ambitieuze Logistic Engineer

Deze jonge en communicatief vaardige logistic engineer is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij begon bij de basis bij een handelsonderneming waar hij de logistieke organisatie kon doorlichten. Hij zette het warehouse en retourprocessen op en maakte het orderproces inzichtelijk. Vanuit deze inhoudelijke basis groeide hij door naar zijn huidige positie als Logistic Engineer bij een grote handelsorganisatie. Hierin maakt hij efficiency slagen zoals het aanpassen van pakketstromen waardoor machines bepaalde volumes weten te behalen. Daarbij heeft hij de leiding in het projectmatige voortraject waarin hij afdelingsoverschrijdende stakeholders aan boord weet te krijgen. Hij geniet ervan om mensen te motiveren, enthousiast te maken en om te laten zien dat een bepaald concept ook echt werkt. Hij gaat graag aan de slag bij een internationale organisatie waarbij hij de kans krijgt om logistieke projecten op te pakken.

HBO - Medior - NL/EN read more
Just in

Customer Service Medewerker

Gedreven starter die deze maand haar HBO diploma verwacht te behalen staat te trappelen voor haar eerste uitdaging. Tijdens haar opleiding deed ze ervaring op tijdens een buitenlandse stage in Dubai waar zij zich zowel op persoonlijk als op professioneel vlak heeft kunnen ontwikkelen. Daarnaast heeft zij tijdens een bijbaan als junior account manager haar communicatieve en commerciële vaardigheden verbeterd. Nu zij klaar is met haar opleiding komt zij graag terecht in een afwisselende order management functie met daarbij enkele commerciële taken.

HBO - Starter - NL/EN read more
Just in

Ambitieuze Inside Sales Medewerker

Deze jonge inside sales medewerkster is in het bezit van een HBO diploma en heeft inmiddels 1,5 jaar werkervaring opgedaan in een internationale omgeving. Daarbij komt zij in aanraking met een dagvers product en maakt zij onderdeel uit van het Franse team. Ze is verantwoordelijk voor het doen van onderhandelingen, maken van prijsafspraken en het afstemmen van het aanbod op de klantwens. Ze geniet ervan om te schakelen tussen talen en culturen. In de toekomst gaat zij graag aan de slag in een commerciële rol binnen een internationale omgeving.

HBO - Starter - NL/EN/FR read more

Couldn't find your candidate?

We will help you.

Contact